Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם :)

אני בן 18, עוד לפני גיוס, יש לי זמן עד שאני אתגייס. לא מזמן עשיתי רישיון נהיגה ועברתי ויש לי אותו ביד כבר.

התקציב שלי הוא עד 5 אלף. (עזבו 5 אלף, אבא שלי מלווה לי 3 אלף ואני אולי אצליח להכניס עוד 2,000, אולי)

התקציב הוא גם כזה בגלל שביטוח עולה יותר מ4 אלף.

עכשיו, ההתלבטות שלי בעיקרון היא בין פיאט פונטו לפיג'ו 306.

העניין הוא שהפונטו יותר זולה, וגם יותר חסכונית. אבל אמרו לי שיש לה בעיות אמינות. לעומת זאת, עומדת לה הפיג'ו 306 שיותר חדשה, יותר יפה, גם המנוע יותר גדול (אני מדבר על 1.4 לעומת 1.3 או 1.25) שתיהן ידניות.

רוב הפיג'ואים שמצאתי במחיר הזה הן ללא טסט, לעומת הפונטו שמצאתי באחלה מחירים. כולל טסט וקילומטראז'ים אחלה.

שנתונים אני לא יכול לתת לכם מכיוון שאין לי בדיוק דגמים ספצייפים, אבל אני יכול לשער שהפיג'ו קצת יותר חדשה מהפיאט. עד שנת 98-99 ככה. הפונטו בדר"כ 95-97 והפיג'ו 95-98

עכשיו, מה שבאתי לשאול פה הוא מה רכישה יותר חכמה מבין השניים, ואם כבר, יש אולי עוד רכבים במחיר הזה? חשבתי על מגאן אבל יקר קצת.. וגם על פיאט מריאה אבל שמעתי כבר זוועות עליו.

תודה :)

פורסם

אין יותר אמין או בחירה חכמה בין השניים.

בשנים הללו עייפות החומר והגיל המבוגר של הרכב יתנו את אותותיו ברכב וצפה לתקלות שבר גם מזה וגם מזה.

הפיגו קצת יותר יקרה לתחזוקה ואני הייתי מעדיף את הפיאט.

כל מקרה לגופו , אני הייתי מחפש רכב שעבר פחות התעללות מבין השתיים [כמה שאפשר],

לדוגמא אם טיפול על פאנאטיק שפינק את הרכב שלו ולא הזניח קח את הרכב [גם אם זה פיג'ו ,לדוגמא.]

בכל מקרה בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...