Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המינהל האמריקאי לבטיחות בתחבורה המליץ לראשונה לחייב התקנת קופסה שחורה בכלי רכב

04.8.2004 הארץ

המינהל האמריקאי לבטיחות בתחבורה המליץ השבוע לראשונה לחייב התקנת קופסה שחורה בכלי רכב המסיעים נוסעים כדי לעקוב אחרי המהירות, חגירת חגורה, שימוש בבלמים ואחר דברים נוספים בעת תאונה.

המלצת המינהל (NTSB) נובעת מחקירה של תאונה קטלנית שהתרחשה ביולי שנה שעברה בשוק האיכרים בסנטה מוניקה, קליפורניה. חוקרי התאונה לא הצליחו לחקור את הנהג הקשיש שלחץ על דוושת הגז במקום לבלום. רכבו נכנס בעוצמה רבה בשוק גרם למותם של עשרה בני אדם ולפציעתם של 63.

מינהל הבטיחות הסיק כי לחוקרים היתה יכולה להיות הבנה טובה יותר של התנהגות הנהג ושל מכונית הביואיק לה-סברה שלו עם היתה מותקנת בה קופסה שחורה. "אנחנו משוכנעים שכלי רכב צריכים להיות מצוידים בקופסה שחורה", אומרת ראש המינהל אלן אנגלמן קונרס. לפני כחודשיים החליט מינהל הבטיחות בכבישים המהירים (NHTSA) כי יצרני הרכב מכניסים קופסה שחורה למכוניות בקצב מספק. 15% מכלי הרכב כבר מצוידים בקופסאות שחורות ול-65% עד 90% מכלי הרכב יש יכולת תעוד ביצועים כלשהי. מינהל הבטיחות בכבישים המהירים הציע שעד 2008 לכל רכב תהיה יכולת לתעד 42 פרמטרים בנהיגה, ובכללם פרק הזמן החולף בין ההתנגשות להפעלת כריות האוויר.

אך השבוע החליט מינהל הבטיחות בתחבורה כי ההצעות לא מספקות. בהתבסס על אסון סנטה מוניקה קבע ה-NTSB כי "הטמעת סטנדרטים של הקלטת נתונים באורח וולונטרי, במקום לחייבם בחוק לא תספק את רמת הבטיחות המרבית שהטכנולוגיה יכולה לספק".

ראש המינהל אנגלמן קונרס מקווה שהתקנת קופסאות שחורות תספק לחוקרי התאונות את המידע הדרוש לבירור נסיבות ההתנגשות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

האמת היה ברור שיום אחד יעלו על זה שאפשר לשלוט בכל מה שקשור למהירות וכדומה ע"י "קופסא שחורה" או וואט אוור...

חבל שבכל זאת החליטו להוציא את זה לאור נקווה שזה לא יהיה בכל אוטו בעולם בעוד מס' שנים, אני לא רואה דרך לעקוף את זה (למרות שהישראלים ימצאו :wink: ).

העיקרות של ה"טכנולוגיה" הזאת תפעל כמו הכרטיס העגול הזה שיש לאוטובוסים ומשאיות ונצתרך להציג את זה פעם בX זמן.

חבל. מקצצים לנו את הכנפיים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
האמת היה ברור שיום אחד יעלו על זה שאפשר לשלוט בכל מה שקשור למהירות וכדומה ע"י "קופסא שחורה" או וואט אוור...

חבל שבכל זאת החליטו להוציא את זה לאור נקווה שזה לא יהיה בכל אוטו בעולם בעוד מס' שנים, אני לא רואה דרך לעקוף את זה (למרות שהישראלים ימצאו :wink: ).

העיקרות של ה"טכנולוגיה" הזאת תפעל כמו הכרטיס העגול הזה שיש לאוטובוסים ומשאיות ונצתרך להציג את זה פעם בX זמן.

חבל. מקצצים לנו את הכנפיים.

דניאל.

"קופסא שחורה" זה כלי שנועד לחקור פרמטרים בכלי תחבורה אחרי תאונה כדי לעזור בחקירה לסיבות שגרמו לה.

במקרה הזה הם לא מתכוונים לשים קופסאות שינטרו את ההתנהגות שלך על הכביש בכל רגע נתון.

אבל גם לזה יש סיכוי טוב להתממש בעתיד.. מי יודע..

פורסם

הבנתי שזאת לא הכוונה שלהם. אבל זה יכול לתת להם את הרעיון לפלוש לנו למד האוץ :shock: (זה נשמע רע, נכון ?!).

דניאל.

פורסם

לדעתי זה טוב כל עוד זה לא דוחף את האף לעניינים שלא שלו...

זה יכול להיות מצוין לחקירת תאונות.

אבל אם זה יפלוש לנו למד האוץ...:shock:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אני גם חושב שזה יעזור נורא

וגם יעזור במיקרה של הרוגים בתאונה(לא עלינו)

אבל שלא יהיה יותר מזה הם רוצים מידע בבקשה

אבל שלא יתחילו להשתלט על הדרך שבא אני נוהג וחהצורה שבא אני נוהג

ועוד משהו אם הקופסה השחורה מקבלת מידע על כל הנעשה במכונית ז''א יהיה מידע על תקלות ופעולה בילתי תקינה של המכונית, שזה דווקא יכול לעזור כשבאים למוסך ולא יודעים מה הבעיה

מה שיותר מפחיד זה אם המידע הזה יגיע לחברות הביטוח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

תגידו לי מה זה אמור להביע: "אני מקווה שלא ייפלשו לי למד האוץ"

תחשבו שעד שזה יתבצע יהיו כבר בארץ מסלולים וספורט מוטורי ואין לכם שום תירוץ שבעולם לנסוע מהר תחשבו על זה..

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
תגידו לי מה זה אמור להביע: "אני מקווה שלא ייפלשו לי למד האוץ"

תחשבו שעד שזה יתבצע יהיו כבר בארץ מסלולים וספורט מוטורי ואין לכם שום תירוץ שבעולם לנסוע מהר תחשבו על זה..

מאור.

נכון וכשאתה תתגייס לא יהיה מלחמות, כשתתחתן הכל יעבור, כשתוציא רישיון כבר יהיה חלליות, כשתחפש עבודה יהיה רובוטים במקומך ...

לא הייתי בונה על ספורט מוטורי. מה גם ש SO WHAT ?! אז יש ספורט מוטורי זה אומר שכל מי שאוהב לנסוע מהר ישתתף בו ?! או שרק מצפייה בו ירד לי החשק להנות ???

יותר טוב שתשתוק !

תחשוב על זה...

דניאל.

פורסם
המינהל האמריקאי לבטיחות בתחבורה המליץ השבוע לראשונה לחייב התקנת קופסה שחורה בכלי רכב המסיעים נוסעים כדי לעקוב אחרי המהירות, חגירת חגורה, שימוש בבלמים ואחר דברים נוספים בעת תאונה.
...ויפה שעה אחת קודם.

MCS 2008

• תוכן חדש...