Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני ידנית, 50-75 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממשיך בחיפושיי אחר סופר-מיני ידנית, נע שוב ושוב בין האופציות החדשות והמפתות - בעיקר הפיאסטה והסוויפט - לבין רכב בן שנתיים-שלוש ב-45-55 אלף שישאיר לי עודף מהתקציב.

כמו רבים וטובים לפניי, חשבתי גם אני על פולו, איביזה ופונטו גרנדה (ע"פ סדר העדיפויות הזה).

יש אי אלו המלצות? על הרכבים הנ"ל ובכלל?

ראיתי כאן בפורום יונדאי I20 ידנית, 126 כ"ס, של חבר הפורום מקס, וחשבתי גם על האופציה הזו. רציתי לצרף לינק, אבל אני עדיין צעיר פה אז אני לא יכול.. :oops:

הוא דורש עליה 69,000 לאחר שלא הצליח למכור במשך זמן די רב. מהי לדעתכם הסיבה שהיא עדיין לא נמכרת? (גם המוכר מוזמן לענות פה..)

האם היא שווה את המחיר שלה מבחינת הנאה מנהיגה, חיסכון ובטיחות? את העיצוב נורא אהבתי...

תודה חבר'ה.

פורסם

היונדאי הירוקה תהיה זריזה יותר מהסופר מיני החדשות,וגם מאובזרת,יכול להיות שאנשים מעדיפים חדש באותו המחיר,כמו כן הרכב הוא קופה לכן זה פונה לפחות אנשים. זה לפחות מנקודת מבט שלי אם הייתי מחפש רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש משהו בדבריך, אפילו לא חשבתי על כך שלא אוכל להסיע יותר מאדם אחד נוסף, וגם לא על שלב המכירה - שיהיה מן הסתם הרבה יותר קשה.

לבטים לא פשוטים - כרגע אני נשאר עם:

פיאסטה 2012

סוויפט 2012

(שתיהן מעט מעבר לתקציב שלי)

פולו 2008-2009

גולף 2007-2008

היונדאי הירוקה של מקס - 2010 (סתם כאופציה נוספת, לא נהגתי מעולם על רכב דומה)

למישהו יש הברקה?

פורסם

אין בעיה לנסוע מאחור בקופה,השאלה כמה נוסעים אתה מסיע רוב הזמן,אם למשל יש לך משפחה וילד זה יהיה פחות נוח.

הפיסטה וסוזוקי טובות מאוד בקבוצה,לכול אחד יתרונות משלה,הסוזוקי זריזה יותר,הפיאסטה מרווחת יותר ובעל תא מטען גדול יותר,שתיהם בטיחותיות.

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן על שתיהם.

אל תשכח שאולי נכון אתה מוסיף כסף עבורם אבל אתה מקבל 3 שנות אחריות גם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש משהו בדבריך, אפילו לא חשבתי על כך שלא אוכל להסיע יותר מאדם אחד נוסף, וגם לא על שלב המכירה - שיהיה מן הסתם הרבה יותר קשה.

לבטים לא פשוטים - כרגע אני נשאר עם:

פיאסטה 2012

סוויפט 2012

(שתיהן מעט מעבר לתקציב שלי)

פולו 2008-2009

גולף 2007-2008

היונדאי הירוקה של מקס - 2010 (סתם כאופציה נוספת, לא נהגתי מעולם על רכב דומה)

למישהו יש הברקה?

פיאט בראבו 2009 2010 למרות שיהיה קשה למצוא אחת ידנית

פורסם

אין אחת כזאת. חשבתי גם על גרנדה פונטו, אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא 1.4 ידנית וה-1.2 עצלה מדי עבורי.

יש עוד חוות דעת על היונדאי הירקרקה של מקס? קראתי כאן את כל השרשורים העוסקים בה - ברכישה, בהגעה ובניסיונות המכירה - וזה עדיין נראה לי מוזר שהבנאדם מנסה יותר משנה (לסירוגין) למכור אותה ולא מצליח. יש עוד משהו שאני מפספס מלבד אי הנוחות שבשלוש דלתות? שווה לבדוק אותה?

כמובן שאקבל בברכה עוד המלצות לסופר-מיני ידנית בטווח הזה, למרות שנושאים דומים נטחנו פה בפורום. תודה..

פורסם

באזור ה 75 יש לך את הפיאסטה וסוויפט רכבים טובים,בטיחותיים,הסוויפט צריכה להיות זריזה עם 92 כ"ס,ב73 יש את סיאט איביזה החדשה,איכות החומרים צריכה להיות משופרת,לא ישבתי באוטו הזה עדיין לכן לא יודע עד כמה העניין באמת שופר,וכמובן את הפאביה,אמנם 4 כוכבי בטיחות אך איכותית.

כמו שאתה רואה מבחר לא חסר.

פורסם
אין אחת כזאת. חשבתי גם על גרנדה פונטו, אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא 1.4 ידנית וה-1.2 עצלה מדי עבורי.

יש עוד חוות דעת על היונדאי הירקרקה של מקס? קראתי כאן את כל השרשורים העוסקים בה - ברכישה, בהגעה ובניסיונות המכירה - וזה עדיין נראה לי מוזר שהבנאדם מנסה יותר משנה (לסירוגין) למכור אותה ולא מצליח. יש עוד משהו שאני מפספס מלבד אי הנוחות שבשלוש דלתות? שווה לבדוק אותה?

כמובן שאקבל בברכה עוד המלצות לסופר-מיני ידנית בטווח הזה, למרות שנושאים דומים נטחנו פה בפורום. תודה..

אני ממליץ לך על הגרנדה הידנית, אפילו ה1.2L , ישאל לך המון עודף! נמכרת במחירי שחיטה וגם מאוד אמינה!

