Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת, איזה שטויות!

רואים שאתה לא מבין כלום.

פולניות יושבות בחושךבשקט, מזדקנות וסובלות... עד שהבעל מת!:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משאירים את העוקץ - הירק מאבד מים יותר לאט = מצ'תקמק יותר לאט.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הנה ממקבץ הלהיטים של אודטות וסמדר וכל מיני כאלו שמאפשרות לי לשמור את הירקות שבוע. לפחות, כי הרי אנו מתעצלים ללכת לקנות כל פעם טרי. ואם כבר קונים בשוק אז טורפים תוך יום-יומיים כי זה כייף.

במקרר שלי יש את המצע הירוק שהוזכר. כנראה שעוזר במשהו. וחוץ מזה יש המון מתוקים, אבל זה לשרשור אחר.

אישית אני רק הופך את העגבניות ומשתדל ליצור הפרדה. וחוצמזה כלום... אבל אלו עצות שבאו מנסיון של אחרים. או אחרות.

ליצור הפרדה ביו הירקות, בכלי אחסון פתוח או במגרות שונות. לא טוב לשמור ירקות במקרר בשקית ניילון.

שום, בצל ותפ"א לאחסן בסלסלה מחות למקרר. עם הפרדה ביניהם.

תפ"א : כדי למנוע מתפ"א לנבוט ולהצמיח "צ'ופצ'יקים" יש לאחסן יחד עם תפוח עץ אחד או שניים.

שום: רצוי לאחסן במקום מוצל

מלפפונים: יש להניח בקערה עם מים. להחליף את המים מידי יום

עגבניות: מומלץ לאחסן עם עוקץ הגבעול כלפי מטה

עגבניות קצת רכות וקווצ'יות - יקבלו חיים חדשים אם תטביעו אותם למשך לילה בקערה עם מי מלח.

סלרי : לאחסן במקרר עטוף בנייר אלומיניום. לרענון סלרי: להשרות שעה במי קרח.

חסה : יש לאחסן בשקית ניר ולא פלסטיק (איפה בדיוק יש שקיות נייר?)

גזר: אם גזר ששמרנו במקרר קצת הצ'טקמק ונהיה מדובלל, זה בגלל התייבשות הנוזלים שהיו בו. אם רוצים להציל אותו, מורידים חתיכה מחלקו התחתון, ממלאים כוס או קערת מים, ומעמידים את הגזר על החלק החתוך, כשגובה המים לא יותר מחצי גובה הגזר. תוך מספר שעות הגזר "ישתה" את המים מהכוס ויחזור להיות מוצק ועסיסי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

טוב, 2 הסנט שלי:

ירקות בדרך כלל מפרישים מים שאצורים בתוכם, ואז הופה מתכון לריקבון.

הפתרון: שקית מלפפונים, לעטוף אחד אחד, כן כן, בנייר מגבת ולהכניס חזרה לשקית, ככה הוא לא מאבד מידי הרבה מים ולא מתקמץ', מצד שני את המים שהוא כן מפריש הנייר סופג אותם וככה הוא לא מרקיב.

גזר, אני קונה שקית של 1.3 ק"ג, עושה 2 או 3 חורים לאיוורור, ודוחף פנימה מגבת נייר אחת או שתיים.

עגבניות: מאכסן במגרה של המקרר בלי ניילון. וגם בלי נייר מגבת, מחזיקות יפה שבוע + .

בצל, תפו"א, גם כן במגרה המקרר עם פתח לאוורור. (האמת לא חובה מקרר, אבל מגדיל את זמן האחסנה)

חסה, שאר ירקות עליים, מוציא, קוטף כמה עלים לשימוש מיידי, עוטף את השאר בנייר מגבת ומחזיר לשקית.

לאבטיח אני מרביץ על חוצפתו..... (סתם, עוד בחנות אני מרביץ לו שיזהר...:lol: :lol: )

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...

• תוכן חדש...