Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון, bmw (בבעלות קמור לפחות) מאוד אדיבים בשירות בכל עניין התקלות, לא פעם ולא פעמיים הלך חלק ברכב ולעתים גם חלק יקר בתום תקופת האחריות, אך כמחווה של רצון טוב מנהל המוסך בפ"ת שלח מייל לגרמניה והתקלה תוקנה ללא תשלום. זה גם מעיד המון על bmw העולמית שלא שלמה עם כך שלקוח שנוסע על רכב שלה, צריך אחרי שנתיים וחצי להחליף משאבת הגה, ולמרות שנגמרה האחריות החליטה לתקן זאת על חשבונה.

מסקנה, לדעתי אתה צריך לנסח מכתב חריף ולבלבל להם בשכל על כך שזה הרכב החמישי של המשפחה שהוא bmw (לא בודקים ולא מעניין אותם) ומעולם לא נתקלת בכזו בעיית אמינות קשה, כמו גם בשירות לקוי.

מאחר שהרכב סה"כ 3 חודשים על הכביש, ייתכן שאפילו יחליפו לך לחדש.

פה בישראל זה נשמע הזוי, אבל בארה"ב זה מחוקק בספר החוקים, רכב לימון יוחזר לסוכנות ובגינו הלקוח יקבל רכב חדש.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקום חבר שלך עוד לא הייתי ממהר כל כך לגשת לעורך דין. כמו שאמרו לך, עם כל הצער והעצבים, בדיוק בשביל זה יש אחריות. היבואן מכיר באחריות שלו והוא יסדר את התקלה. תן לזה צ'אנס. עורך דין בלי קשר לתוצאות שיביא לך יעלה לא מעט כסף ולא בטוח שיש לו מה לעשות מול חוזה שכנראה עבר התפלפלות משפטית עמוקה בטרם נכתב.

שחבר שלך יחכה ויראה מה החברה תעשה. אם יסדרו לו את הגיר סבבה, רק שיבקש פיצוי על עוגמת הנפש והזמן שבזבז ומאמין שיבואו לקראתו. אם יתנערו ולא יסדרו לו את הרכב אז ברור שהוא יצטרך לפנות להליך משפטי אבל לא סביר להניח שזה יקרה.

פורסם
על יוקרה צריך לשלם, מי שרוצה BMW שיהיה מוכן להיתקל בכל מיני תקלות מעצבנות ויקרות.

זה לא ברור מאליו. יש רכבי יוקרה אמינים, למשל לקסוס ומרצדס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
למה צריך להפסיד יום עבודה? שמים את הרכב במוסך, מקבלים רכב חלופי אם הוא נשאר שם כמה ימים וחוזרים לקחת.

ועדיין, אתה מפסיד כמה שעות להכניס את האוטו וכמה להוציא. זה לא מה שרוכש רכב חדש לוקח בחשבון, להפך, שקט אחזקתי זה אחד היתרונות ברכישת רכב חדש.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

זה מפליא אותי כל פעם מחדש שרכבים ברמה כזאת סובלים לא פעם מתקלות כל כך גדולות בקמ כל כך נמוך.

זה לא מה שהיה פעם... ב. מ. ו

פורסם

תתעד הכל ותתכתב איתם במייל כך שיהיה לך בבוא היום תיק מסודר עם תאריכי ופרטי תכתובות.

ממליץ במקביל לערב עו"ד ברגע שתרגיש שאין התייחסות עניינית לפתרון שכולל גם הרחבת אחריות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
אתה כותב מנסיון אישי?

אני מוכן לכתוב מניסיון אישי :)

נתקעתי באמצע הלילה עם X5 חדש (פחות מ600 מייל על השעון) בגלל בעיית חשמל מציקה.

סדרה 7 בת שנה שפתאום החליטה להתפגר ביום מושלג אחד, לא נעים שבקרת האחיזה מתחרפנת וצריך לעצור באמצע הדרך ולהעביר לילה במלון כי פשוט מפחיד לנסוע הביתה.

ויש עוד....

