Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכל שיצא לו לראות את הפרסומות ל"היםה והחנון" בוודאי התפלץ מרמת הבורות והטמטום של הבנות (חוץ מזה שאני חיה במדינת ישראל, בעיר רחובות, והבירה שלה ) כמו גם מרמת הטיפשות של הבנים (מתכנן להשתלט על העולם, או פריק של מיתולוגיה נורדית...) אנחנו רואים לאן אנחנו הולכים - לאבדון. המדינה שלנו היום מקדשת את היופי מחד, ואת הכסף מאידך. בעקיפין, היא מקדשת את הטמטום, את חוסר החינוך, את האלימות ואת הטיפשות.

מובא בפניכם סרטון (זהירות! התמונות קשות, ואני רציני!) שממחיש לאן אנחנו הולכים. תיהנו, או תתפגרו - לבחירתכם:

http://www.youtube.com/watch?v=3lKTgK0scbw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רק שתאמינו שזה לא מבויים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4232101,00.html

התגובה שלי בפייסבוק:

כל כך נמוך, כל כך נלוז, מביאים בחורות עם חזה בחוץ, בקושי הפטמות מכוסות, בקושי מבושיהן מוסתרים, ואחר כך שואלים למה המדינה שלנו נראית ככה. בגלל אנשים כאלה במינה שלנו נראית ככה. ושלא תבינו לא נכון - גם החנונים האלה לא מאירים אותנו באור יפה כל כך... להיפך! שני הצדדים לא טובים. אנחנו צריכים איזון. אם היו יותר חנונים כאלה, היה יותר טוב. הם לפחות יודעים משהו. אבל בגלל שיש רוב לבחורות המטומטמות האלה, אז ככה נראית המדינה שלנו - מטומטמת. אם נסתכל רגע על עצמנו, ונראה לאן הבאנו את עצמנו, יתחוור לנו הנורא מכל - קידוש הילדים, חוסר הענישה בהם, חוסר הנתינה - ששני ההורים עסוקים בלהביא אוכל הביתה, ואני לא מאשים אותם, זה מה שהממשלה שלנו גרמה, כל החוסרים האלה הביאו לתוצאה במצערת הזו. בעבר ההורים של הילדות הטיפשות הללו היו מתביישים בהן. היום מתגאים בהן. אוי לנו כי החרבנו את עמנו ואת ארצנו. אויה לנו!

המצב קשה, והתוכניות האלה לא תורמות לו. הן גורמות לו להיות קשה יותר. בואו נעשה מה שאנחנו, כפרטים בחברה, יכולים ואולי נצליח לשנות משהו. לא הכל אבוד...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה לא בטלוויזיה שדוחפת את זה אלא בקהל שמבקש ורוצה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה מין מעגל... בחיל החינוך המשפט החילי אומר "עם בונה צבא בונה עם". להבדיל אלף אלפי הבדלות, כאן זה טמטום יותר טיפשות יוצרת טמטום. הבעיה שכאן ההשלכות שליליות - הטמטום יוצר אלימות, והטיפשות מלבה אותה. זה קצת בעיה גדולה, שאנחנו צריכים למצוא לה פתרון.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני לא רואה כמעט טלוויזיה, אבל בשביל זהב תרבותי כמו זה אני אחרוג ממנהגי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Asafasaf - הוצאת לי את המילים מהפה.

כל פעם שאני רק יוצא החוצה ורואה איך הערסים והפרחות המגעילים הללו מתנהגים ואת הטיפשות והטמטום שלהם אני חושב על זה.

לדבר ולכתוב עם שגיאות מטורפות, לשמוע אך ורק חרא של מוזיקה שהמסר היחיד שלה הוא להמשיך להיות מטומטם, וכמובן אך ורק לחפש ללכת מכות.

לא יודע מה אתכם, כשאני מסיים את הלימודים פה אני קונה כרטיס טיסה לכיוון אחד.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

ברור לכם שזה לא מייצג? זו הקצנה וזו טלוויזיה "במיטבה" , הרוב פחות גרוע.

אולי אני לא מתנסח פה טוב מספיק , אבל לא חסר דוגמאות נגד של אנשים פשוטים

http://www.youtube.com/watch?v=R5I4oY7zj-w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עצוב מאוד.

