Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה לנטיס שנת 96 אוטומט. עברה 225KKM.

בזמן האחרון אני מרגיש שהאוטו לא תמיד סוחב, לפעמים אין תגובה ללחיצה על דוושאת הגז (המנוע לא מגיב והטורים לא עולים), צריך לעזוב את הגז וללחוץ שוב.

בנסיעה איטית ללא גז (20-30קמ"ש), הטורים נופלים ממש ממש נמוך (אזור ה 250-500) ולפעמים האוטו נכבה. כנ"ל בעמידה ברמזור, הטורים מקפצים להם ולפעמים האוטו נכבה. בפניות ההגה מתקשה (הגה כוח, כנראה קשור לזה שבפניה הטורים נופלים).

כמו כן יש תחושה שהמנוע מפספס פעימה או נחנק לרגע, או שאין הצתה לרגע (הטורים קופצים בגלים כאלה של 750-500-750-500), אבל אני לא מומחה בזה ויכול להיות שהאבחנה שלי (לגבי בריחת ניצוץ) לא נכונה.

נסיעה עם מזגן לא פותרת את הבעיה (לפי מה שידוע לי מזגן מאלץ את מחשב הרכב לעלות את הטורים).

בדקתי וזה קורה בכל הילוך ככה שאני לא חושד בגיר.

הוחלף פילטר אוויר, הוחלפו פלאגים בטיפול לפני מספר שבועות.

לפני חצי שנה הוחלף חיישן חמצן, בית המצערת עבר ניקוי יסודי, הוחלף מפלג למפלג משופץ (עקב בעיה דומה של נפילת טורים, אך אז הסחיבה הייתה בסדר והגז הגיב).

אשמח לקבל כיוונים לבעיה (אני חודש בפילטר דלק ומשבאת דלק או חוטי הצתה).

תודה רבה מראש!

פורסם

micha89

אתה טוען שהכי זול זה לנסות להחליף חוטי הצתה?

עד כמה שידוע חוטי ההצתה לא מקוריים ומיצרן לא מוכר.

nirfux

אני לא מומחה גדול ואין לי מושג מה משמעות האלטרנטור אבל אוודא שבעל מקצוע יבדוק אותו.

djshai

כמו שאמרתי פלאגים הוחלפו. חוטי הצתה הם באמת הניחוש הראשון שלי כי הם לא מקוריים ומיצרן לא מוכר.

כמו כן אבדוק פילטר דלק.

חיישן אוויר זה חיישן MAF? שיושב ליד קופסאת פילטר האויר נכון?

תודה רבה!

פורסם

ניראה שמדובר בחוטי הצתה שדרשים החלפה. אם יש לך וולטרמטר תבדוק מהי ההתנגדות שלהם ותשווה אותם לחוטי הצתה חדשים וזה ייתן לך מייד את הפיתרון אם אכן מדובר בחוטי הצתה. ישנה גם שיטה לקחת בקבוק ספריי עם מייים ובחושך לשפריץ לכיוון החוטים שהמנוע עובד ולראות אם יש בריחת ניצוץ.

פורסם

חוטי ההצתה די יקרים, תנסה להחליף חוטים עם חבר בעל לאנטיס או לקבל התחייבות ממוסך שאם התקלה לא תיפתר אז החוטים יוחלפו בחזרה.

פורסם
חוטי ההצתה די יקרים, תנסה להחליף חוטים עם חבר בעל לאנטיס או לקבל התחייבות ממוסך שאם התקלה לא תיפתר אז החוטים יוחלפו בחזרה.

הוא גם יכול למדוד את ההתנגדות של הישנים ופשוט בחנות חלפים למדוד את של החדשים, זה לא יעלה לו כסף וייקלע ישר לפיתרון.

פורסם

מאור30

תודה רבה! אכן יש לי וולטמטר אני אנסה למדוד התנגדות.

זה לא מסוכן להשפריץ מים על החוטים?

djshai

הבנתי שסט יכול לעלות בין 400 ל 600 ש"ח. אני אנסה להוציא התחייבות מהמוסך שבמקרה והתקלה לא תיפתר אז אני לא קונה את הסט והם מחזירים לי את שלי.

kobi_g

זה גם מה שאני חושב, לדעתי היא לא החולפה לעולם. אתה יודע אם מוסך יכול לבדוק את המשבה (אני לא יודע מה בודקים שם, הלחץ שהיא מוציאה?)? כמה תעלה בדיקה לדעתך? כמה עולה משאבה חדשה מקורית\לא מקורית?

תודה רבה!

פורסם
מאור30

תודה רבה! אכן יש לי וולטמטר אני אנסה למדוד התנגדות.

זה לא מסוכן להשפריץ מים על החוטים?

djshai

הבנתי שסט יכול לעלות בין 400 ל 600 ש"ח. אני אנסה להוציא התחייבות מהמוסך שבמקרה והתקלה לא תיפתר אז אני לא קונה את הסט והם מחזירים לי את שלי.

kobi_g

זה גם מה שאני חושב, לדעתי היא לא החולפה לעולם. אתה יודע אם מוסך יכול לבדוק את המשבה (אני לא יודע מה בודקים שם, הלחץ שהיא מוציאה?)? כמה תעלה בדיקה לדעתך? כמה עולה משאבה חדשה מקורית\לא מקורית?

תודה רבה!

לא חייב להוציא 600 שקל על חוטי הצתה, יש חליפים איכותיים יותר זולים. לדעתי תתחיל משם, הבעיה יכולה להיות מהרבה סיבות.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...