Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בשישי האחרון תפס אותי שוטר במהירות של 113 קמ"ש לאחר הפחתה 108 באזור שבו מותר 50

כמובן שקיבלתי שלילת רישיון ומשפט זריז עקב חומרת העבירה .

המקרה עצמו להלן :

הנני אחמ"ש במוקד שירות שעובד 24 שעות , ביום שישי האחרון אחת הנציגות התעלפה וקיבלה מכה בראשה , מתוך לחץ וחוסר אונים סירבה הנציגה להתפנות באמבולנס אז העדפתי לקחת אותה ברכבי , יצאתי מהמוקד ללא טלפון , ארנק , רישיון נהיגה ות"ז !! יצאתי רק עם התג מזהה של העבודה אחרי הורדת הנציגה נלחצתי עקב זמנים ונסעתי ברחוב יפו מאחורי פורד לחיפאים שמכירים את האזור במהירות המצויינת לעיל ומכאן הסיפור ידוע .

התייצבתי בבוקר היום בתחנת המשטרה מסרתי את הרישיון ביקשתי חנינה מכיוון שהנני סטודנט בן 23 בעל 4 שנים רישיון ללא הרשעות קודמות כלל כמו כן הסברתי את המקרה וציינתי בדו"ח משטרה גם את אותם דברים אך לצערי העדיפו לא להתחשב בי אלא זימנו אותי למשפט זריז ושלילה .

אשמח לעזרת מביני הפורום לדרך טיפול במשפט ואולי אפשר להגיד מה מצפה לי מבחינת עונש ..

auto emocion

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

מדוע אתה מצפה להתחשבות? גם כשאנחנו ממהרים, אנחנו מחוייבים לשמור על החוק. לו היו תופסים אותך בדרך לבית החולים, ניחא, אפשר אולי לגלות אמפטיה, אבל נתפסת לאחר שהורדת את הנציגה ולכן, עמוד זקוף מול השופט, תגיד לו, טעות, סליחה, פעם אחרונה ותתפלל.

[המשטרה לא אמורה להתחשב, היא אמורה לזהות עברייני תנועה (במקרה הזה) ולהורידם מהכביש. לו הייתה מתחשבת בך, הייתה חוטאת ליעודה]

ארז רונן

פורסם

אינך יכול לצפות מן המשטרה להתעלם מן העובדות. אני לא מוצא שיש נסיבות מקילות במקרה שלך, שכן את עבירת המהירות ביצעת לאחר שכבר לא היית ב"מצב חירום". לידיעתך, גם מצב חירום לא פוטר אותך משמירה על חוקי התנועה.

אם אתה סבור שבית משפט יקל בעונשך, אתה יכול לנסות את מזלך. עדיף שתיעזר בעורך דין.

פורסם

אין ספק שבאותו רגע לא חשבתי בצלילות ובבהירות אך מכאן ולסווג אותי בתור עבריין זה משהו אחר , משטרת ישראל עושה את עבודתה ובמקרה הנ"ל אני עברתי על החוק ללא קשר למקרה אך ברגע שהשוטר בא וראה אותי במצבי הקיים ברכב וציינתי לו את המקרה אני מצפה לגלות התחשבות מסויימת בסופו של דבר כולנו בניאדם וטעויות קורות לפעמים .

בכל מקרה לקחתי עו"ד וייתכן ונגיע להסדר עם התובעת , תודה למגיבים בכל מקרה

auto emocion

פורסם
אין ספק שבאותו רגע לא חשבתי בצלילות ובבהירות אך מכאן ולסווג אותי בתור עבריין זה משהו אחר , משטרת ישראל עושה את עבודתה ובמקרה הנ"ל אני עברתי על החוק ללא קשר למקרה אך ברגע שהשוטר בא וראה אותי במצבי הקיים ברכב וציינתי לו את המקרה אני מצפה לגלות התחשבות מסויימת בסופו של דבר כולנו בניאדם וטעויות קורות לפעמים .

בכל מקרה לקחתי עו"ד וייתכן ונגיע להסדר עם התובעת , תודה למגיבים בכל מקרה

חאלד, יש הבדל בין עבריין, לעבריין תנועה. עברת על חוקי התנועה, אתה עבריין תנועה.

נסעת יותר מפי שניים מהמהירות המותרת כשמחשבתך לא בהירה ולא צלולה. יכולת לגרום לתאונה קטלנית, יכולת להרוג את עצמך. על טעויות משלמים. יצאת בזול. תאמין לי, בריאות עולה הרבה יותר כסף.

השוטר גילה התחשבות כשלא אזק אותך באזיקים והשליך אותך לתא המעצר.

אין ספק שעו"ד עולה כסף אך יכול למזער את העונש הצפוי.

ארז רונן

פורסם

הבעיה שזה לא אתה היחיד

לא פעם אני רואה סיירים של חברות שמירה שנוסעים בפראות,חותכים, לא נותנים זכות קדימה חושבים שאם יש להם צ'קלקלה צהובה זה נותן להם זכות יתר

לא נורא אם ייקחו לך את הרישיון להבא תלמד שאתה לא רכב ביטחון שיכול לעבור על החוקים ולצאת מזה כאילו כלום לא קרה

באותו נימה הייתה יכול לעשות תאונה ולהיכנס במישהו או במשפחה תמימה חפה מפשע

פורסם

מישהו פה יודע שהמהירות היא הגורם האחרון לתאונות דרכים? כמובן עפ"י משטרת ישראל, אז למה אוכפים את זה הכי הרבה כי זה קל?

פורסם

מנהל פורום מחק את התגובה שלי כי כתבתי שהוא אדם ובמקום את האמת "תאמת" כי אני עולה חדש ויש לי קצת בעיה עם עברית נכונה. עכשיו בבקשה מנהל תמחק את שתי ההודעות מלמעלה שבהם הם מאשימים אותו בבקשה.

אז נכון שמהירות היא הגורם לא הראשי אבל היא עושה מתאונה קטנה לקטלנית, לפי משטרת ישראל וחוק אתה עבריין תנועה ועשית עבירה חמורה מאוד בנסיעה של 108 קמש בעיר במקום 50.

החיים הם כמו....

פורסם
מישהו פה יודע שהמהירות היא הגורם האחרון לתאונות דרכים? כמובן עפ"י משטרת ישראל, אז למה אוכפים את זה הכי הרבה כי זה קל?

ואני לתומי חשבתי שהגורם האחרון לתאונות דרכים זה עמידה בחנייה מקורה.

ארז רונן

פורסם

אני מודה לכל המגיבים כאן , בהסתכלות אחורה אני מתחיל להבין ולהעריך את גודל העבירה וכך גם התובעת כנראה :roll:

יש לי משפט מחר וכנראה אקבל שלילה חודש ואדחה את המשפט בעוד כמה חודשים .

מקווה לטוב .

שבוע טוב לכולם

auto emocion

פורסם
אני מודה לכל המגיבים כאן , בהסתכלות אחורה אני מתחיל להבין ולהעריך את גודל העבירה וכך גם התובעת כנראה :roll:

יש לי משפט מחר וכנראה אקבל שלילה חודש ואדחה את המשפט בעוד כמה חודשים .

מקווה לטוב .

שבוע טוב לכולם

התגובה שלך ראויה להערכה. אתה אולי נהג "שודים" אבל אין לי ספק שאתה אחלה של בן אדם. בהצלחה במשפט.

ארז רונן

• תוכן חדש...