Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה העניין עם תופעת הsuv

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שטח שהוא בעצם לא שטח , הופך לשיגעון של השנה , כל יצרן חייב לייצר במהירות אחד , וכמובן חיקוי לניסאן ג'וק כבר מתחילים לצוץ. ואני ממש לא מבין את העניין.

הרי כולם בוכים על מחירי הדלק , הסאבים לא חסכוניים , כולם בוכים על מחירי המכוניות והנה אני רואה פרסומות של ניסאן למשל , לשכנע אנשים שהsuv הוא המשפחתית החדשה , אבל גם בתור משומשת וגם בתור משפחתית חדשה הם יותר יקרים משמעותית ממכונית משפחתית , אז כל מה שנשאר זה בעצם פוזה , וזה כבר תואם את הפרסומת של קיה

אגב כמובן זה לא אוטו שטח , ואני לא ראיתי סאבים כאלה בכלל באיזור השטח. אז בקיצור קונים את הסאבים האלה בשביל פוזה , לא בשביל הצרכים האמיתים , בקיצור מי אמר צדק חברתי? .

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב התיירים הארופאים.

שהיו מגיעים לארץ, בטח אמרו לעצמם, מה יש לכם הישראלים עם גירסאות הסאדן.

סטיישן הרבה יותר פרקטי.

אולי זה הסטיישן החדש.

ראיתי אין ניראות עגלות התינוקות היום, גם שהיא מקופלת.

אחי עם שני ילדים ברכב משפחתי סטנדרטי, יוצא לפיקניק בשבת עם צ'ימיגג (תיק ענק על גג האוטו)

פלג_

פורסם

על מה הפליאה הרבה?

רוב נהגי ה-SUV לא צריכים רכב כזה בשביל השטח אלא כדי לשחרר הצהרה לעולם - "שלי גדול יותר".

פוזה, פוזה ושוב פוזה. ישראלים תמיד אהבו "שופוני" ואין כמו SUV גדול ושחור על הכביש כדי להשיג את זה.

לאחרונה יצרנים רבים התחילו להבין שיש פלח שוק לא מנוצל וכדאי מאד לפנות אליו -

מחפשי הפוזה בלי באמת צורך ליכולות שטח.

כך נולדו כל הג'יפונים העירוניים שלא באמת מיועדים לצליחת דיונות בשבת.

ואני אפילו לא מדבר על נשות צפון ת"א שנוהגות על SUV כדי ללכת לסופרמרקט ולקחת את הילדים לגן.

בקיצור, אין חדש תחת השמש.

פורסם

מה העניין עם פורד פוקוס, או כל מכונית גדולה מסוזוקי אלטו? גיר אוטומטי? שיעבירו בעצמם העצלנים, צדק חברתי. נכון שאני נשמע מטומטם?

אנשים רוצים פוזה. זכותם, הם עובדים בשביל הכסף והם מחליטים איך להוציא אותו. מי שרוצה להוציא את זה על אוטו גדול יותר, פרקטי למדי ומרשים - שיהיה להם בכיף. מי שרוצה לקנות שירוקו, שיהיה גם לו בכיף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה העניין עם פורד פוקוס, או כל מכונית גדולה מסוזוקי אלטו? גיר אוטומטי? שיעבירו בעצמם העצלנים, צדק חברתי. נכון שאני נשמע מטומטם?

אנשים רוצים פוזה. זכותם, הם עובדים בשביל הכסף והם מחליטים איך להוציא אותו. מי שרוצה להוציא את זה על אוטו גדול יותר, פרקטי למדי ומרשים - שיהיה להם בכיף. מי שרוצה לקנות שירוקו, שיהיה גם לו בכיף.

מסכים איתך לגבי הזכות לפוזה , אבל בקשר לפרקטי יותר אני לא חושב , תא מטען של הסאבים האלה לא יותר גדול ממשפחתית , רק יותר גבוההים. וניסאן ג'וק ודומיו יותר פרקטי ונוח ממשפחתית ? וזה נחטף כמו לחמניות , גם הפרסומות לאחרונה מתיחסות יותר לעיצוב ופוזה ופחות לאיכות ולנהיגה ופרקטיקה.

השאלה שלי נבעה כי לא ראיתי למשל שקמות מתחרות רבות לשירוקו , כמו שיש בהלה לסאבים.

פורסם

"תא המטען כמו של משפחתית, רק יותר גבוה"

לדעתי זו ההגדרה המדוייקת של סטיישן.