עוד יותר עצוב זה, שאלפי אנשים הולכים לשבת דבוקים לכורסא,

בזמן שהמוח שלהם ניזון מהזבל הזה...

והכי עצוב? הכי עצוב זה שזו הפכה להיות נורמה, אתה יודע, הטמטום הזה...

זה נורמטיבי לחלוטין לצפות בתכנית שטותית שכזו,

אבל אם ילד בגילאי קהל היעד יעדיף לקרוא ספר,

או שומו שמיים כל פעולה מועילה אחרת, על פני צפיה בקרקס הזה,

בני גילו יגלגלו עליו את עיניהם :shock: ויחשבו שמשהו לא בסדר איתו.

המשוגע קיבל הכשר והשפוי נחשב משוגע חברים,

היום הרבה הורים מעודדים את ילדיהם לצפות בתכנים שכאלו,

ואף נותנים לזה לגיטימציה גדולה יותר כשהם הופכים זאת ל "בילוי" משותף של ההורים והילד.

כל הריאלטי הזה מכלה לנו את הנוער,

אחרכך ילדה בת 12 יושבת בבית כשבעיניה מודל החיקוי שלה,

הוא בחורה שחושבת שתל-אביב היא עיר הבירה.

עם מודל לחיקוי שכזה, כשמשכללים אל תוך המשוואה את הזמן ואת מיץ-המוח :wink::lol:

שמתבזבזים כתוצאה מחיבור עקרוני לעולם התוכן בסגנון הזה,

אתם חושבים שלאותה ילדה יהיה סיכוי להפוך להיות רופאה?

כשההורים שלה נותנים לה להתדרדר למקומות רדודים שכאלה, אני בספק...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ראיתי חלקים מהעונה הראשונה, לגבי החנונים, רובם היו אנשים שטוב שיהיו לנו כאלו.

לא שככה הייתי חי את החיים שלי, אבל גאונים הזויים תמיד יהיו ואנשים כאלו הם אלו שממצאים בסוף את האינטרנט ומפענחים את הגנום האנושי.

הבנות מנסות כנראה להיות כמה שיותר סתומות כי זו הדרך להתפרסם, ואם צריך לעשות עוד קצת פדיחות בYNET אז למה לא הרי זה גם פרסום.

לגבי התוכנית, רובה הייתה טובה, הפריע לי רק שמבחינתם לא לשמוע מזרחית זה להיות חנון. כל השאר היה צפוי, זו תוכנית ראליטי המטרה שלה היא ליצור יעיני מציאות ולהקצין אותה כדי לקבל רייטינג ולמכור פרסומות, והטימטום האמיתי זה לא הבנות אלא העם שיושב ורואה הפח הגדול והישרדות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני לא חובב גדול של תוכניות ריאליטי אבל באמת שאינני מבין על מה המהומה. התוכנית הזאת, כמו רוב התוכניות שמשודרות בערב בטלוויזיה, היא מסטיק לעיניים. לא תורמת כלום לרמת האינטיליגציה אבל מעבירה את הזמן בכיף. אף אחד לא מקדש את הטמטום, נהפוך הוא. כל הזמן לועגים על היפות שלא מבינות כלום מהחיים שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תוכניות כאלה (ה"פח הגדול" במיוחד!) גרמו לי להחליט החלטה שאינני מצטער עליה אפילו לרגע.

אין לנו בדירה כבלים בכלל והטלויזיה כמעט ולא דולקת (גם כי אין זמן :lol: ). יש אינטרנט (לאטמה מצויינים כדי לאזן את ה"תקשורת" שלנו) וטלפון.

מאז שאין לי כבלים, החיים נהיו יותר טובים-יש לי יותר זמן איכות ואני מספיק לעשות את מה שתכננתי, במקום לשבת ולנוון את המוח בצפייה בזבל שהתקשורת מפמפמת לנו.

והאמת? נראה לי שגם כשיהיו לי ילדים עדיין לא אתחבר לכבלים. לא חסר מאיפה להשיג את תוכניות הילדים שגדלתי עליהן והן טובות עשרות מונים ממה שיש עכשיו.

פורסם
לא תורמת כלום לרמת האינטיליגציה אבל מעבירה את הזמן בכיף.

אם לא תזיז את הרגליים תקופה ארוכה, הם יתנוונו.

