Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפכתי את הפורום לא מצאתי איך פותרים את הבעיה לשמור על נתוני צריכת הדלק כאשר מחליפים את הרדיו דיסק המקורי

בטיוטה קורולה.

אני מעוניין להחליף את המקורי לחדש עם מסך מגע בלוטוס gps וכו'

אבל אין אפשרות לראות את נתוני הצריכה שקיימים במקורי.

האם יש פתרון להצגת הערכים של מחשב הדלק?

אני ממש רוצה להשאיר את האפשרות הזו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי אבי, אני מתחבט בימים אלו באותה סוגיה, (קורולה 2005) האם מצאת פתרון?, אולי למישהו אחר יש רעיון? הרדיודיסק המקורי של הרכב התחיל לעשות בעיות אך מחשב הדרך עדיין עובד, ואני מתבאס לאבד אותו, מצד שני הציעו לי מערכת זהה מפירוק במחירים באיזור ה 500 שקל שזה נשמע לי קצת יקר למערכת בת 8 שנים.. (אגב אם למישהו יש רדיודיסק מקורי כזה, קורולה 2003-2007, אשמח לשמוע, אני גם יודע לפרק אותו, זה קצת יותר מסובך ממערכות אחרות..)

תודה

גבר שלא מבין כלום ברכב ובכדורגל מושך בדיוק כמו בחורה עם שפם..

• תוכן חדש...