Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו האם דאבל דין ייכנס בגולף 99 בלי להותיר את המתקן שמחזיק כוסות? (הפאנל בנוי כך שיש מקום לרדיו, מעליו תא חפצים קטן, ומעליו מן מתקן נשלף להחזקת כוסות) האם צריך מתאם כלשהו?

ועוד דבר. בגולף יש שני רמקולים קדמיים וזוג טוויטרים. ועוד סט רמקולים אחוריים ושני טוויטרים. הכל מקורי

מבחינת התקנה יש לי סט קומפוננט של בוסטון s65 וסט קומפוננט של דיאמונד d6. בנוסף יש לי סט של רוקפור 6*9.

איזה סט קומפוננט להתקין? את שניהם או רק אחד מהם? האם ניתן לוותר על ה6*9? גם כי לא נראה לי שצריך כ״כ הרבה וגם כי אני לא רוצה לעשות חורים בפלטה האחורית.

ובקיצור, מחפש המלצה להתנה נכונה.

פורסם

לא צריך לוותר על המתקן של הכוסות בשביל דאבל דין, רק על התא הקטן

ולגני הרמקולים

אם אתה מתכנן להביא מגבר וסאב ,ותר על ה 6/9 ,

אני אישית נייתי הולך על זוג הקומפוננטים

SCANSPEAK

פורסם

תודה! יש צורך במתאם?

לגבי הרמקולים. יש לי מגבר (בשבילם) אבל אין לי שום כוונה לחבר סאב. השאלה שלי היא האם לחבר את שני הזוגות של הקומפננטים (זוג בדלתות קדמיות וזוג באחוריות) ובמקום הרמקולים המקוריים? התוצאה תהיה טובה?

פורסם
תודה! יש צורך במתאם?

לגבי הרמקולים. יש לי מגבר (בשבילם) אבל אין לי שום כוונה לחבר סאב. השאלה שלי היא האם לחבר את שני הזוגות של הקומפננטים (זוג בדלתות קדמיות וזוג באחוריות) ובמקום הרמקולים המקוריים? התוצאה תהיה טובה?

תקנה מגבר ו4 זוגות קומפוננטים תלוי בתקציב שלך האם הוא גדול במידה וכן תוכל לקנות לקדימה זוג טוב יותר ולאחורה פחות טוב, לשלוח את שתיהם להגברה... למרות שלגבי הבאסים אני בספר אם יהיו לך :oops:

JL Audio

פורסם

כאשר הכל מוכן (התקנת מגבר, חיווט) תבדוק את שתי הקומפוננטים ותשאר עם זה שנשמע לך טוב יותר.

במצב שאין סאב עדיף כבר להשתמש ב6X9 ולא בזוג קומפוננט נוסף

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא, אין צורך במתאם מיוחד.

אם המגבר שלך עובד ב 2 אום ,אתה יכול לחבר את כל הרמקולים, אם אתה רוצה .... (אם אתה רוצה רק זוג אחד מאחורה אז לפי טעם)

קדמיים על 2 ערוצים

אחוריים + 6/9 (בחיבור במקביל זה יוצא 2 אום) על 2 הערוצים הנותרים.

SCANSPEAK

פורסם
כאשר הכל מוכן (התקנת מגבר, חיווט) תבדוק את שתי הקומפוננטים ותשאר עם זה שנשמע לך טוב יותר.

במצב שאין סאב עדיף כבר להשתמש ב6X9 ולא בזוג קומפוננט נוסף

צודק סרגיי שכחתי שרמקול 6x9 פולט יותר "באס" מאשר קומפוננטים..

JL Audio

• תוכן חדש...