גם על מרצדס אני מלא !

haters will hate

פורסם
יש לי חבר שרכש לפני 3 חודשים bmw 116i, ומאז הרכב כבר ניכנס למוסך כ-6 פעמים(חלק מתועד) שכל פעם צצה בעיה אחרת לאחר שנידלקה מנורה של "המים" אשר מציינת עצירת הרכב מיידית. כאשר פנה חברי לחברה,אמרו לו נשים מים ותיסע ככה הכל בסדר...ואז התחילה תקלה בגיר, כאשר כל פעם עוצרים את הרכב ברמזור,הרכב מכניס את עצמו לפארקינג. לאחר שחזר חברי לחברה אמרו לו צריך להחליף "תמוח" בגיר ואין תחלק בארץ,והם מזמינים מגרמניה והם יחליפו. בינתיים לאחר בירורים שאנחנו עשינו,התברר לנו בכל אופן שהלך הגיר.והם מתעקשים להחליף רק את המוח כרגע ולראות מה יוולד בעתיד,ואנחנו לא מוכנים לכך בשום פנים היות והרכב חדש בניילון עדיין.

כיצד לנהוג מולם כרגע?

האם כדאי לערב עו"ד ואם כן מי מומלץ?

נ.ב ההרגשה של "טיוח הדברים" מורגשת ביותר (שלא נדבר על רכב חילופי גורטאה מהלכת)..

תודה לעונים

אילו ברורים עשיתם שהבנתם שלא מדובר במוח כמו שאמרו לכם, אלא בגיר עצמו?

פורסם

אני גם נוהג ב1 החדשה, ידנית, בת פחות מחודש.

בדיוק התחילה לי תקלה עם הספידומטר, הוא תקוע ב40.

התקשרתי ל"BMW HOTLINE" ואף אחד לא עונה שם.

נראה מה יגידו מחר במוסך.

פורסם
אני מוכן לכתוב מניסיון אישי :)

אין לי בעיה עם כאלה שכותבים מנסיון, הרי זה לא שב.מ.וו או יצרן אחר חף מתקלות, נהפוך הוא, לעיתים יצרניות רכבי היוקרה חשופות יותר לתקלות בגלל כמות הטכנולוגיה והאלקטרוניקה שמושקעת בכל רכב והעובדה שיש בכל רכב מערכות שונות שהן קאסטום ולא מופיעות ברכבים אחרים.

אני פשוט לא אוהב לכתוב תכנים ריקים כמו "ב.מ.וו זה לא מה שהיה פעם" כשלא בטוח שהכותב החזיק פעם את הרכב הזה, היום או פעם, או על זה ש"על יוקרה צריך לשלם", נכון, צריך לשלם יותר בסוכנות, לא בהכרח במוסכים.

כל הרכבים מתקלקלים אבל באופן טבעי ב.מ.וו\מרצדס\יגואר ועוד שלל חברות יוקרה עלולות לסבול יותר מבעיות כאלה ואחרות בהשוואה לסוזוקי אלטו שמטבעה עירומה מכל טכנולוגיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני גם נוהג ב1 החדשה, ידנית, בת פחות מחודש.

בדיוק התחילה לי תקלה עם הספידומטר, הוא תקוע ב40.

התקשרתי ל"BMW HOTLINE" ואף אחד לא עונה שם.

נראה מה יגידו מחר במוסך.

זה בגלל שזו M ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אין לי בעיה עם כאלה שכותבים מנסיון, הרי זה לא שב.מ.וו או יצרן אחר חף מתקלות, נהפוכו, לעיתים יצרניות רכבי היוקרה חשופות יותר לתקלות בגלל כמות הטכנולוגיה והאלקטרוניקה שמושקעת בכל רכב והעובדה שיש בכל רכב מערכות שונות שהן קאסטום ולא מופיעות ברכבים אחרים.

אני פשוט לא אוהב לכתוב תכנים ריקים כמו "ב.מ.וו זה לא מה שהיה פעם" כשלא בטוח שהכותב החזיק פעם את הרכב הזה, היום או פעם, או על זה ש"על יוקרה צריך לשלם", נכון, צריך לשלם יותר בסוכנות, לא בהכרח במוסכים.

