Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dny -דני

לא ברור לי משהו, איפה בדיוק,באיזה שלב מישהו שלח את ההלקוח לדרכו להתמודד לבד עם הבעיה? על מה אתה מדבר?

תקרא את השרשור כמו שצריך,את התגובה הראשונה שלי בפרט, ואת החלק בצבע כחול בפרט X2.

כשצצה הבעיה הוצע ללקוח לקחת את הרכב,עם מכתב התחייבות חתום לגבי טיפול בשעבוד, וזה מהסיבה שבלובינסקי לא רוכשים רכבים שלא נקיים באופן מוחלט מכל שעבוד או עיקול. המקרה הנוכחי הינו טעות טכנית של הבנק ורשם המשכונות.

כמו שכתבתי מעלה,גם בהנחה והלקוח לא היה בודק במעמד העברת הבעלות,לובניסקי טרייד מספקת ללקוח מסמך (בלי קשר לכלום) שבו מצויין שהחברה מתחייבת שאין שעבודים או עיקולים.

ככה שגם אם בעוד 200 שנה הוא היה מוכר את הרכב והדבר היה צץ יש אבא ואמא.

ורק כדי שיהיה ברור - אף אחד לא מנסה להתנער מאחריות,קרתה תקלה (ולא משנה מי אשם) והוצע ללקוח פיצוי עבור עוגמת הנפש.

אף אחד לא שלח אף אחד להתמודד לבד.

ישה :

מה גרם לך לחשוב שזה שלובינסקי מסיר / מטיל שעבודים כמה פעמים ביום יש לנו את היכולת לבטל שעבוד "תוך 5 דקות?"

רק שתדע,אנחנו פועלים ככל האזרח, והולכים בדרך הרגילה והארוכה.

סתם שתדע, כמו שכתבי קודם אינני עוסק ברכב יד שניה אלה במכירה של רכב חדש, וכ-50% מהעסקאות היום הן עסקאות טרייד-אין,וכל רכב שני משועבדלבנק זה או אחר,אתה חושב שאני מחכה שהשעבוד יוסר ברשם המשכונות? אתה חושב שאיזה שהוא יבואן מחכה?

מבחינתי מספיק שהלקוח מציג את המסמך הנדרש,שבו מופיע המשעבד עם התחייבות להסרת השעבוד וזהו.

במקרה דנן לא היה שעבוד בפועל,השעבוד הוסר, הדבר לא עובדן ברשם המשכונות.

ושוב אף אחד לא שלח את צחי לדרכו או ניסה להגיד לו שהדואר טועה,הובטח לו במסמך חתום כי הדבר יטופל,וכך היה בפועל.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה מזל שיש את מי להאשים.

בשורה התחתונה מכל השרשור הזה, כפי שכבר נכתב כאן, לא קונים רכב לפני שבודקים משכון! (כולה 10 שקלים באתר של משרד המשפטים)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי, ואני אומר זאת מנקודת ראות של עו"ד במקצועי, אתם עושים כאן סערה בכוס תה.

כפי שכתבתי למעלה, מכר שלי ביצע עסקה של שדרוג פיג'ו משומשת לחדשה, ראיתי מקרוב כיצד עובדים בלובינסקי טרייד, אני מאמין שכך עובדים גם בסוכנויות טרייד-אין של יבואנים אחרים.

במקרה, על הרכב של המכר שלי היה שעבוד לטובת בנק.

נוהל הכנסת הרכב המשומש למגרש של לובינסקי והעברת הבעלות בין הלקוח לטרייד אין קובע שהלקוח צריך לתת ללובינסקי את המסמכים להסרת השעבוד מהרשיון. יחד עם זה, הבנק מנפיק אישור הסרת משכון לרשם המשכונות.

כאן ככל הנראה היתה טעות טכנית בכך שאישור הבנק לרשם המשכונות לא נשלח בזמן, על כן ברשם המשכונות באופן טכני היה עדיין שעבוד.

מי שכתב כאן למעלה שלכאורה אם באותו הרגע לובינסקי היה פושט רגל, הבנק היה מנכס אליו את הרכב טועה, אבל טועה בגדול.

חבל לי שמשמיצים סתם את לובינסקי טרייד ואני ממש לא קשור אליהם.

יתירה מזו, כמי שהיה בבעלותו פיג'ו 407 היו לי לעתים חילוקי דעות קשים איתם, בפרט לגבי מה נכלל באחריות ומה לא.

