Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחץ אוויר בצמיגים נקבע על יצרן הרכב.

יצרן הצמיגים קובע רק את הלחץ המקסימלי המותר.

ולכן אותו צמיג באותה מידה יכול להיות עם לחץ שונה ברכבים שונים.

כלומר, אי אפשר לענות לשאלה שלך.

פורסם

ואם זה לא הגודל צמיג שאמור לבוא עם הרכב?

יש לי גולף MK6 , בא עם 16/15 אינץ' והגדלתי ל17

פורסם

לחץ האויור נקבע לפי היצרן רק כאשר מדובר בצמיג ״ממוצע״ וגם אז כאשר הנהיגה היא נהיגה סטנדרטית. אם אתה קונה r1r אז אני מניח שהנהיגה שלך ספורטיבית במידה כלשהי (אולי אני טועה). אישית אני נועל ברכבי t1r מנפח אותם הרבה מעל המלצת היצרן לניפוח, משום אופי הנהיגה שלי ואופי הצמיג הנ״ל. על מנת שיהיה יותר קל לעזור לך, אתה חייב לציין באיזה רכב מדובר ומה מטרות ואופי הנהיגה שלך. רק לידע כללי, הצמיג המדובר הינו צמיג מעולה עם עלות תועלת מעולה ביחס למחיר בהשוואה לחברות הגדולות, אם זאת הצמיג לא מחזיק הרבה במיוחד עם הינך יוצא ״לטיולי נהיגה״ רבים.

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

גולף 122 כ"ס , איזה טיולים אני יכול לנסוע.

האמת שקראתי שהאחיזה ומרחק הבלימה של הR1R טובים מאוד,אפילו עם הבלאי שלהם.

אני נוסע רגיל מאוד ומדי פעם "משתחרר" (כמה שאפשר עם גולף ..)

הם יחזיקו לי שנה וחצי לא?

פורסם

מצטרף לשאלה, גם אני מעוניין לקנות את הצמיג הזה באותה המידה ל MAZDA 3 מנוע 2.0.

1. הם יחזיקו לי שנה וחצי לנסיעה רגילה +- ?

2. מה לחץ האוויר שמומלץ ?

פורסם

בעקרון יחזיקו, הכל תלוי בצורת הנהיגה שלכם

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

צורת נהיגה משמעותית מאוד , אבל לא פחות גם הנסועה (ק"מ) השנתית וגאומטריית המתלים (כיוון פרונט+אחורי) , אני לא נוהג אגרסיבי ולרוב מחסל סט כזה כל כמה אלפי ק"מ בעקבות כיוון פרונט קיצוני , ונתקלתי בכאלה שמשכו עליהם מעל 10K עם כיוון פרונט חלבי .

אין לחץ אוויר מומלץ , הכל בהתאם לרכב , צורת הנהיגה ושוב פעם הכיוון פרונט .

הרוב נוהגים לנפח את הצמיג בלחץ גבוה במחשבה שזה מפצה על הדופן הרכה (יחסית , הוא הרבה יותר קשיח מאחיו T1R) , אבל מישהו הוכיח לי בעבר שדווקא לחץ נמוך מספק לי אחיזה גבוהה יותר .

כחבילה של ביצועים ובלאי , אני והרבה אחרים אוהבים תחום של סביב ה-34~35 קר (זה גבוה , מגיע ל-38 חם והרבה מעבר ל-40 בנהיגה מאוד אגרסיבית) , לאחרונה ירדתי ל-32 (המלצת יצרן) אבל עד שהוא לא מתחמם הוא אוחז פחות ממקודם .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...