Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,ֿ

אני קורא את כל הפוסטים כאן בשנה האחרונה ומאוד מתרשם מרמת הפורום והפרוייקטים.

לאחרונה יותר ויותר מדגדג לי להביא רכב קלאסי מחו"ל, האם יש סוג של כלל אצבע בנוגע לחישוב המחיר למשל, רכב מארה"ב שעולה שם נאמר 5000 דולר יעלה להביא אותו לארץ 15,000 דולר? (דוגמה מיסים, משלוח, שיחרור, תקינה)

כמה זמן לוקח כזה תהליך כזה מרגע שרכשתי את הרכב בארה"ב?

מעבר לזה שכמובן מדובר ברכב אספנות, רלוונטי משנת 1982, יש עוד כללים שיכולים למנוע מימני להכניס את הרכב לארץ?

אשמח לתשובה.

שבועות שמח

פורסם
שלום לחברי הפורום,ֿ

אני קורא את כל הפוסטים כאן בשנה האחרונה ומאוד מתרשם מרמת הפורום והפרוייקטים.

לאחרונה יותר ויותר מדגדג לי להביא רכב קלאסי מחו"ל, האם יש סוג של כלל אצבע בנוגע לחישוב המחיר למשל, רכב מארה"ב שעולה שם נאמר 5000 דולר יעלה להביא אותו לארץ 15,000 דולר? (דוגמה מיסים, משלוח, שיחרור, תקינה)

כמה זמן לוקח כזה תהליך כזה מרגע שרכשתי את הרכב בארה"ב?

מעבר לזה שכמובן מדובר ברכב אספנות, רלוונטי משנת 1982, יש עוד כללים שיכולים למנוע מימני להכניס את הרכב לארץ?

אשמח לתשובה.

שבועות שמח

אין כלל אצבע, אבל הדוגמא שנתת לגבי עלות רכב של 5000 דולר מתקרבת למציאות.

הובלה ימית מארה"ב לוקחת כשלושה שבועות , שחרור במידה והכל תקין מתבצע תוך כמה ימים .

חל איסור לייבא רכב עם מנוע דיזל והגה בצד ימין.

רישיון מקורי TITLE נקי - חובה.

יש לקבל רישיון יבוא ממשרד התחבורה לפני הגעת הרכב לארץ.

בהצלחה.

• תוכן חדש...