Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

עשיתי תאונה לא מזמן שהצריכה עבודות פחחות החלפת רדיאטורים וונטות.

בבוקר אחרי שהוצאת את הרכב מהמוסך גיליתי שכל פעם כשהרכב קר יש ממש צריחה מכיוון המנוע שמתגברת כשאני לוחץ גז עד שנעלמת לאחר כחצי דקה.

מישהו אמר שיתכן והרצועה יבשה....

שאלותי הן:

האם יש פיתרון לרצועה יבשה ואיך זה קשור לתאונה.

מה עלות של החלפת רצועה כזו (אני מבין שאי אפשר לעשות זאת עצמאית

האם בעיה ברצועות יכולה להעלות את צריכת הדלק?

פורסם

אז ראשית, ניתן לבצע החלפת רצועת אביזרים בצורה עצמאית כל עוד יש את הידע והכלים.

שנית, לא מחייב שהיא יבשה אלה פשוט לא מתוחה מספיק. עדיף לסדר זאת כי החיכוך בין הרצועה לפולי עולה שזה קורה מה שעלול לגמור מהר את הרצועה ,לשפשף אותה עד כדי קריעתה עם הזמן. חזור למוסך והוא יסדר לך על חשבונו אני מניח אלא אם כן היא באמת יבשה וזה יעלה כמה שקלים.

פורסם

לפעמים רצועה חדשה בימים הראשונים שלה עושה קצת רעש, ואז זה נעלם, זה תופעה נורמאלית לחלוטין.

בדגש על רצועה חדשה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

גם רצועה חדשה לחלוטין לא אמורה להשמיע רעש של חריקה. מקסימום רעש של חוסר גמישות ממש קל רק בשביל ההיתרכחות אבל מה שאתה מתאר פשוט הרצועה לא מתוחה ומיסתובבת במקום בשניות הראשונות. אם היא מתוחה מספיק לדעת המוסכניק אז היא כניראה באמת יבשה לגמרי. אני ממליץ לשמוע חוות דעת נוספת בעניין.

• תוכן חדש...