Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לשון הרע?

ראה כותרת השרשור.

מה אדם אמור להסיק מזה? שיש פקידה שטעתה וזה ענין טכני שיסתדר תוך מקסימום מספר ימים או שלובינסקי טרייד מרמים אנשים בסיטונות?

אין לי שום דבר עם לובינסקי ובטח לא עם פותח השרשור, סתם ככה מדי פעם קופצת לי הפליאה על הקלות בה אנשים מתקרבנים, מיללים ומלכלכים סתם ככה כי הם יושבים מאחורי מקלדת.

זה בדיוק ההבדל בין תרבות מסחר של עולם ראשון ועולם שלישי עם מעטה דק של עולם ראשון.

הקלות הבלתי נסבלת שאתה עובר לסדר היום של "סמוך" ויהיה בסדר" היא בדיוק התרבות שאינני מסכים עימה.

ותודה לפותח השירשור על עקשונותו והבאת המידע.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

amiger

בדיוק מה שכתוב בכותרת !!

מוכרים את הרכב עם מישכון , ואם הקונה לא בודק נעשית העברת בעלות והמישכון שוכן לבטח על הרכב.

ובכלל לא ברור שמישהו בכלל יעשה משהו להסרתו !!

ובעוד X שנים לך לחפש ניירת כדי להסיר את המישכון!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כמה דרמה.

כמה רפש.

בסך הכל ענין טכני שהתעכב בגלל מנגנון שלוקח קצת זמן או בגלל טעות של פקידה, זה הכל.

כשאני קורא שרשור כמו שלך אני נזכר שיש בקנה את חוק לשון הרע ומחכה שהוא כבר יכנס לתוקף.

על-סמך מה בדיוק אתה קובע "בסך הכל עניין טכני..", ואם בסופו של יום היה מתברר שדווקא במקרה הספיציפי הזה, לא כך הם פני הדברים..אתה אישית היית לוקח אחריות על כך?!

הייתי מצפה מחברה לובינסקי, חברה לא קטנה ולא "חדשה בשוק", שתעשה מלאכתה נאמנה, מראש ולא בדיעבד.

פורסם

רכב קונים נקי בלי משכון! נ-ק-ו-ד-ה.

ומי אמר לך שדווקא בשעתיים האלה לובינסקי לא יכריזו פתאום על פשיטת רגל או חברת הליסינג שלה שייך האוטו והבנק הנחמד יבוא לאסוף ממך את הרכב ששילמת עליו ואולי עדיין משלם?!

כמה שסיכוי זה נמוך זה המהות של משכון ולדעתי עשה נכון פותר הת'רד שהתעקש על זה-אפשר היה לא לבטל אלא "להקפיא" אותה-לדעתי ביטול זה מוגזם.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

טוב קודם כל תודה לאלו שמאשימים אדם פרטי שכמעט קנה רכב ממושכן מחברה גדולה כ"בכיין", אני מניח שהיה לי הרבה יותר על מה לבכות ביום בו הייתי רוצה למכור את האוטו ואז היה רשום כממושכן.

ועדין כיוון שכמעט נכוויתי, קשה לי לחשוב שמישהו יחלוק על הבקשה: בידקו כל רכב גם אם לובינסקי,קרסו או כל אחד מהנ"ל בכבודו ובעצמו היו מוכרים לכם.

פורסם

שלום לכולם,

למי שיודע ולמי שלו, אני עובד בלובינסקי,במחלקת מכירות רכב חדש.

ראיתי הבוקר את הפרסום ואת הטענה של הבחור,והעברתי באופן אישי את המקרה לטיפולו של מנהל מכירות ארצי בלובינסקי טרייד.

כפי שהבנתי מאוחר יותר הדבר כבר טופל.

בהתאם לבקשתו אני מגיב כאן בשמם ע"מ לתת מקום לצד השני ולמנוע מצב שבו אנשים ירתעו מרכישה בעכבות הפרסום.

