Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם :]

אז ככה בשעה טובה, מחר אני הולך לבדוק קליאו ספורט דור ראשון,

ראיתי כמה המלצות על המכון מ.מ.מ במפרץ חיפה,

מה דעתכם? איך המכון הזה? יש מכון יותר טוב?

והאם מתחייבים על הגיר?

תודה מראש :]

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ בחום על רשת מכוני טכנו טסט בחיפה.

אתה מוזמן ליצור קשר עם הבעלים טוני או דודי בטלפון (057-7372307) ולהתייעץ בכל שאלה.

פורסם

אני בדקתי בעבר רכב מיוחד ב-מ.מ.מ. וקצת התאכזבתי.

אהבתי שהם מקצועיים ויסודיים.

לא אהבתי שהם לקחו לי 500 ש"ח (כלומר מחיר של בדיקה מלאה) על בדיקת שלדה בלבד (ברוב המכונים משלמים חצי על בדיקת שלדה). בנוסף הבחור שבדק את הרכב אמר לי משפט אחד ליד הבעלים (כדי לא לעורר את חמתו, כנראה שהוא הכיר אותו) ובאיזשהו שלב לקח אותי לצד ואמר לי את האמת (שהרכב מרותך מכל הכיוונים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש מכון בדרך בר יהודה, איני זוכר את שמו, במתחם הטסטים. אני ממליץ עליו מניסיון עם 3 מכוניות שונות (אחת לא נקנתה).

אבי בזמנו הלך לתביעה מול טכנו טסט על מנוע שגמר את חייו כשבוע לאחר שקנה את הרכב שהם בדקו וסרבו לעמוד באחריות לבדיקה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המכון בבר יהודה (נשר) נקרא "טסט-קאר" - אני נוהג לבצע שם טסטים למכוניות שלי.

המכון נמצא בין הכניסה לשופרסל-דיל (לשעבר יוניברס קלאב) לבין הכניסה לאלוני, בכביש השירות, ומזוהה עלידי רכב שתלוי מעל הגדר (בעבר זה היה רנו דופין אבל לאחרונה הוחלף במשהו קצת יותר חדש). אם פספסת את הכניסה אפשר לבצע פרסה דרך פז חואסה ושוב דרך הכניסה לשופרסל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כחודשיים לקחתי למ.מ.מ. אוטו לבדיקה, סה"כ ההתרשמות שלי הייתה מאוד טובה.

לטעמי הבדיקה הייתה מאוד טובה וממצה, חבל רק שבסוף יצא שהאוטו שבדקתי עבר וואחד תאונה והיה עם חצי שילדה מולחמת.

עלות הבדיקה הייתה 420 ש"ח.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...