Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

140K לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין צורך להדגיש את מה ש-א-ת-ה חושב, אחרת כל הפורום היה פה מודגש. ולהגיד על רכב שאין בו שום דבר בלי לנמק למה איך וכמה, זו התלהמות בלי נימוקים.

בכל מקרה, גם אני רשמתי שאין מה להשוות בין C CLASS ליונדאי כלשהי (אולי לגנסיס), ואיך הן קשורות אחת לשניה. לכן המלצתי לו שירוקו, שהיא ספורטיבית, אין אותה הרבה ולטעמי גם יפה (בלי קשר למרצדס).

מה לעשות שליונדאי חוץ מלוק אין כלום.

השירוקו אכן מקום טוב באמצע אבל לדעתי עדיף אלא GT.

אל תתקוף-תהיה רגוע ושמח,אין סיבה לריב.ובגלל שאנחנו כותבים ממקלדות אז אתה לא יכול לדעת מה זה התלהמות ומה זה לא.

הבנת?!??!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן זה נכון שאני לא סגור על עצמי..

אני פשוט רוצה אוטו עם נוחות שיהיה קצת כח ויראה מיוחד...

לגבי ה 2 דלתות העדפתי שלא כי זה באסה שאתה לוקח כמה אנשים אתה צריך לקפל כיסאות בשביל שהם יכנסו ויצאו..

פורסם

הלפרין, אני לא אגרר איתך לויכוח שליונדאי אין כלום כי זה לא הנושא, אבל על פי התגובות שלך אתה נשמע כמו ילד מתלהב בן 14 שעוד לא יודע מה זה רישיון בכלל. תהנה :wave:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב טוב מה שתגיד.אבח יונדאי רחוקה ממרצדס גם אחרי החיקוי העלוב שהם עשו.

תאכל את זה שיונדאי זה אוטו לא משו בלשון המעטה אבל כל אחד אוהב מה שבא לו ואני מכבד אותך.

כל הקטע פה זה להביע דעות-ואתה מוזמן להביע את דעתך אבל אנשים יסתרו אותך כי יש דעות שונות

אתה חייב להתרגל לזה ולא אני לא ילד בן 14.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

כשתתחיל לפרט במקום להגיד "ליונדאי אין כלום חוץ מלוק" ו-"שירוקו מקום טוב באמצע" כאילו מדובר על קבוצה בליגת העל בכדורגל, אח"כ יהיה אפשרי להתייחס אלייך אחרת, ולא כמו אל ילד בן 14. אה, כן, לפי הפרופיל אתה בן 16. WOW, טעיתי. SHAME ON ME!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
טוב טוב מה שתגיד.אבח יונדאי רחוקה ממרצדס גם אחרי החיקוי העלוב שהם עשו.

תאכל את זה שיונדאי זה אוטו לא משו בלשון המעטה אבל כל אחד אוהב מה שבא לו ואני מכבד אותך.

כל הקטע פה זה להביע דעות-ואתה מוזמן להביע את דעתך אבל אנשים יסתרו אותך כי יש דעות שונות

אתה חייב להתרגל לזה ולא אני לא ילד בן 14.

גם אני הייתי בדעה שלך של רכב יפה אבל עדיין יש סמל של יונדאי אז איכס,ומדבר איתך בחור שהזמין את היונדאי המדוברת ביטל בדק שירוקו ובדק קופרות ובסוף הלך על היונדאי בלב שלם וכל יום נכנס לרכב עם חיוך,איכות חומרים שלא תבייש גרמנית איכות נסיעה שלא תבייש גרמנית , אז כן מתחת למנוע אין לה מנוע 1.4 T שכל שני וחמישי מוחלף , אז? היא לא עושה 0-100 7 שניות וואו איזה אוטו חרא.

לך תלמד נהיגה ותחזור אליי מתוק :)...

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
גם אני הייתי בדעה שלך של רכב יפה אבל עדיין יש סמל של יונדאי אז איכס,ומדבר איתך בחור שהזמין את היונדאי המדוברת ביטל בדק שירוקו ובדק קופרות ובסוף הלך על היונדאי בלב שלם וכל יום נכנס לרכב עם חיוך,איכות חומרים שלא תבייש גרמנית איכות נסיעה שלא תבייש גרמנית , אז כן מתחת למנוע אין לה מנוע 1.4 T שכל שני וחמישי מוחלף , אז? היא לא עושה 0-100 7 שניות וואו איזה אוטו חרא.

לך תלמד נהיגה ותחזור אליי מתוק :)...

מברוק על הרכב החדש.

אל תתרגז ידידי. רק תדייק בזה שבדקת איביזה קופרה ובשכל עשית שלא קנית אותה.

וכמו שנאמר יש גרמניות עממיות כמו VW ויש גרמניות מבוואריה..

פורסם

שומאכר תגיד משלמים לך פר הודעה ? :|

קראתי את השרשור מתחילתו ועד סופו ואני חייב לומר שכריית מידע מועיל מהתגובות שלך זה בערך כמו להוציא מים מאבן.

הידעת שרק חביות ריקות עושות הרבה רעש ? :roll:

זמין 8)

פורסם

יוסי, נראה לי שיש לך מספיק פוזה גם בלי המרצדס. ננעל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...