לא תפעיל את המוח באופן קבוע, יקרה לו בדיוק אותו הדבר...

אי לכך, התרבות שנוצרה בה אנשים בוחרים על בסיס קבוע "להעביר את הזמן בכיף",

על פני לעשות משהו חינוכי ומועיל בכל רובד שהוא,

יוצרת מעגל קסמים שפועל לרעתינו,

ומטמטמת לנו את החברה.

כשיושבים ולועגים כל הזמן על היפות שלא מבינות כלום,

הופכים בסופו של דבר להיות כמותן.

כי במקום להבדיל את עצמינו מהן,

ולהיות שונים,

בזבזנו את הזמן בלעשות בדיוק מה שהן עשו כדי להגיע למצבן -

לשבת כל היום, ולחמם את הכורסא תוך צפייה בזבל טלוויזיוני כזה או אחר.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

בסדר. אני מבין שאתה מכלה את כל זמנך הפנוי בקריאת מאמרים אקדמאיים?

בעזרה לקשישים?

בטיפול בפליטים מסודאן?

בכתיבת שירה?

בן אדם הוא רק בן אדם והוא צריך גם לנוח. אף אחד לא יושב ורואה את היפה והחנון כל היום. אז אם פעם בשבוע תשרוף שעה וחצי על התוכנית הזאת, לא יהיה שום נזק. אפשר לחשוב שלצפות במשחק כדורגל זה מועיל וחינוכי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם לרגליים אתה נותן לנוח לפעמים.

כשכל היום אתה יושב בעבודה ומאמץ את המוח, עובר ממו"מ אחד לשני ומתכנן תכניות לא קורה כלום אם תיתן לשכל לנוח אזו שעה בערב לפני שאתה הולך לישון במקום ללכת לישון תוך תכנון היום שלמחרת בעבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתם צודקים,

אבל שעה וחצי על זה,

שעה וחצי על הישרדות,

שעה וחצי על האח הגדול,

שעה וחצי..... וכן הלאה...

דרך האמצע היא דרך המלך,ושעה וחצי בשבוע לא תהרוג אף אחד...

אך הבעייה היא שכן, יש אנשים שצופים בזבל לא מועיל שכזה במשך כל זמנם הפנוי.

אולי אני לא יושב וקורא מאמרים אקדמאיים כל היום

(ולצורך העניין מלכתחילה דיברתי באופן תיאורטי, ולא עלי, עליך ועל פלוני ספציפי כזה או אחר),

אבל בו זמנית אני בטוח שכשאני כן רואה טלוויזיה,

ערוץ דיסקברי תורם להעשרת הידע שלי במליון ואחד תחומים, וזו מטרתו.

עכשיו, אני גם לא אומר שכל אחד צריך לצפות בדיסקברי, שכל אחד יעשה מה בא לו כמו שאומרים.

אבל גם לטוב-טוב הגמד, או לחתולים הסמוראים, או למרקו, או לכל תכנית טלוויזיונית אחרת מהסוג "הישן",

גם למבוגרים וגם לילדים וטף, הייתה מנסה להעביר ערך מוסף מסויים.

אם דיסקברי מרחיב לי את הידע הכללי,

טוב טוב הגמד מלמד את הילד במסווה של תכנית אנימציה ערכים של טוב לב \ דאגה לזולת \ כל מה שתרצה.

היום, הערך המוסף שתכניות הריאלטי מנסות להעביר הוא ריק, וואקום, 0 מאופס.

זה לא מקדם לשום מקום, שום דבר.

אז נכון, גם "פריקת הקיטור" הזו של לשבת ולהעביר את הזמן בכיף,

או אם תרשה לי לומר לשרוף אותו,

היא בריאה אם היא בפרופורציה הנכונה.

אבל כשאנחנו מגיעים למצב שאת רוב רובו של התוכן התודעתי שהנוער צורך הוא צורך דרך הטלוויזיה,

וזבל זה כמעט הדבר היחידי שהיא מגישה למוח שלו לאכול,

אנחנו בבעייה.

הרבה הורים "מתחמקים" מחינוך ילדיהם ומשאירים זאת לטלוויזיה שנדלקת בשנייה שהילד שב מבית הספר,

וכשתכניות כאלו אמורות לעצב לנוער שלנו את עולם הערכים והמושגים שלו, זה מדאיג אותי מאוד.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...