Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לרכוש רכב והדבר שחשוב לי יותר מכל הוא נושא האמינות,כמובן שצריכת דלק נוחות ובטיחות חשובות גם,אך מעל הכל האמינות.

לאחר חיפוש מעמיק בפורום צמצמתי את הבחירה ל3 רכבים מהאמין ביותר לאמין פחות ממה שהבנתי:

1.דייטסו שרייד

2.פורד פיאסטה(האם יש הבדל בין הצורה ה"עגולה" וה"מרובעת" מבחינת אמינות)

3.פונטו ספייס(האם יש הבדל בין זה לפונטו הרגילה מלבד השנים,האם יש תתי דגם מסויימים בספייס)

רציתי לשמוע חוות דעת על כל אחד מהרכבים ואם אפשר לפרט לגבי תתי הדגמים ובכלל כל פיסת מידע מאוד מאוד תעזור לי מאחר ואין לי מושג ברכבים ואני הולך לעשות את הקנייה בלי יותר מידי עזרה,תודה ענקית מראש!!

פורסם

שלושת הדגמים טובים,עם רמת אמינות די דומה.

אם אתה מחפש ספייס כדי לנסות למצוא את הELX כי היא חזקה יותר,לעומת הSX.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיאסטה תהיה כנראה היקרה יותר לאחזקה. נראה לי שהייתי נצמדת לשרייד או לפונטו, ומחפשת את השמורים מבין שני הדגמים בלי העדפה לדגם ספציפי.

הספייס ELX תהיה בוודאי עם גיר רציף (אוטומט) ומחוץ לתקציב. ה-SX כנראה יותר רלוונטית.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...