אבל במקרה הזה, בואו נודה על האמת: מדובר בטעות טכנית, עניין ממש לא מהותי, סתם מתנפלים עליהם.

מדובר בסוכנות הגונה, עובדים על פי נהלים נכונים, קרתה טעות ואני בטוח שמעכשיו יקפידו שם יותר, אבל להאשים אותם בהאשמות כל כך חמורות?!

אין לכך כל בסיס.

פורסם

זה בדיוק העיניין, לא היה שעבוד או משכון אמיתי על האוטו.

היה רק את הרישום שלא הוסר בגלל טכות טכנית של רשם המשכונות והבנק.

לרישום הזה אין משמעות מאחר ואין נושה שיכול לדרוש מימוש של האוטו במקרה של חדלות פרעון.

כמו כן הסוגיה נפתרה בטווח זמן של כמה שעות כי היה צורך פלנות לרשם המשכונות ולהסיר את הרישום.

פורסם

גידי

שטפתם את הרכב לפני שהצגתם אותו לקונה

לכן המלצה שלי אל תסמכו על הבנקים או שאר גופי מימון כאלה או אחרים שיבצעו את עבודתם .

לכו פעם ביום ותסירו את כל המישכונים ידני ברשם המשכונות.

זו חובתכם כמוכר רכב למכור רכב נקי לא רק חיצונית אלא גם ללא מישכונים שעבודים וכו'

j22bulfas

מעו"ד אני מצפה ליותר , הרבה יותר.

המוכר ללובינסקי נותן , הבנק מוציא אישור כולם עשר ומה האחריות של לובינסקי ?

הראיה המישכון קיים ובעוד 5 שנים לך תחפש את הבנק ואת לובינסקי ואת ...

ונדגים.

בעוד 5 שנים לאחר מאמצים הצלחתי למצוא קונה לרכב. ביצענו בדיקה במכון ומגיעים לדואר לבצע העברת בעלות . והקונה הפוטנציאלי מבקש רגע לפני לעשות בדיקת מישכון והופ יש מישכון.

יא חתיכת נוכל יאמר הקונה החזר לי את כספי הבדיקה במכון את כספי הבדיקה בדואר ולך לעזאזאל.

ועכשיו אחרי בזבוז כסף וזמן , על בעל הרכב לרוץ לרשם המשכונות למצוא מי הממשכן , ללכת ללובינסקי , האא התיק בוער , ללכת לסניף הבנק המממן , ושם יחפשו וימצאו ויתנו אישור .

מי צריך את זה? מי?

האא אולי הוא יכניס גם עו"ד לתמונה שיטפל לו בכל הבאלגן הזה.

עכשיו מובנת תגובתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מעו"ד אני מצפה ליותר , הרבה יותר.

הרבה בעיות בארץ מתחילות ונגמרות בכך שמצפים מעו"ד לנהל מלחמה במקום להגיע לפתרון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גידי

שטפתם את הרכב לפני שהצגתם אותו לקונה

לכן המלצה שלי אל תסמכו על הבנקים או שאר גופי מימון כאלה או אחרים שיבצעו את עבודתם .

לכו פעם ביום ותסירו את כל המישכונים ידני ברשם המשכונות.

זו חובתכם כמוכר רכב למכור רכב נקי לא רק חיצונית אלא גם ללא מישכונים שעבודים וכו'

j22bulfas

ישה - אם זו טענתך אז אין לנו ויכוח.

אף אחד לא אומר שזו לא חובתנו, ושוב אני אומר (כותב) הייתה טעות טכנית של הבנק, לקחנו את האחריות והצענו ללקוח התחייבות לטיפול בבעיה + פיצוי על עוגמת הנפש.

אסביר לך על התהליך הפנימי שעובר כל רכב שנקלט בלובינסקי טרייד:

לפני הרכישה אנו מבצעים בדיקה מקיפה לגבי שעבודים / משכונים.

בהנחה ואין - עושים העברת בעלות אלינו.

בהנחה ויש - מבקשים מהמוכר להמציא מסמך ספציפי מאוד מהנושה,במכתב מצויין כי הוסר השעבוד והוא ממוען לרשם המשכונות ובו יש בקשה להסרת רישום השעבוד.

לאחר קבלת המסמך אנו מעבירים בעלות אלינו והרכב מתגלגל הלאה.

