Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה אמורה להגיע ארצה גם גרסת ה-1.8TSI עם הנעה כפולה (האלדקס 4), אלא שביקוש רב באירופה הוא זה שגרם לדחיית היבוא לתאריך לא ידוע, כך שאם באפשרותך לחכות - אין ספק שהייתי מחכה. השאלה מתי בדיוק יחל היבוא... :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Rs תודה על תגובתך , זה באמת נותן חומר למחשבה רק לידיעתך גירסת הספורט של פורד st אמורה להגיע לקראת סוף השנה הנוכחית ( מה עוד שזה בגירסת הסטיישן שזה בכלל מעולה ! ) כך שיש מצב לחלוטין שאולי אני ימתין.בכל מקרה תודה.

פורסם
אני מאוד מזדהה עם פותח השרשור בכך שהוא לא מתחבר לרכבים ממדינות המזרח הרחוק- יפניות וקוריאניות.

אכן, רבים רבים סבורים שלמכוניות האלה אין "נשמה", גם העיצוב הוא הרבה פעמים מעין חיקוי של מכוניות מהמערב, הוא חיקוי של מכוניות אחרות מהמזרח.

בהצלחה

אני באותה מידה חושב שיש גם לא מעטים שדווקא חושבים שלרכבים יפנים וקוריאנים יש המון נשמה... :shock:

• תוכן חדש...