Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אחרי שהשתדרגנו לטלוויזית HD, אני וארוסתי עושים בדיקה לגבי כדאיות של הוט או יס.

אני לקוח קיים של הוט בטלפון ובאינטרנט כבר כמה שנים (ומרוצה, האמת), ובהוט הציעו לי טריפל ב329 ש"ח לחודש.

בהתחלה רצינו לעבור ליס בגלל התכנים אבל עלות ההתקנה שלהם הרתיעה אותי-למעלה מ240 ש"ח תשלום חד פעמי. הם לא מוכנים לרדת מזה בכלל ונציג שלהם אפילו ציין שהם מוותרים על לקוחות שבאים אליהם ואומרים שהוט הורידו להם את עלות ההתקנה.

כשפנינו להוט, הם היו מוכנים להוריד את עלות ההתקנה ובסוף חזרה אליי נציגה מהשימור שהסכימה לבטל את עלות ההתקנה לגמרי.

לאחר שיחת טלפון, היא שלחה לי מייל שבו פורטו הסעיפים הבאים (ההערות שבאדום הן תוספות שלי שהתעקשתי שיירשמו בהצעה):

בסיס + כל חבילות האקסטרה פתוחות + חבילת ערוצי HD.

ממיר1 HD.

טלפון: קו ללא הגבלה לנייח ולנייד כל חודש.

אינטרנט: 30 מגה כולל הוט-בוקס ( במידה והינל מעוניין להחזיר את הציוד ההוט בוקס עקב בעיות טכניות אינך צריך לשלם דבר )

- החבילה הינה ללא התחייבות .

- התקנה ללא עלות.

סה"כ כולל מע"מ 329 ש"ח.

עכשיו, אני רואה שתקנון המבצע רשום שההטבה למשך 18 חודשים. האם זה אומר שיש התחייבות כלשהי שעוקפת איכשהו את מה שהנציגה רשמה לי במייל? האם יש משהו שאני צריך לשים אליו לב בנוסף?

פורסם

איזה מהירות הגלישה באינטרנט?

מי הספק?

דמי מנוי חודשיים להחזקת רשת הטלפון\אינטרנט?

כמו כן תוודא במעמד ההתקנה שהטכנאי לא יוצא מהבית עד שהקופסא של ההוט בוקס בעוצמה המירבית, כלומר האות שמתקבל\שולח

פורסם

אתה צופה בשידורי ספורט או יש לך ילדים קטנים? אם לא אז הכל יש ברשת, ואני לא רואה שום יתרון בתשלום של אלפי שקלים בשנה בשביל טלוויזיה. להפך, יש בעיקר חסרונות - זה יכול לגרום לך לבזבוז זמן מאסיבי בעת זפזופים וצפייה בתכני זבל מיותרים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה,

אפתיע אתכם ואעדכן שהנושא ירד מהפרק עקב החוצפה של הוט. ולא, אינני חובב ספורט ועדיין אין לי ילדים קטנים.

לא אלאה אתכם בפרטים מיותרים-לא אישרתי עדיין שום הצעת מחיר, וכבר נשלח אליי מייל אחרי כמה שעות שבו אני מחוייב על עלות ההתקנה ותואם טכנאי עמי למרות שבכלל לא אישרתי את העיסקה וגם לא קבעתי שום טכנאי בכלל (דהיינו-סגרתי עיסקה ללא ידיעתי).

תשובת נציג לקוחות-יחזרו אלי תוך 2 ימי עסקים (למרות שאת הכסף שלי הם הזדרזו לקחת תוך כמה שעות! :evil: :evil: :evil: ).

הנושא "עדיין בבדיקה" של המנהלים ונציגי השירות שלהם, כך או אחרת אינני מתכוון לשלם עוד לחברה שלא מוכנה אפילו לעמוד במילה שלה. אני שוקל בהחלט להתנתק מהם לגמרי-תלוי במהירות הטיפול שלהם ובכמה הלשון שלהם תהיה ארוכה :twisted::evil:.

פורסם

גם ספורט יש ברשת, באתר wiziwig.