כשהכל עובד כשורה, המסמך מגיע לרשם המשכונות ורישום השעבוד מוסר. אני מדגיש את המילה רישום כי בעצם המסמך מהנושה מעיד על הסרת השיעבוד בפועל,וכפועל יוצא הסרת האפשרות למימוש הנכס במקרה של חלות פרעון החייב.

במקרה הנ"ל השעבוד הוסר בפועל - הרישום לא הוסר,ז"א לא בוצע העדכון ברשם המשכונות.

לכן הובטח ללקוח כי הדבר יטופל מול הרשם,הדבר הובטח בכתב.

לא מבין מה הבעיה.

פורסם
לא חן אני לא מחפש להעניש אף אחד אלא להזהיר אחרים. יכול להיות שיש עיסקאות מצויינות בלובינסקי אבל כדאי לך לבדוק לפני כן אם הרכב ממושכן.

זה היתרון של הפורום לא? אחד חוטף מכה קטנה ויכול להזהיר את הבאים.

אחרי שקראת את ההודעה שלי (ובהנחה שאתה לא עובד בלובינסקי) יש סיכוי שלא תעשה בדיקת משכון לפני שתרכוש רכב? אני מקווה שתבדוק

תמיד מומלץ לבצע בדיקת משכון לפי רכישה של רכב, על זה אין ויכוח.

מי שרוצה להגן על השקעתו מבצע זאת בעצמו ולא סומך על המוכר (ממוסד ומוכר ככל שיהיה).

אבל מכאן ועד "חטפת מכה"? "להזהיר את הבאים?"

כאילו מדובר בניסיון עוקץ...

דווקא מאיך שלובינסקי טיפלו בתקלה (תמיד יהיה טעויות ותקלות, השאלה איך מטפלים בהן) במקרה שלך ממש לא אמורה להרחיק אנשים מלרכוש שם רכב. טיפלו בהסרת המשכון בזריזות והציעו פיצוי של חיישני חניה, פתרון הולם והוגן לדעתי.

מעניין איזה יחס היית מקבל אם אותו המקרה היה קורה לך עם מוכר פרטי...

נו, יפה מאוד. אחרי שהכל יצא החוצה אפשר לדעתי לחלק את השרשור הזה לשני חלקים מאוד ברורים.

הראשון, דווח על בעיה שהתגלתה ברכישת רכב ועצה לחברי הפורום על איך לנהוג במצב דומה. בתרגום קל, חשוב לבדוק שעבודים ועיקולים תמיד, אפילו אם קונים מחברה גדולה ומסודרת. תודה רבה, עצה מאוד חשובה.

החלק השני, צביעת המידע החשוב מהחלק הראשון בצבע צהוב עיתונאי מטובל בדרמה סוג ז', הצגת החברה המוכרת כחברה של נוכלים שצריך להזהר מהם, הוספת קצת התקרבנות, קצת לשבת בחושך ולצעוק אני מסכן והופה - קיבלנו קצת צומי מהפורום, קצת צומי מלובינסקי וכמעט לקוח אחד שחושב שהוא העניש מישהו בזה שלא קנה את האוטו.

ישה, שים לב, התקבלה תשובה לגבי קניה עתידית. יש להם מחויבות כתובה אליו.

:mm_yeah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבנק נותן מכתב ללקוח שנותן לכם ו...

מי מוודא שהמכתב יגיע לרשם המשכונות . לובינסקי ?

אז איפוא אשמת הבנק?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ולכל התחכמונים סיפור אמיתי

דירה שעליה רשומה משכנתא . המשכנתא סולקה , הבנק נותן אישור לטאבו ואישור לרשם המשכונות למחיקת הרישום.

בעל הנכס לא מבצע את הפעולה וכך נשאר הרישום בספרי אותם מוסדות מכובדים.

בעל הנכס נפטר , יורשיו רוצים לרשום הנכס על שמם ומגלים כי אפשרי , אבל יש משכנתא בנסח.

מפשפשים ומוצאים בין אלפי המסמכים גם את המסמכים הנדרשים מהבנק , מקוריים כולל חתימות מורשי חתימה ואישור חתימה על ידי עורך הדין הכל כדת וכדין .

שמחים וטובי לבב אצים רצים לטאבו .

לא טוב האישור , למה יש טופס חדש , נו , לכו לבנק לקבל טופס חדש.