אני מקווה שמצד המנהלים זה בסדר...

זה מצב הדברים:

המשכון על הרכב היה כתוצאה מטעות טכנית של הבנק.

הדבר הוסבר ללקוח, המשכון לא מונע את ביצוע העברת הבעלות, הוסבר ללקוח שיש באפשרותו לקחת את הרכב, לבצע העברת בעלות ולקבל מאיתנו מכתב התחייבות לטיפול בהסרת המשכון אל מול הבנק, הלקוח בחר באפשרות של לבטל את העסקה.

בכל מקרה היום נושא הסרת המשכון בוטל מול הבנק – האישור אצלנו.

איש המכירות שעבד מול הלקוח חזר אליו, עדכן אותו שהמשכון הוסר והוא יכול לבוא ולקחת את הרכב שרכש ובנוסף בשל העיכוב יקבל חיישני רוורס ללא חיוב.

כמו שנכתב הדבר נבע מטעות של הבנק, ניתן ללקוח פתרון מיידי ופיצוי.

גידי.

פורסם

בחברה כמו לובינסקי זה לא היה צריך לקרות , גם אם האשמה כביכול היא של הבנק או של מנקה הרחובות .

זו חובה שלכם לבדוק זאת לפני המכירה ולא חשוב איך שתסובבו את זה כי אם הוא לא היה בודק המישכון היה נשאר על הרכב !!

אפילו אתה לא כותב שהמשכון הוסר ברשם המשכונות אלא בידיכם מכתב מהבנק שהנושא בטיפול

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כדי להעמיד דברים על דיוקם הדברים שהנציג של לובינסקי טרייד כאן בפורום אומר נכונים.

קיבלתי מכתב המוכיח שהוגשה בקשה לביטול המשכון על הרכב והוצעו לי חיישני רוורס במתנה.

עם זאת ולאור כל האמור לעיל עדין כפי שציינו קודמיי: העובדה שמדובר בתקלה טכנית זו או אחרת איינה מעניני כלקוח.

אני עושה את המאמץ לגייס את סכום הכסף לרכישה, בודק רכבים רלוונטים ואף לוקח אותם לבדיקה במכון בדיקה בלתי תלוי, ההחלטה על הקנייה בסופו של דבר היא של ושלי בלבד.

עם זאת את הקנייה בחרתי או יותר נכון חשבתי לבצע בלובינסקי בגלל שלא מדובר בסוחר עלום שם מאיזור התעשייה נתניה אלא בלובינסקי טרייד.

והעובדה נשארה עובדה: הרכב שהוצע לי רשום כממושכן. נכון שתוך שניות עד ימים העניין יסודר ונכון ש"אף אחד" לא אשם. אבל אני לא אמור לשאת בטעויות הנ"ל.

פורסם

אז מה, אתה מעניש את לובינסקי על טעות טכנית ?

הם חיפשו לרמות אותך ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא חן אני לא מחפש להעניש אף אחד אלא להזהיר אחרים. יכול להיות שיש עיסקאות מצויינות בלובינסקי אבל כדאי לך לבדוק לפני כן אם הרכב ממושכן.

זה היתרון של הפורום לא? אחד חוטף מכה קטנה ויכול להזהיר את הבאים.

אחרי שקראת את ההודעה שלי (ובהנחה שאתה לא עובד בלובינסקי) יש סיכוי שלא תעשה בדיקת משכון לפני שתרכוש רכב? אני מקווה שתבדוק

פורסם

ישה - אתה צודק שהדבר לא היה צריך לקרות. ולא קשור מי האשם.אבל ישנן תקלות במע' הבנקים ובקשר שלהם לרשם המשכונות ומשרד הרישוי.

במסגרת הליך המסירה של הרכב אנחנו חותמים מול הלקוח על גילוי נאות בנוגע לסוגיית השיעבודים / עיקולים, ככה שאם באמת הדבר היה צף במכירה עתידית,פניה שלו אלינו הייתה מסדירה את המצב.

