Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

ראובן וקובי, יפה לכם על הארגון הזריז של הארוע, התצוגה היפה, וההשקה.

אני מברך על שיתוף הפעולה והביחד בין מועדון החמש ומועדון אלפא קלאסיק.

תודה למוסך ראלקס על האכסניה הנפלאה.

תודה לחברי מפגש השפלה ולחברים נוספים שהגיעו וכיבדו את הארוע.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

:mm_yeah:

תודה רבה על התמונות!

ראובן כל הכבוד!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה ארוע מדהים ומלא תוכן, אני כבר לא יודע למה לצפות בארוע הבא :-).

המון תודות למארגנים.

אני שמח מאוד על שיתוף הפעולה בין מועדון החמש ומועדון אלפא קלאסיק ומצפה לעוד ארועים משותפים עתידיים.

מתי הארוע הבא???

יוסי דגן

פורסם
ברכות לבעלי האלפות המושקות

לפי התמונות נראה שהיה אירוע יפיפיה ומענין

תודה על השיתוף בפורום

שלי

שלי חסרת לנו... נשלים את החסר בארוע הבא :-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קצת התמהמתי, אבל מוטב מאוחר...

למי שלא יודע, אני השקתי את ה- 1750 הצהובה.

בהזדמנות זו רק אבקש להוקיר תודות לגילי ולראובן ולכל חברי מועדון אלפא קלאסיק על היוזמה והארגון, לרפי מראלקס שאירח אותנו ברוחב לב, למועדון ה- 5 סניף השפלה בניצוחו של בני ל. על ההגעה והפירגון והצבע שהוסיפו לאירוע ובכלל לכל מי שטרח, הגיע וכיבד בנוכחותו.

ותודה גם לגדי מהניכר שתרם ממרצו ומזמנו לפרויקט, שאם יכול היה, בטוח היה מגיע עם הג'וליה:-P.

קיץ מהנה לכולנו.

עופר.

• תוכן חדש...