הולכים לסניף הקרוב , לא , לא אצלנו , רק בסניף שנלקחה המשכנתא . וככה התרוצצות של חודש + עצבים וכו'

ואילו לא נמצאו הטפסים של הסילוק מהבנק , מהיכן להתחיל לחפש? לך תוכיח כי נפרעה המשכנתא. מניח כי בנק לא ידרוש פעם נוספת את כספו. סתם חברת מימון ?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

טרם הפנימו שהטעות אצלם בתהליך . זה הכל.

רק במקום שלא עושים לא טועים , זו גישתי , השאלה אם מפנימים זאת כאשר העונה הוא איש שמוכר רכבים חדשים ולא עולה לכאן איש שחי את הטרייד אין ואומר אכן כשלנו בתהליך ולאוו דווקא במקרה הספציפי הזה .

זה הכל

הם לא מואשמים ברצח ארלוזרוב או רבין או בנפילת החללית של אילן רמון

בדיוק כמו שהם יודעים ללכת לדואר ולעשות העברת בעלות לשם שלהם ככה שידעו את הדרך לרשם המשכונות לנקות הרכב ממישכון שיש עליו.

נראה לך מוגזם ? לי לא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בדיוק כמו שהם יודעים ללכת לדואר ולעשות העברת בעלות

הם לא הולכים לשום דואר, העברת בעלות מתבצעת במשרדי לובינסקי טרייד.

הלקוח מקבל העתק מהטופס במקום, והמקור מגיע בדואר תוך כמה ימים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום לכולם אחרי מס' פעמים שקיבלתי עזרה מכם אני שמח לתרום קצת מעצמי:

היום הגעתי לבצע רכישה בלובינסקי טרייד סניף גלילות.

לאחר שהעברתי את מלוא סכום התשלום פנינו לסניף דואר לבצע העברת בעלות.

בסניף ביקשתי לברר אם יש מישכון על הרכב, הנציג של לובינסקי הסתכל עלי בעין מוזרה: "למה שארצה לבזבז כסף על בדיקת משכון? הרי מדובר בלובינסקי טרייד הגדולים ומצליחים?"

וראו זה פלא הרכב רשום כממושכן, אומנם מנהל המכירות בסניף ניסה להסביר כי מדובר בטעות הקלדת נתונים וכדאי לי לבצע העברת בעלות בכל אופן כי הם כבר ידאגו לסדר את העניינים. ז"א שאשאיר את הכסף אצלהם ולא לדאוג הם כבר יסדרו את העניינים.

אני ביקשתי מייד לבטל את העיסקה (שבוצעה כחצי שעה לפני כן) וראו זה פלא "הנהלים" של החברה המפוארת לא מאפשרים זאת. אחרי טירטורי שמש רבים ונסיעה לסניף פ"ת, הסכימו בטוב ליבם לבטל את העיסקה.

כשניסיתי למנוע עוגמת נפש מלקוחה אחרת באתר היא סיפרה לי שחוותה סיפור זהה לחלוטין באותו מקום

סיכומו של עניין: ניסו למכור לי רכב משועבד בחברת לובינסקי טרייד.

אל תיתפתו לחשוב כי החברות הגדולות והמסודרות יאמינות יותר מסוחרי המכוניות הקטנים.

יום טוב

הם לא הולכים לשום דואר, העברת בעלות מתבצעת במשרדי לובינסקי טרייד.

הלקוח מקבל העתק מהטופס במקום, והמקור מגיע בדואר תוך כמה ימים.

אז מי צודק?

ולא משנה הדרך הטכנית להעברת הבעלות אליהם הם יודעים לדאוג כך עליהם לדאוג להסרת המישכון. הם המוכרים והחובה מוטלת עליהם.

למי שזה לא ברור עד עכשיו כנראה גם לא יהיה ברור הלאה.

אילו היה מדובר בסוחר שוורצקופ ובניו גם אז הייתה תגובה דומה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לישה!

התגובה שלך טרחנית, וממש אינה במקומה.

קרתה תקלה טכנית, אין כאן רמאות, אין כאן נוכלות, אל תאשים עו"ד ואל תכתוב שטויות על עו"ד.

בסך הכל החברות פועלות באמצעות בני אדם, לעתים קורות טעויות.

מכאן ועד התגובה ההיסטרית שלך- המרחק רב מאוד.

• תוכן חדש...