ואתה יכול לקבל את אותו ההספק של 1.4L ע"י עדכון תוכנת מנוע בכ1.5K ש"ח (תבקש הצעת מחיר עדכנית - 69 כ"ס מול 77 כ"ס)

גם יהיה בטוח, בעל מראה צעיר ורכב מהנה מאוד

הינה המנוע כמו שלך לאחר העדכון:

http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=2680&id_marke=9&id_model=13455

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ב73 יש את סיאט איביזה החדשה,איכות החומרים צריכה להיות משופרת,לא ישבתי באוטו הזה עדיין לכן לא יודע עד כמה העניין באמת שופר,וכמובן את הפאביה,אמנם 4 כוכבי בטיחות אך איכותית.

האיביזה בהחלט מומלצת

האיביזה לא רעה בכלל, הייתי אחד מהראשונים שרכשו אותה במבצע ב-70K, נסעתי עליה כשלושה חודשים עד שנגנבה לי לפני חודש וחצי. עכשיו אני מחפש לקנות רכב בקטגוריה הזו בכספי הביטוח. אם כבר רכב חדש, אני מעדיף את הפיאסטה בתוספת קטנה, משיקולי סחירות, אמינות, אחריות (3 שנים לעומת שנתיים), עלות ביטוח ומראה חיצוני. האיביזה שנמכרת ב-73 זו אותה איביזה (לפני מתיחת הפנים), החדשה נמכרת במחיר גבוה יותר.

פורסם
האיביזה לא רעה בכלל, הייתי אחד מהראשונים שרכשו אותה במבצע ב-70K, נסעתי עליה כשלושה חודשים עד שנגנבה לי לפני חודש וחצי. עכשיו אני מחפש לקנות רכב בקטגוריה הזו בכספי הביטוח. אם כבר רכב חדש, אני מעדיף את הפיאסטה בתוספת קטנה, משיקולי סחירות, אמינות, אחריות (3 שנים לעומת שנתיים), עלות ביטוח ומראה חיצוני. האיביזה שנמכרת ב-73 זו אותה איביזה (לפני מתיחת הפנים), החדשה נמכרת במחיר גבוה יותר.

לא יודע מה טוב מבחינתך אך עם המצב העלוב היום מבחינת יוקר אחזקת רכב, הייתי ממליץ לך לחסוך הרבה מאוד כסף(כ30K) ולהיסתפק בגרנדה הידנית שעם העודף תוכל לפנק אותה במערכת טובה ופינוקים נוספים ויש לה מראה הרבה יותר יפה מהאיביזיה(זכתה בפרסי עיצוב) ולפחות לא תפחד כל לילה אם גנבו לך או לא!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אוקיי, אני שוקל את הגרנדה פונטו כאחת האופציות הראשונות. אבל מה לגבי הכוח שהמנוע מספק? אני גר במושב ליד מבשרת ונוסע כל יום בעליות לירושלים ובתוך העיר - האם יחידת ההנעה הדי עלובה הזו (69 כ"ס) תספיק לי? ולגבי עדכון התוכנה שהזכרת, זה דבר ידוע , פשוט ובטוח כמו שאתה מציג את זה? מישהו נוסף יכול לחוות דעתו על השיפור הזה של המנוע? אני לא מבין גדול ברכב, אולי תוכלו לייעץ לי..

פורסם
אוקיי, אני שוקל את הגרנדה פונטו כאחת האופציות הראשונות. אבל מה לגבי הכוח שהמנוע מספק? אני גר במושב ליד מבשרת ונוסע כל יום בעליות לירושלים ובתוך העיר - האם יחידת ההנעה הדי עלובה הזו (69 כ"ס) תספיק לי? ולגבי עדכון התוכנה שהזכרת, זה דבר ידוע , פשוט ובטוח כמו שאתה מציג את זה? מישהו נוסף יכול לחוות דעתו על השיפור הזה של המנוע? אני לא מבין גדול ברכב, אולי תוכלו לייעץ לי..

E&A הם הנציגים של אפסולוט בארץ ותוכל לישאול אותם, אתה מוזמן גם להשכיר את הגרנדה הידנית ליום יומיים (כמה גרושים)וליבדוק מכל הבחינות וליהיות בטוח ברכישה.

על הנייר אתה אמור לקבל את אותם הביצועים של 1.4L, ואם תנצל נכון את הגיר הרכב לא יהיה עגלה עלובה, ואם כ30K בכיס בתקופה לא קלה הבאה עלינו מהממשלה ניראה לי תיחייה איתה בכיף

פורסם
הגרנדה פונטו תהיה פחות מתאימה לדרישות שלך.

הייתי רוכש את הסויפט הידנית- גם חזקה (יחסית) וגם חסכונית.

כמובן שהסוויפט הידנית החדשה עדיפה על הפונטו, כמעט בכל אספקט, אבל היא גם עולה 78,000 על הכביש לעומת בערך 40,000 בהם אני יכול למצוא פונטו 2008 במצב טוב, וזה קצת למתוח את התקציב שלי. אני לא מחפש רכב חדש כמטרה, כבר זכיתי ליהנות מחוויית קריעת הניילונים לפני חמישה חודשים עם האיביזה (לפני שנגנבה)... :-) מה שכן, אני בהחלט חושש ממחסור משמעותי בכוח בפונטו, אולי באמת אחפש חברה שמשכירה אחת ידנית כזאת ואבדוק אותה. מישהו מכיר חברה כזאת באזור ירושלים?

אולי אחזור לאופציה היקרה יותר - פולו 2008-2009, אולי פיג'ו 206.. לא קלה הדילמה...

• תוכן חדש...