בנוגע להסרה ברשם המשכונות - מי שרכש בחייו רכב יודע שפעמים רבות מרגע הסרת השיעבוד או ההתחייבות להסרה מהנושה ועד להסרה בפועל ברשם המשכונות לוקח כשבועיים.

לכן מכתב התחייבות מהבנק או מכל נושה אחר שווה ערך כאילו הוסר השיעבוד בפועל.

פורסם

אני מסכים לגמרי עם הקונה הלא מאושר.

הרי כל שני וחמישי שומעים כאן סיפור על אדם שקנה רכב ב"מגרש השדים" כלשהו, ויצא מרומה. וכולם אומרים - קנה במקום רציני ולא אצל איזה עסק מפוקפק.

וזה בדיוק מה שהוא (חשב שהוא) עשה.

כמובן שטעיות קורות לפעמים, לכל אחד; אבל עסק רציני לוקח אחריות על טעות ולא שולח את הלקוח להסתדר לבד. הרי ברור שבגלל הגישה הזו נפתח השרשור הזה.

וגם הפיצוי שהוצע ללקוח הוא בבחינת "לעג לרש" - הרי הזמן שלו שווה יותר.

ושוב: הבעיה היא לא שהרכב היה ממושכן. זו באמת תקלה טכנית קטנה. הבעיה היא בשני מקומות אחרים:

1. איך עסק רציני אינו מוודא שהרכב תקין (גם מצב הניירות הוא חלק מתקינות הרכב, לא פחות ממצב הצמיגים) לפני שהוא מציע אותו למכירה.
  2. איך עסק רציני שגילה אצל עצמו תקלה כזו, מנסה לגלגל את הענין אל הלקוח.

שני הדברים האלו אופיניים לעסק לא רציני, וזה כל הענין.

דני

פורסם

בהנחה שהכל נכון, לאחר שהבעיה נפתרה מדוע לוותר על המכונית ?

ולא רק שאין לי שום קשר ללובינסקי, אף פעם לא היתה לי פיג'ו..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שמדאיג אותי בכל הסיפור ועל זה לא התקבלה תשובה

מה היה קורה אילו הקונה לא היה בודק והמישכון היה נשאר על הרכב!!

מי בעוד 5 שנים היה מוצא את הנייר שאיתו אפשר יהיה לבטל את המישכון.

כיוון שלובינסקי טרייד מוכר כמה מכוניות ביום אז שליח מטעמו הולך עם הניירת לרשם המשכונות ותוך 10 דקות משחרר את כל המישכונים ולא ממתין עד שנושה פלוני ישדר לרשם המשכונות ובעוד שבועיים שלושה יתקבל השחרור.

טוב בטח הגזמתי מציפיה לרמת שירות שכזו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נו, יפה מאוד. אחרי שהכל יצא החוצה אפשר לדעתי לחלק את השרשור הזה לשני חלקים מאוד ברורים.

הראשון, דווח על בעיה שהתגלתה ברכישת רכב ועצה לחברי הפורום על איך לנהוג במצב דומה. בתרגום קל, חשוב לבדוק שעבודים ועיקולים תמיד, אפילו אם קונים מחברה גדולה ומסודרת. תודה רבה, עצה מאוד חשובה.

החלק השני, צביעת המידע החשוב מהחלק הראשון בצבע צהוב עיתונאי מטובל בדרמה סוג ז', הצגת החברה המוכרת כחברה של נוכלים שצריך להזהר מהם, הוספת קצת התקרבנות, קצת לשבת בחושך ולצעוק אני מסכן והופה - קיבלנו קצת צומי מהפורום, קצת צומי מלובינסקי וכמעט לקוח אחד שחושב שהוא העניש מישהו בזה שלא קנה את האוטו.

ישה, שים לב, התקבלה תשובה לגבי קניה עתידית. יש להם מחויבות כתובה אליו.

• תוכן חדש...