Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי Tweel - למה לא נכנסים לשימוש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני 10 שנים חברת מישלין פיתחה צמיג ללא אוויר שנקרא טוויל (שילוב של Tyre וWheel).

הצמיג משפר פלאים את האחיזה, זול יותר לייצור, קל יותר מצמיג סטנדרטי ובטיחותי יותר מכיוון שאין סכנת פנצ'ר.

בנוסף, היתרון הגדול ביותר שלו הוא שהוא מחזיק מעמד עד פי 3 יותר מצמיג סטנדרטי.

השאלה הגדולה שלי היא - אם הכל כל-כך טוב ויפה אז למה הוא לא נכנס לשוק?

tweel-airless-tire-2.jpg

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני בטוח שרדליין היה ציני, אני מקווה בשבילו לפחות.

מצטרף לשאלה, אם הרעיון כל כך טוב ויעיל, גם אתי מעניין לשמוע למה לא יצא לפועל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמע, עם כל היתרונות שלו, אני מוכן שיצחקו על הגלגלים שלי.

אבל תראה מה יש לוויקפדיה לומר (על חסרונות):

The Tweel does have several flaws, however, the worst being vibration. Above 50 mph (80 km/h), the Tweel vibrates considerably, which in itself is a problem that also gives rise to undesired noise and heat. A fast-moving Tweel is unpleasantly loud[3] and produces 5 percent more friction compared to a radial tire

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה לא מיוצר מכיוון שזה דבר אחד להציג צמיג שמוכיח שמישלן נמצאת ברמה טכנולוגית גבוהה, הגיעה למוצר עם יתרונות מובחנים, פתרה את כל בעיות העולם החופשי, מצאה תרופה לסרטן שמיוצרת בטעמי מנטה, פירות יער ותפוז, גרמה לאנשים להריץ מצגות על "צמיג הפלא" במשך 10 שנים וקיבלה המון פרסום...

וזה דבר אחר לגמרי לייצר משהו שפוגע בפרנסה שלהם, פחות שחיקה, פחות פאנצ'רים, פחות צמיגים חדשים שימכרו.

מעבר לזה אני רואה שהפנו כבר לבעיות של הרעש.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כדי לסוכך על הרעש כל מה שנדרש לעשות זה לכסות את הדופן הפתוחה בגומי אטום ואז לא יהיה יותר רעש...

לגבי ההפסד הכספי - אני מאמין ששם נעוצה התשובה למרות שבתכל'ס אם הם יוציאו הסכם בלעדיות אל מול כל חברות הרכבים הגדולות הם יכולים בשניה להפוך למונופול הצמיגים הכי גדול בעולם ולגרום לקריסת שאר החברות המתחרות.

מבחינת היצרנים - הם מקבלים את היתרון שהם מוכרים רכב בטיחותי וזול יותר לתחזוקה.

אני עדיין לא מבין למה זה לא שווק מעולם... לא צריך להיות גאון פיננסי כדי לראות את הפוטינציאל הגלום - זה בדיוק כמו הווישרים

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מישלין בטח רשמה פטנט וקניין מכל מין וסוג אפשרי ע"מ לגנוז אותו בלי אפשרות העתקה מלוכסנת ונגישה.

למה גנזה? תחשוב שחברות כמו "של" או "BP" ימצאו תחליף כימי זול, ביצור מסחרי, שמבטל את הצורך בדלק פוסילי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...