Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי את האיביזה החדשה 1.2 tsi עם רמת איבזור FR ב 108 אלף

אפשר לשמוע חוות דעת לגבי הרכב הנ"ל, לא מצאתי מבחן \ סקירה על דגגמי 2012 החדשים

או לחלופין המלצה על רכב אחר בקטגוריה הזו.

תודה

פורסם

תודה

תשמע , אני עדיין לא הייתי באיביזה עם רמת איבזור FR , זה דבר חדש שלהם , באתר שלהם רשום ספציפית מה החבילת FR כוללת.

אבל לגבי ה1.2 tsi אני יכול להגיד לך שזה אחלה אוטו , בשביל סופר מיני עם 105 כ''ס לא חסר לה כוח בכלל , אבל הייתי מציע לך לעשות נסיעת מבחן על גיר DSG אם אתה חדש בנושא , כי לא כולם מתחברים אליו ואוהבים אותו .

פורסם

המנוע, גיר, שלדה זהים לדגם מלפני מתיחת הפנים. ממה שידוע לי אין שינוי במתלים. מתיחת הפנים היא קוסמטית בלבד, שיפורו את

איכות החומרים בתא הנוסעים וברמת גימור FR תקבל עוד אבזור.

אתה יכול להתייחס לכל הדעות שקיימות על האיביזה 1.2TSI מהשנים הקודמות.

פורסם

תודה

הדגם חדש יחסית ועדיין לא בוצעו עליו נסיעות מבחן לכתבי רכב.

כמו שכתבו, השינוי הוא בעיקר שינוי קוסמטי קליל אז אתה יכול לחפש סקירות ומבחני דרך לדגם הקודם וב-90 אחוז הם יהיו רלוונטיות גם לדגם החדש. מה שכן, אם אתה מעוניין לרכוש את הרכב אל תחפש את הסקירה שעשינו לאיביזה באתר הזה. אתה סתם תתאכזב ואולי תרצה לקנות רכב אחר, טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הדגם חדש יחסית ועדיין לא בוצעו עליו נסיעות מבחן לכתבי רכב.

כמו שכתבו, השינוי הוא בעיקר שינוי קוסמטי קליל אז אתה יכול לחפש סקירות ומבחני דרך לדגם הקודם וב-90 אחוז הם יהיו רלוונטיות גם לדגם החדש. מה שכן, אם אתה מעוניין לרכוש את הרכב אל תחפש את הסקירה שעשינו לאיביזה באתר הזה. אתה סתם תתאכזב ואולי תרצה לקנות רכב אחר, טוב יותר.

אני מבין בין השורות שזה לא רכב כל כך טוב..?

יש המצלה למשהו בסגנון?

פורסם

למה אתה חושב שזה לא רכב טוב?

אם אתה לוקח בגיר רגיל - אפילו אין לך את הספק של גיר די.אס.ג'י.

לדעתי מכונית טובה מאוד.

נהגתי על גרסה דומה, בסקודה פאביה, די.אס.ג'י ונהניתי מאוד.

לדעתי, עם גיר רגיל, אין לך כל סיבה לדאגה.

בהצלחה

• תוכן חדש...