תכני hd כדאי לצרוך מבלו ריי או מהאינטרנט, הכלבים והלווין מכווצים את השידורים כדי לחסוך רוחב פס ומורידים מהאיכות שלהם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אינטרנט: 30 מגה כולל הוט-בוקס ( במידה והינל מעוניין להחזיר את הציוד ההוט בוקס עקב בעיות טכניות אינך צריך לשלם דבר )

קח בחשבון שלושה דברים:

1. ההוטבוקס הוא המודם היחיד של הוט שתומך במהירות של 30 מגה ומעלה- אם תרצה להחליף אותו לא תוכל להישאר במהירות הזו.

2. יש הרבה אנשים שמתלוננים על הרשת האלחוטית של ההוטבוקס- אם יש לך כרגע ראוטר TP-LINK של הוט, צפה לירידה בטווח ובאיכות הקליטה. אתה יכול להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ולהשתמש בראוטר פרטי, אבל קח בחשבון שאתה צריך ראוטר שתומך ב GIGABIT LAN, אחרת יכול להיות שלא תקבל את כל ה 30.

3. ממה שאני יודע, לא קל בכלל להיפטר מההוטבוקס ברגע שהתקינו לך אותו. בנוסף, עד כמה שידוע לי, ברמת מדיניות חברה, לא ניתן להחליף מודם לפי בקשת לקוח אלא רק לפי שיקול דעת של טכנאי (במידה ויש תקלה). כמובן שיכול להיות שאם תאיים בניתוק זה ישתנה, אבל עדיף לכולם שלא תגיע לשם.

עצה ידידותית: במידה ואתה חייב לקחת הוטבוקס, תשתדל שהטלפון ישאר על מודם רגיל ורק האינטרנט יהיה על ההוטבוקס.

עריכה: ראיתי שירד מהפרק, אבל אני משאיר את מה שכתבתי למקרה בו תחליט משום מה לשדרג את האינטרנט.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני אסתכן פה בעליהום אבל לדעתי אין ממש צורך ב-30 מגה. אני מסתדר עם כל תכני הסטרימינג עם 12 מגה בלבד. אם כבר אז מה שחסר בארץ זה upload בשביל גיימרים ואנשים ששולחים הרבה סטרימינג.

בכל מקרה, אם אין צרכים מיוחדים כמו ספורט ותכנים לילדים אז כמו שאמרתי, שום סיבה לשלם להוט או יס. אני מסתדר נפלא עם הורדות מהרשת. מוריד רק מה שאני רוצה לראות (בלי הסחות דעת) ובאיכות הרבה יותר גבוהה ממה שתקבל בהוט או יס (עדיין לא כל הערוצים הם HD).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, כמה מחשבים מחוברים לקו האינטרנט שלך, ואיז סוג פעילות מתבצעת בהם? אם מדובר ב-1-2 מחשבים ורק אחד משמש להורדות או סטרימיג - אתה צודק, אבל כשיש 4-5 מחשבים שמשמשים לצפיה\הורדות\משחקים כבר דרוש רוחב סרט נכבד.

אמת - אצלי יש רק 15 מס"ש אבל זה בגלל מגבלות טכניות של בזק באיזור המגורים שלי.

לגבי מי שמציע להתבסס על המרשתת כספק תכנים - צריך להביא בחשבון שבכל זאת הטלויזיה עושה את העבודה בצורה הרבה יותר נוחה ואינטואיטיבית מהמחשב, ולא כל אחד מוכן להתעסק עם הורדות והזרמה מהאינטרנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עם טריפל של הוט שיוצא 350 לחודש כולל ספק 100 מגה ואני מרוצה למדי.

שיחות חופשיות מהבית זה נורא נוח כשאני בבית כל היום.

קו של 100 מגה שעובד כמו שצריך גם להורדות וגם למשחקים.

התלונות היחידות הם מאשתי, שהממיר של הוט איטי למדי לפעמים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

עדכון קטן-אחרי הפיכת שולחנות בהוט, הנציגה טוענת שזו טעות שלה ושהמייל לא היה אמור להישלח אליי בכלל, לא כל שכן בצורה שמשתמעת שבוצעה עיסקה (למרות שרשום שטכנאי תואם) אלא זה בכלל תזכורת לעצמה להתקשר אליי.

לגבי המחשבים בבית-נייח אחד, ועוד 2 ניידים ופה ושם איזה פלאפון שמתחבר לרשת הביתית דרך wifi.

