Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש מעניין איך הם הוסיפו 30 כוח סוס למנוע 1600 אטמוספרי רק ע"י תוכנה בלי קאמשפאטים ובלי כלום ... או בקיצור חרטא.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
ממש מעניין איך הם הוסיפו 30 כוח סוס למנוע 1600 אטמוספרי רק ע"י תוכנה בלי קאמשפאטים ובלי כלום ... או בקיצור חרטא.

תן פירוט... על איזה מנוע?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
טוב שהם לא רושמים אחרי הקישור שלהם:

"חייך אכלת אותה"

מי בדיוק אכל אותה?

פורסם
תן פירוט... על איזה מנוע?

מה זה משנה על איזה מנוע?

להוציא ממנוע אטמוספרי עוד 30 סוסים רק ע"י צ'יפ זו עבודה בעיניים.

פורסם
מה זה משנה על איזה מנוע?

להוציא ממנוע אטמוספרי עוד 30 סוסים רק ע"י צ'יפ זו עבודה בעיניים.

ברור. אבל מאיפה הטענה הזאת נולדה. לא ראיתי שזה מה שהחברה הזאת מציעה. במקום סתם לזרוק אמירות עם משמעות. עדיף שיהיה גיבוי ושנדע שזה חארטה. אבל אני לא מצאתי את הדוגמא. אולי פיקששתי...

פורסם

אם כבר משהו בסגנון, אז bluefin של superchips

http://www.mybluefin.co.uk/

פחות חזק מ-remap. אבל יש להם שם טוב, מכובד ומוכר. קראתי עליהם דברים טובים בפורומים מחו"ל. יתרון שאפשר להתקין ולהסיר את ה-bluefin בקלות מתי שרק רוצים.

לא יודע איך יגיבו לזה במכס.

פורסם

סבבה , בוא נגיד ככה , הם מציעים צ'יפ זול למנוע ה TU5JP4 ה 1600 סמ"ק של פג'ו שבלי שום שיפור אחר מציע עוד 30 כ"ס , אם זה נכון אז הם צריכים להיות עשירים כי בכל העולם מבזבזים מאות דולרים להגיע לתוצאה זהה , זה לא יכול להיות גם שאנשים שמציעים צ'פים יעודיים למנוע X אחרי מחקר רציני לא יגיעו לתוצאות מגוחכות כאלה כמו חברה שמגיעה לתוצאות הזויות בכל מותג ובכל דגם . חרטא.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
סבבה , בוא נגיד ככה , הם מציעים צ'יפ זול למנוע ה TU5JP4 ה 1600 סמ"ק של פג'ו שבלי שום שיפור אחר מציע עוד 30 כ"ס , אם זה נכון אז הם צריכים להיות עשירים כי בכל העולם מבזבזים מאות דולרים להגיע לתוצאה זהה , זה לא יכול להיות גם שאנשים שמציעים צ'פים יעודיים למנוע X אחרי מחקר רציני לא יגיעו לתוצאות מגוחכות כאלה כמו חברה שמגיעה לתוצאות הזויות בכל מותג ובכל דגם . חרטא.

אני לא ראיתי שום TU5JP4 1600(אשר הנפח המדוייק שלו זה 1587 סמ"ק) בהצעה שם. אני חושש שאתה טועה או מטעה.

שים לב שאתה בודק (והפעם כמו שצריך) האם אתה מסתכל על מנועי דיזל או בנזין. נא תקן אותי אם אני טועה. אבל תעשה את זה בצורה מפורטת עם קישור.

אני לא רואה שום סיבה להתרשם שההצעה חארטה.

אני בטוח שזה מאוד כואב לראות שאפשר במחיר נמוך (הוגן!) להשיג שיפור למי שמסוגל לעשות זאת בעצמו.

פורסם

נראה לי גם הזוי טיפה, מנוע 2.0 דיזל של יונדאי מקבל תוספת של 41 כ"ס שמעמיד אותו על 181...

יש גבול לכמה אפשר לחרטט :lol:

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
נראה לי גם הזוי טיפה, מנוע 2.0 דיזל של יונדאי מקבל תוספת של 41 כ"ס שמעמיד אותו על 181...

יש גבול לכמה אפשר לחרטט :lol:

זה מנוע טורבו...

עד עכשיו הטענה הייתה שזה לא הגיוני באטמוספריים.

אגב יונדאי עצמם מציעים מנוע 2 ליטר דיזל (אחר) עם 184 כ"ס.

ואגב הנה עוד חברה שלאותו המנוע מציעה תוצאה דומה

http://www.speed-buster.de/en/chiptuning-box-hyundai-i30-2-0-cdri-103-kw-140-ps/a-10101690/

מה מקור הסקפטיות? האם בגלל המחיר חונכתם שזול זה רמאות?

אולי ההיפך הוא הנכון?

פורסם
אי אפשר להשיג במנוע הנ"ל ( שהוא מנוע ה 110 כ"ס האטמוספרי של פג'ו 206 , 306 וכו.. מצויין שם , בנזין לו דיזל. ) תוצאה כזאת רק ע"י שיפור תוכנה , כי כל מה שתוכנה יכולה לעשות זה לשחק עם כמות הזרקת הדלק והאויר ולא יותר מדי מעבר לזה.

להוסיף 30 כ"ס "יש מאין" זה לא הגיוני , כי אם זה היה הגיוני כולם היו עושים את זה , כולל פג'ו עצמה.

תחשוב בהיגיון. בכל העולם משקיעים מאות דולרים על מצערות וחמוצים לאטמוספריות , כי עם תוכנה אתה לא יכול לעשות כלום.

אפילו אנשים שמכירים את המנוע הנ"ל מרמת הבורג הכי קטן , מומחים של שנים , לא מגיעים לתוצאות כאלה כי זה לא הגיוני. חרטא קיצר.

באמת לא לקחת תרופות?:?(זה אתה כתבת, לא אני)

כל המנועים של ה 206 וה 306 שמצויינים שם הם דיזל. אף לא בנזין אחד... ה 1.6 שאתה מתייחס אליו אינו אטמוספרי אלא טורבו.

יש פה איזה אינטרס שאני לא מבין?

פורסם
האמת לא שמתי לב שמדובר בעיקר במנועי דיזל וגודשות .. אז יש מצב

עכשיו יצאת גבר. (אחרי העריכה שעשית...)

באופן כללי, מילים הורגות! לפני שמשמיצים או פוסלים, כדאי לבדוק ואם מעירים לך אז בודקים שבעתיים.

וזה נכון גם ללהקת המעודדות.

ואגב, לי אין שום אינטרס בעניין חוץ מהעובדה הפשוטה שהמחאה החברתית האחרונה אמורה ללמד את כולנו, שהמחירים שאנחנו רגילים אליהם אינם קדושים. שימו לב למה שקרה בענף הסלולר.

יום טוב.

• תוכן חדש...