כל הרכבים מתקלקלים אבל באופן טבעי ב.מ.וו\מרצדס\יגואר ועוד שלל חברות יוקרה עלולות לסבול יותר מבעיות כאלה ואחרות בהשוואה לסוזוקי אלטו שמטבעה עירומה מכל טכנולוגיה.

אני חולק עלייך כי רוב התקלות בהן נתקלתי הן במערכות שקיימות ברכבים הרבה פחות משוכללים, בX5 זה היה האלטרנטור שהחליט למות.

אני מבין את בעיית המתלים של הריינג' רובר כי חוויתי את אותה בעיה עם מערכת מתלי האוויר בS-CLASS.

אבל לרכוש רכב פרימיום ולחוות בעיות איכות זה מאכזב, וזה הטעם שנשאר לי בפה מהרבה גרמניות, ותסלח לי אבל אם לקסוס או אינפיניטי יכולים אז גם מרצדס יכולים.

וכן לצערי הרב מרצדס ירדו רבות באיכות, ביליתי המון שעות מאחורי ההגה של דגמים רבים ולפעמים אתה ממש מתפלא מהפדיחות הקטנות הללו, זה משהו שאתה לא מצפה לו כשאתה משלם כ"כ הרבה אקסטרא בשביל הפרימיום. אני מוכן לצלם קצת ולהעלות, גם אתה תתפלא כשתראה דשבורד מקולף במרצדס E500 של חבר פדנט, וזה לא נגמר בדש בורד, חלקי פנים מצופים בעור שפשוט החליטו להתנפח... יד ראשונה, וזה החבר הכי פדנט שלי...

זה פשוט עצוב, אצלנו במשפחה עברו כל כך הרבה מכוניות, מעניין מאוד למה אחי קורא ל745 פח זבל? וזה לפני שאני מדבר על האאודי A6 דור ראשון.

לצערי הרב הגרמנים זייפו רבות בשנים האחרונות, זאת הסיבה שמרצדס השקיעה המון בבקרת האיכות בהשקת הE הנוכחית, כי קהל הרוכשים הנאמן לא מטומטם, הוא יודע למה הוא מצפה, לפחות מרצדס לא התכחשו ויצאו בהצהרות פומביות שהם עובדים קשה לחזור לראש טבלת האיכות :)

וכן, ב.מ.וו לא חפים מבעיות, אני חושב שמירוץ החימוש של היצרניות הגדולות גרם להם להוציא הרבה טכנולוגיות בוסר.

haters will hate

פורסם

מסכים איתך ברוב הדברים שכתבת,

אבל שוב, זה שרכב מוגדר כפרמיום אינו פותר אותו מתקלות, זה לרוב הופך אותו ליותר רגיש לתקלות כי יש בו יותר מערכות שמקושרות אחת לשניה ויותר מערכות בכלל כך שבאופן טבעי יש יותר גורמים שעלולים להתקלקל.

לגבי אינפיניטי\לקסוס?

הן מציעות את אותו "פאר איבזורי" של הגרמניות אבל סלח לי, הן לא מציעות את אותן איכויות של חומרים.

יוצא לי לנסוע הרבה ברכבי הפאר השונים (הודות להמון נסיעות עבודה), אני אומר עם יד על הלב שלקסוס מבחינת איכויות הרכבה ואיכות נסיעה לא נופלת מהגרמניות, היא כן נופלת באיכות החומרים ששם הגרמניות ממשיכות לשמור על יתרון, כך גם כאשר נוגעים לעניין עיצוב פנים- עניין של טעם.

היפניות כן אמינות יותר מבחינת חוסן של מערכות, מבחינת מנוע פרופר- אני נוטה לשער שמנועי ב.מ.וו\מרצדס יזדקנו טוב יותר, המנועים הללו בהמות לא קטנות וכל עוד לא סובלים מ"התעללות טיפולית" הם מאוד עמידים.

ספציפית לגבי מרצדס, מכמה וכמה אקזמפלרים שיש לי איתם נסיון אישי, כל מה שהחברה הזאת יצרה בין השנים 2000-2011- פשוט חרא צרוף (שוב, למעט המנועים עצמם).

עם ב.מ.וו יש לי נסיון טוב יותר מבחינת שרידות מכאנית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...