Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר עושה לי חיים קשים, יש לו קטנוע רשום רק על שמו, הקטנוע ללא טסט שנתיים, הוא רוצה להעביר לי אותו בעלות, הסברתי לו בגלל שלקטנוע אין טסט מעל 3 או 6 חודש לא זוכר בדיוק, הוא חייב להגיע איתי למשרד הרישוי, אין באפשרותו להגיע בשעות הבוקר למשרד הרישוי, איזו דרך קיימת שאני יוכל להעביר ממנו את הבעלות עליי בלי שהוא יהיה נוכח, אשמח לשמוע גם דרכים בעייתיות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה רציני שאתה אומר חבר?

חפש קטנוע נוסע עם טסט ותעביר בעלות, מה אתה צריך את הטובות האלו?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא יודע איך זה בקטנועים , אבל רכב ללא שנתיים טסט חייב בדיקת מעבדה.

אם אתה מתכוון לעשות לו טסט כדאי שתבדוק את זה, ועדיין לא בטוח שיעשו העברת בעלות במצב הנוכחי, בכל מקרה בלי תשלום האגרות אחורה בכלל אין לך מה לנסות.

בקיצור, מצטרף להמלצה של כפיר.

לא חסרים קטנועים למכירה

פורסם

יש טופס מסויים שמורידים מהאינטרנט מהאתר של משרד הרישוי תחתים אותו על הטופס הזה זה בעצם יפוי כוח תתקשר אליהם לברר בדיוק מאיפה תוכל להוציא את הטופס עשיתי את זה עם הרכב שלי שהעברתי בעלות..

פורסם

אוקי אז התקשרתי למשרד התחבורה פעמיים ודיברתי עם שתיי פקידות שונות, שתיהן אמרו לי שאין דבר כזה להעביר רכב בעלות אם הוא ללא טסט מעל 3 חודש, וקראתי הרבה בפורומים שכן אפשר לעשות את זה, עם מגיע בעל הרכב והקונה למשרד הרישוי כדי לעשות את ההעברת בעלות, חבל שהם מטעים ככה אנשים כבר תקופה ארוכה.

בקשר לטופס אני מצאתי אותו שאומר שאני יכול לייפה את כוחו של החבר, השאלה העם זה גם תופס בהעברת בעלות לאופנוע ללא טסט, או שלא משנה טסט או בלי טסט אני בכל מצב מייפה את כוחו?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...