Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי המון התלבטויות ראיתי שהרכב הנ"ל נכנס לי בתקציב (30K-32K) אבל הבנתי שהגיר שלו בגירסת ה1600 הוא גיר רובוטי שלא כלכך מומלץ גם עקב בעיות וגם עקב נסיעה לא הכי חלקה.

חוץ מזה כל מה שהרכב מציע עולה בהרבה כמעט על כל רכב שבדקתי בתקציב.

אז האם למישהו יש פה ניסיון עם הגיר הזה?

הבנתי שה1800 מגיע עם גיר אוטומטי רגיל האם זה נכון ואיך הגיר הזה למי שמכיר?

ואילו רכבים אחרים יש לכם להציע לי שהתנאים המרכזיים הם: מנוע סביר שלא יהיה חלש מדיי, אוטומט או ידני לא משנה לי, אם אפשר שלא יהיה בתצורת סדאן(לא חובה), והכי חשוב לי הוא נושא האמינות ותצרוכת דלק סבירה.

תודה מראש לעוזרים,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

לי יש את האסטרה 2005 1.8 אוטומט ואני יכול להגיד לך מנסיון אחלה רכב!

חזק ,אמין(כמו כל רכב גרמני)נוח לנסיעה,רק מה הוא קצת אוכל דלק 1:13.

כשאני רציתי לקנות אותו אמרו לי שעם אני מתחיל עם רכבים גרמניים אני לא יעזוב אותם! וואלה הם צדקו הם ממש נוחים!

בקיצור אני ממליץ בחום.

פורסם
לי יש את האסטרה 2005 1.8 אוטומט ואני יכול להגיד לך מנסיון אחלה רכב!

חזק ,אמין(כמו כל רכב גרמני)נוח לנסיעה,רק מה הוא קצת אוכל דלק 1:13.

כשאני רציתי לקנות אותו אמרו לי שעם אני מתחיל עם רכבים גרמניים אני לא יעזוב אותם! וואלה הם צדקו הם ממש נוחים!

בקיצור אני ממליץ בחום.

לגבי הרכבים הגרמניים אני מסכים איתך כי יש לי כזאת (אודי A4) בבית.אבל בתור מי שמכיר גרמנית יודע שהטיפולים לא ממש זולים אצל מוסך מורשה האם זה המצב גם אצל אופל? ולגבי הצריכת דלק נשמע מצוין לרכב עם מנוע 1800 ציפיתי ליותר גרוע.

השאלה שלי היא האם לכל 1800 יש גיר אוטומט רגיל או שיש דגמים עם רובוטי גם?

ולגבי מי שנסע מכיר או יודע איך הגיר הרובוטי של ה1600 חלק בנסיעה והאם יש איזה שהם בעיות עם הגיר הזה? והאם יש 1600 בלי הגיר הרובוטי?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

כל עוד אתה מתרחק מה-1.6 איזיטרוניק ורוכש רכב מטופל אתה תהנה מהרכב.

בעבר הטיפולים ב-UMI היו שחיטה, היום אצל שלמה המצב טיפה יותר נורמלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כל עוד אתה מתרחק מה-1.6 איזיטרוניק ורוכש רכב מטופל אתה תהנה מהרכב.

בעבר הטיפולים ב-UMI היו שחיטה, היום אצל שלמה המצב טיפה יותר נורמלי.

אם אפשר לשאול מי זה שלמה? אני מהדרום ככה שאם יש מוסך ממולץ אני ישמח לשמוע.

אם אתה יכול טיפה לפרט לגבי הגיר למה לא כדאי להתקרב אליו והאם יש מנוע 1600 עם גיר אוטומטי רגיל?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אשמח לשמוע עוד מאנשים שמכירים או שיש להם את הרכב הנ"ל.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

שלמה שמלצר, הבעלים של חברת הליסינג שלמה סיקסט אשר רכש את השליטה ביבוא אופל לארץ מ-UMI.

אין בעיה במנוע 1600, הבעיה היא בגיר איזיטרוניק אשר מאוד יקר לתיקון.

בשנים האלו הגיעו לארץ 2 וחצי גרסאות לאסטרה, אחת הייתה 1600 עם גיר איזיטרוניק (מה שנקרא בשפת העם גיר רובוטי) השניה עם מנוע 1800 וגיר אוטומטי מלא והחצי זה מנוע 2000 טורבו עם גיר ידני 6 הילוכים (נמכרו רק 2 רכבים כאלה, אחד מהם הוא רכב המבחן/הדגמה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז לא כדאי ללכת על ה1600 בכלל? האם חוץ מהתיקון היקר יש עוד משהו שלא טוב בגיר הזה? הבעיה שלי היא שה1800 נמכרות בסביבות ה35K שזה קצת יותר מדי בשבילי. ומהם האופציות שיש לי בסביבות ה30K?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

מציע לך להתרחק מגרסת ה- 1.6

לגבי מוסך מורשה, ברכב מהשנתון הזה לא הייתי נכנס למורשה מהרשת של שלמה סיקסט, מציע לך לחפש מוסך שמתמחה באופל, ישנם מספר מוסכים כאלה, מן הסתם חברים שמחזיקים אופל יוכלו להמליץ לך.

פורסם
מציע לך להתרחק מגרסת ה- 1.6

לגבי מוסך מורשה, ברכב מהשנתון הזה לא הייתי נכנס למורשה מהרשת של שלמה סיקסט, מציע לך לחפש מוסך שמתמחה באופל, ישנם מספר מוסכים כאלה, מן הסתם חברים שמחזיקים אופל יוכלו להמליץ לך.

אבל למה אף אחד לא מסביר למה כדאי להתרחק מה1600 הרובוטי עלות תיקון של כל גיר הוא יקר מאוד. ולגבי המוסך אני גר בדרום(ליד נתיבות) ככה שאין לי הרבה אופציות למוסכים. מישהו מכיר מוסך טוב בדרום שמתמחה באופל?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

הסבירו לך שלגיר הרובוטי בגרסת 1.6 יש מוניטין לא טוב גם מבחינת נוחות הנהיגה בגיר הזה.

לגבי מוסך בדרום שמתמחה באופל, לדעתי תשאל גם בפורום טכני ואחזקה, בוודאי מישהו יענה לך.

פורסם
לי יש את האסטרה 2005 1.8 חזק ,אמין(כמו כל רכב גרמני)נוח לנסיעה,רק מה הוא קצת אוכל דלק 1:13.

אוכל דלק??? הלוואי על כל משפחתית יפנית/קוריאנית מהשנים האחרונות להגיע לנתון 1:13!!!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...