אני עדיין מתלבט לגבי ההצעה, הם הציעו לי פיצוי חד פעמי מצחיק, ושהם יממנו חצי-חצי איתי עלות של ערוץ שארוסתי שתחייה רוצה לראות והוא נחשב ערוץ פרימיום שבא בנפרד.

מההוט בוקס אני ממש לא מתלהב (בלשון המעטה) אבל לא נראה לי שיש לו אלטרנטיבה אחרת. בכל מקרה, אני עדיין מתלבט. ייאמר לזכות יס שהם לא מוכנים לרדת מהעץ ולא מוכנים לוותר על עלות ההתקנה כך שאותי הם הפסידו-אין לי צורך לממן אותם בעוד חודש נוסף.

פורסם

לפי דעתי, אינטרנט הרבה פחות נוח מטלוויזיה, להתחיל להוריד את התכנים ולהעביר אותם זה סיפור.

אנחנו גם רצינו לעזוב את יס והוט ולהשתמש במחשב, אך זה לא פרקטי מכיוון שיש אמא שרוצה לראות טלוויזיה,

ואני מאמין שהיא לא תוריד כל פעם את התוכן שהיא רוצה.

ומה עם חדשות? ערוצי ספורט שאין באיכות טובה? ועוד סרטים שלפעמים מזפזפים ונתקעים על איזה סרט טוב?

ולנושא:

אני לא מוכן להיות בהוט וזה לא משנה מה הם יציעו, התכנים שלהם פשוט זוועה!

מי שעובר ליס ורגיל לראות תכנים באמת איכותיים (לדוגמא משחקי הכס, ספרטקוס, שני גברים וחצי, המפץ הגדול, איך פגשתי את אמא וכו לא יוכל לעבור להוט)

לדעתי שווה להשקיע כסף על ההתקנה כדי באמת לראות תוכן טוב, מאשר להגיד לא רוצה לשלם על התקנה כי זה כמו עוד חודש ולהיתקע עם תכנים שלא אוהבים.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

גם אני לא מתלהב לשלם אלפי שקלים בשנה על טלוויזיה אבל לדעתי הממיר יס מקס טוטל הוא כ"כ נח כך שהוא מצדיק את העלות.

הקלטות של תכניות באיכות HD על דיסק קשיח של 1000 גיגה שנותן לך מאות רבות של שעות תוכן ולקינוח יש לך את ה-VOD עם המון סדרות איכות בחינם של HBO ועוד.

למשל עכשיו אפשר לנגן את MAD MEN עונות 1-4 בחינם והתמכרתי.

כמובן שכל הסדרות עם תרגום איכותי בעברית והכל כל כך נוח ידידותי מהיר ופשוט.

איכות השידור ב-VOD נמוכה יותר מאשר שידור רגיל אבל זה לא נוראי.

בתור אחד שיש לו גם הוט וגם יס מחוברים לאותה הטלויזיה הגעתי למסקנה שהיתרון היחיד של הוט הוא איכות השידור בערוצים הרגילים למשל ערוץ 9 נראה הרבה יותר טוב אצל הוט.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

חברים שלום,

הנושא לא רלוונטי כבר, החלטתי שאינני מכניס את הראש יותר מדי עמוק לביצה ולא "לשדרג" לטריפל אלא להשאר עם טלפון ואינטרנט אחרי "קבלת הפנים" שהוט סידרו לנו.

אציין כי עד עכשיו (למעלה מ5 שנים!) אני הייתי מאוד מרוצה מהם ותמיד כשהתעוררה בעיה העניינים טופלו בזריזות ובמקצועיות (שאני יודע שזה דבר מאוד נדיר בישראל). התאקל שהיה לי עמם ביומיים האחרונים די הפתיע אותי כלקוח, וגם ההצעה המבישה לפיצוי שהם הציעו לי, כי יש גבול לכמה אני מכניס אותם לארנק שלי.

מסתבר שניתן להסתדר טוב מאוד בבית בלי חיבור לטלויזיה של הוט או יס. האינטרנט נותן כמעט את כל מה שצריך.

מנהלים-ניתן לנעול את השרשור, תודה.

• תוכן חדש...