Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*הערה חשובה:בזמן האחרון אני מרבה לפתוח פוסטים מאחר ואני בתהליך חיפוש רכב ואני מאוד נעזר בחברי הפורום אני מקווה שזה בסדר..

שלום לכולם!

לאחר חיפוש מעמיק נראה שהאופציה הריאלית ביותר לרכב עד 10K היא הפונטו ספייס.

כמובן שבצעתי חיפוש,וראיתי שהדעות חלוקות מאוד בנוגע לאמינותה של הפונטו ושבמיוחד שאלה שנגדה בדר"כ מאוד קיצוניים ומזהירים לא להתגבר לפונטו ולפיאט בכלל.

ישנם רבים שדווקא משבחים, אך בסופו של דבר זה די חצי חצי.

ברור לי שהכל תלוי בהחזקת הרכב אבל בכל זאת אשמח לשמוע ממי שהחזיק ברכב בעבר מה הוא חושב ובכללי מהן המחלות העיקריות של הרכב.

תודה מראש!

פורסם

זה בסדר שאתה נעזר בחברי הפורום אבל לא בסדר שאתה לא מריץ חיפוש בפורום לפני שאתה שואל שאלות שנשאלו כבר עשרות פעמים.

היו לנו במשפחה לא פחות מ-3 פיאט פונטו לדורותיה. האחרונה נמכרה ממש לא מזמן, לפני כחצי שנה בערך. אמינות הרכב סבירה והמחלה העיקרית שלו היא הזנחה. הרכב רגיש מאוד לטיפולים לא מקצועיים. שימוש בנוזל קירור לא מקורי (או לא איכותי), שמנים זולים, קומבינות במערכת החשמל וכו' הם מתכון בטוח לתקלות מוזרת, התחממות וכל שאר הדברים הרעים ששמעת.

אם מצאת פיאט פונטו ספייס שמורה שמצבה טובה והיא נטולת קומבינות - לך על זה. הסיכוי שתצליח למצוא אחת כזה די קטן בימנו, אבל קיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ב-10K אתה תקנה אחת מהדגמים היותר מוקדמים.

לטובתך - יש מבחר אדיר, האוטו מכר המון בשנים האלה.

לרעתך - עבר המון זמן, 10-11 שנה זה נצח במונחים של אוטו, במיוחד אוטו בישראל שחשוף לקומבינות, אילתורים וחלקים תחליפיים בכמויות.

סתם לדוגמא - אם כל חלק שהוחלף ברכב בעשור האחרון הוא תחליפי, אתה נוסע בפועל ברכב שהוא 20-30% תוצרת סין, אורך החיים של החלפים יהיה בהתאם.

זה כמובן, תקף לכל רכב - אבל בפונטו יש רגישות מיוחדת לקומבינות האלה.

צריך לחפש טוב, לבדוק טוב - ואם מצאת רכב מטופל עם 180 אלף ק"מ הוא יהיה עדיף על אחד מוזנח עם 150 אלף ק"מ.

פורסם

אוקיי תודה רבה לשניכם! צביקה אני רוצה לציין שדווקא עשיתי חיפוש ועברתי על כל 8 עמודיו..במהלכו ראיתי את פילוג הדעות אתה מבין..

• תוכן חדש...