Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

140K לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ממש נדלקתי על המרצדס..

תשמע תאמת לפי דעתי כל הגרמניות סיאט אוודי פולסווגן נראות לי כמו הגולף שלי מבפנים ונמאס לי מהמראה שלה בא לי לגוון...

המראה של המרצדס מבפנים מטורף...כל הקטע שהמסך נפתח איך שמניעים את האוטו כיסאות חשמליים צבע מושבים מטורף והנסיעה של המרצדס..

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נגיד ואפשר ללכת לכיוון של 2 דלתות...

זה פותח לי עוד אופציות מעניינות?? האמת חשבתי גם לכיוון של השירוקו והיונדאי החדשה..אבל מישהו זרק לי שאבא שלו נהג על היונדאי ואמר האוטו לא מי יודע מה..

אולי האקורד קופה??

C-CLASS קופה אין במצב שאמצא במחירים שאני מחפש נכון?

פורסם

על מה אתה פאקינג מדבר בנאדם? פעם אחת C CLASS, אח"כ יונדאי חדשה? איפה המרצדס ואיפה היונדאי בכלל? תהיה נעול על עצמך כבר, אחרת תתפזר ו... ככה לא קונים רכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כי אנשים יצאו עלי כאן יחסית שדיברתי על ה C CLASS..

אז אמרתי אולי באמת כדאי לרדת ברמה למרות שממש אהבתי את ה c280

פורסם

מה זה 320S??

זה הקופה??

במקרה אני מסתכל הרבה על האוטו הזה הקופה הוא נדיר באמת אוטו ממש יפה אבל שמתי לב שהשוק שלו חרא אנשים תקועים איתו ביד 2 הרבה זמן לפי מה שראיתי ולא מצליחים למכור!

פורסם

אני לא הייתי קונה אוטו רק בגלל שהמסך בו עושה ככה- זה שיקול דבילי לקנות רכב לפי זה.

וד"א זה קיים גם בוולוו ככה שאם מסך זה מה שמעניין אותך לך על ולוו.

יונדאי ולוסטר זה I30 בתחפושת-אין בה שום דבר ספורטיבי מלמד המראה שלה שלדעתי הוא גם מזכיר יונדאי יותר מידי.

הגרמניות ייתנו לך הרבה יותר גם בספורט וגם ביוקרה.

אבל השאלה היא האם יש לך 140K לזרוק על אוטו וזהו או גם כסף לאחזקה-יכול להיות הרבה כסף.

אם אין כסף אז השיריקי של פלוצוואגן ואם ממש ממש אין כסף לאחזקה אז תתפשר על היונדאי-אני חושב שעדיף לקנות מאזדה 3 במחיר שלה-כולה יונדאי!!!על מה ההתלהבות.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שיריקי? אחת ההודעות היותר הזויות שקראתי, בלי נימוקים רק התלהמות. כל הכבוד!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שיריקי-לך תבין את האייפון עם התיקונים הדביליים שלו.

בכוונה התלהמות כי לקנות רכב ב140 אלף אבל אם אין לך שקל לתחזוקה אתה תמצא את עצמך מהר מאוד מוכר את הרכב בגלל חוסר יכולת להחזיק בו.

ואז רק הפסדת כסף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא יודע איך אפשר להשוות באותה נשימה תוצרת יונדאי ו-VW לתוצרת של בימר ומרצדס.

נניח את יונדאי בצד. למרות ש-VW זה גרמני, זה עדיין יצרן עממי וממש לא עומד בסטנדרטים של פרימיום כמו מרצדס ובימר.

איך אפשר בכלל להשוות שירוקו(או שיריקי) לתוצרת מרצדס.

לא אכנס בכלל לדיון אם ולוסטר זה רכב טוב או רע, מה הקשר בינו ובין מרצדס. ממתי הרכבים הללו פונים לאותו קהל לקוחות בכלל?

עצם הדיון מראה שאתה לא צריך מרצדס\בימר.

פורסם

אין צורך להדגיש את מה ש-א-ת-ה חושב, אחרת כל הפורום היה פה מודגש. ולהגיד על רכב שאין בו שום דבר בלי לנמק למה איך וכמה, זו התלהמות בלי נימוקים.

בכל מקרה, גם אני רשמתי שאין מה להשוות בין C CLASS ליונדאי כלשהי (אולי לגנסיס), ואיך הן קשורות אחת לשניה. לכן המלצתי לו שירוקו, שהיא ספורטיבית, אין אותה הרבה ולטעמי גם יפה (בלי קשר למרצדס).

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...