Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לרווק עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעוניין בעצה בקשר לקניית רכב עד 35 אלף

שמימושים:

נסיעה יומית מ ואל העבודה 1300 ק"מ בחודש

טיולים פעם או פעמיים בחודש למקומות ברדיוס עד 150 ק"מ (ת"א נמצאת במרחק 120 ק"מ למשל)

חשוב לציין שאני רווק

אני אסע/אטייל מדי פעם ברכב עם החברה או עם ידיד.

תודה.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול לבדוק גרנדה פונטו משנתון 2007 בערך,יש לה גיר רובוטי לכן הוא יפיק חיסכון דומה לתיבה ידנית,אך אופן פעולה פחות חלק מתיבה אוטומטית רגילה.

פחות חסכונית אך זריזה יותר היא יונדאי גטס,נסה למצוא גירסאות GLS\GLI ולא את ה GLF,הרכב די אמין ולא יקר לתחזוקה.

אם תספק ברכב 2004 תוכל לרכוש הונד גאז,רכב אמין מרווח לקטגריה שלו,לפי מה שהבנתי מהבעלים קצת יקרה לתחזוקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיריון רכב מעולה תוכל להשיג 2006 העיצוב החדש ב 35-40 אלף שקל

הסיריון הוא רכב ללא תקלות - אוטומט נסיעה כפית וחלקה תשתדל למצוא עם קילומטראז' נמוך

אם אתה אוהב רכבים גדולים אז לך על סוברו אימפרזה או מאזה לנטיס בשנתונים 2001-2003

בהצלחה

פורסם

כשהייתי רווק חיפשתי רכב כמה שיותר מרווח :lol:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אתה יכול לבדוק גרנדה פונטו משנתון 2007 בערך,יש לה גיר רובוטי לכן הוא יפיק חיסכון דומה לתיבה ידנית,אך אופן פעולה פחות חלק מתיבה אוטומטית רגילה.

פחות חסכונית אך זריזה יותר היא יונדאי גטס,נסה למצוא גירסאות GLS\GLI ולא את ה GLF,הרכב די אמין ולא יקר לתחזוקה.

אם תספק ברכב 2004 תוכל לרכוש הונד גאז,רכב אמין מרווח לקטגריה שלו,לפי מה שהבנתי מהבעלים קצת יקרה לתחזוקה.

תודה על העזרה yulianx

את האמת אני חיפשתי כבר גטס 2008. משום מה כנראה אין לחברות ליסינג או השכרה שהייתי אצלם גטסים אפילו לא 2009 (הייתי בכמה, כולם אחד ליד השני בצ'יק פוסט בחיפה אוויס, שלמה6, אלבר..) ניסו להציע לי רכבים יקרים יותר משנת 2009 כמו יונדאי אקסנט וקיאה ריו או ניסו לשווק בכוח מגאן ואוו 2008.

יש איזה מגרשים אחרים מומלצים של רכבים יד שניה? (לא מגרשים פרטיים)

יש עוד הצעות למגרשים או מקומות "אמינים" שאפשר לחפש בהם?

פורסם

בליסינג רוב הגטים הם glf,היא מגיעה ללא abs ועם כרית אוויר אחת לכן לא ממש מומלצת.

למה אתה לא בודק גם מאנשים פרטים?

פורסם
משהו ערך את הכותרת והוסיף את המילה "רווק" וזה לא אני :)

המנהלים משתעשעים בתיקון כותרות. לפעמים מציק, לפעמים מרגיז, לפעמים משעשע. תלוי את מי.

עם צבירת ותק תבין את רוח האתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בליסינג רוב הגטים הם glf,היא מגיעה ללא abs ועם כרית אוויר אחת לכן לא ממש מומלצת.

למה אתה לא בודק גם מאנשים פרטים?

אני מעדיף לקבל את שנת האחריות ושלרכב יש ספר טיפולים ובדיקת מכון ושהכל נראה "שקוף" ולמראית עיין יש את השקט שיש אבא ויש אמא והם יעשו כל מיני תיקונים שאדרוש ושיפורים כמו גלגלים חדשים..

ואני מניח שמול חברות הליסינג וההשכרה אפשר להתמקח ולהוריד במחיר.

ויש את העניין שביום שישי אני יכול לעבור עם ידיד שמבין קצת ברכבים בין כמה מגרשים ולקבל הצעות במיוחד שאני מסיים לעבוד בדרך כלל מאוחר ולא בזמן קבוע וקשה לי להיפגש עם בעל רכב פרטי ולהתרוצץ לכל מיני ישובים ושכונות..

כמה כריות אוויר יש לגרסאות הגטס שלא מליסינג? (כמובן אתה צודק עניין הבטחות חשוב ביותר ותודה רבה שציינת את זה)

באקסנט 2008 יש גם כן הבדל גדול בין אקסנט פרטי ואקסנט מליסינג?

אפשר לקבל רשימה של מגרשי חברות מוכרות רכבים שהם מוכרים אחרי טרייד אין (יד שניה/שלישית..)

פורסם

בגטס יש 4,באקסנט יש 6.

פורסם
משהו ערך את הכותרת והוסיף את המילה "רווק" וזה לא אני :)

אולי את הכותרת ערכו לך, אך בגוף ההודעה צויין במפורש שאתה רווק

...

חשוב לציין שאני רווק...

תודה.

לא ציינת בן כמה אתה, אך אם אתה צעיר, לדעתי חשוב הרושם ולא הייתי הולך על גטס או הסיריון, אלה על רכבים ספורטיבים (או שנראים כאלה).

כאשר תתחתן יהיה לך זמן להחליף רכב לכזה שיתאים יותר למשפחה.

• תוכן חדש...