Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rinspeed Chopster

Casper_2001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדנת שיפורים שוויצרית Rinspeed מציגה את Rinspeed Chopster - שהוא בעצם Porsche Cayenne אשר עבר ניתוח פלסטי.תרתי משמע.

Rinspeed,הידועה כחברה עם גישה הלא שגרתית למכוניות,החליטה שהמקור גבוה מדי,וקצת "מחץ" אותו.הגג הוחלף לגמרי,דלתות אחוריות פשוט נעלמו,והרכב הפך למשולש דלתות.פנים הרכב שונה גם כן.בפרט הוחלפו המושבים.במקום המקוריים ישנם 4 מושבי ספורט,עם ריפודי עור.כמובן הרבה אלומיניום בפנים...

מבחוץ הרכב נראה אגרסיבי למדי,הודות לכונסי אוויר ענקיים,כנפיים רחבים,וכמובן הגלגלים: 4 ג'אנטים 23" וצמיגים רחבים (305).

בנוסף לכל הוחלט להוסיף כמה סוסים לחווה.כעת ישנם 600.מהירות מירבית - 290 קמ"ש,0-100 - פחות מ-5 שניות.

דבר נוסף שעושה את הרכב למיוחד כל-כך זה המחיר: "בסך הכל" 325-375K יורו.

52481_p1.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אתם חושבים שייפתח שרשור נוסף כמו בהאמר, אם הוא טוב או לא טוב בשטח אחרי השיפורים.

וזה נראה כאילו העבירו תמונה בפוטושופ ולא בסדנת שיפורים.

איכס!!!

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אם היה לי את הכסף בחיים לא היית מתקרב לפורשה קאיין, רכב פשוט מכוער לא מאפין את הפורשה עם הדגמים מושכי העין שלהם. הוא בכלל מצליח בעולם?

• תוכן חדש...