אתה מכיר משהו שטוען שסטיישן לא פרקטי?

אם כבר אתה יכול לטעון שלא כולם משתמשים בהנעה לכל הגלגלים. בדיוק בשביל זה המציאו את הקרוסאובר עם הנעה קדמית.

אני דווקא בעד הרכבים האלה. מבחינתי הם לא יותר מסטיישנים עם תנוחת נהיגה גבוהה יותר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
"תא המטען כמו של משפחתית, רק יותר גבוה"

לדעתי זו ההגדרה המדוייקת של סטיישן.

אתה מכיר משהו שטוען שסטיישן לא פרקטי?

אם כבר אתה יכול לטעון שלא כולם משתמשים בהנעה לכל הגלגלים. בדיוק בשביל זה המציאו את הקרוסאובר עם הנעה קדמית.

אני דווקא בעד הרכבים האלה. מבחינתי הם לא יותר מסטיישנים עם תנוחת נהיגה גבוהה יותר.

חלקם עם תא מטען קטן יותר מסטיישן .

אבל נניח כמו שאתה אומר , אבל זה שווה את ההבדל במחיר ? הבדל די גדול לדעתי

פורסם
מסכים איתך לגבי הזכות לפוזה , אבל בקשר לפרקטי יותר אני לא חושב , תא מטען של הסאבים האלה לא יותר גדול ממשפחתית , רק יותר גבוההים. וניסאן ג'וק ודומיו יותר פרקטי ונוח ממשפחתית ? וזה נחטף כמו לחמניות , גם הפרסומות לאחרונה מתיחסות יותר לעיצוב ופוזה ופחות לאיכות ולנהיגה ופרקטיקה.

השאלה שלי נבעה כי לא ראיתי למשל שקמות מתחרות רבות לשירוקו , כמו שיש בהלה לסאבים.

כל פעם שאתה רואה איזה נובוריש נוסע בג'יפ, תגיד לו תודה על הדלק שיותר מחציו הם מיסים שחוזרים לכיס שלך ושל יתר האזרחים, על מס הקניה שמהווה את מרבית מחיר הרכב ששוב, חוזר לכיסך, ואגרת הרישוי השנתית הגבוהה - רווח שלך נטו.

לא כל מה שאנחנו עושים הוא פרקטי, וטוב שכך. העולם היה מקום ממש משעמם אם הכל היה פונקציונלי ויבשושי, זה נחמד שאנשים קונים דברים שהם רוצים ולאו דווקא אלו שהם צריכים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבדל במחיר.....

אם תישאל אותי גם אותו חדש לא שווה את אפרש המחיר שלו לעומת אותו אוטו בן שנתיים שלוש.

אפילו ממש ממש לא שווה את זה.

ועדיין רכבים חדשים יוצאים מהסוכנויות בכמויות מטורפות.

וגם פה כמעט מחצית מהמחיר הם מיסים.

אז תודה לכם, מי שקונה רכבים חדשים...ותשמרו עליהם כמו שצריך.

יש מי שמחכה להם עוד כמה שנים.

פלג_

פורסם

אגב מכוניות חדשות תראו את מכוניות הליסינג האלה שמתייבשים להם במגרש ליד האצטדיון בפתח תקווה

ממש חבל על המכוניות , ומה הפתרון כי נראה שהחברות באמת תקועות איתם .

Photo0241.jpg

Photo0242.jpg

פורסם

כשראיתי טופ גיר ספיישל המזרח התיכון, אז כשהם עברו בעיראק, שמתי לב לכמות המאזדות והיונדאי לבנות וכסופות שהסתובבו שם. כנראה שלשם מגיעות מכוניות ליסינג מישראל שלא הצליחו למכור כאן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קצת מובן מאליו הענין הזה. הרי ברור שלכל אחד זכות מלאה לעשות מה בראש שלו עם הכסף שלו, בדיוק כמו הזכות שלי לחשוב על זה מה שבא לי ולעיתים אפילו להודיע לאחרים על כך.

אבל הקטע הזה שצריך להגיד לאלה עם הג'יפים או דמוייהם, תודה, על מה שכנראה הוא סוג של פילנטרופיה בעיניך ( מיסים וכאלה ), זו כבר צדקנות משובחת, או סתם סרקזם נחמד.

פורסם

מה העניין עם לפתוח שירשורים דומים על "למה אנשים קונים SUV / גיפונים" בתכיפות כל כך גבוהה?

לדעתי זה כבר השירשור השלישי בתקופה די קצרה.

פורסם

או "למה אנשים פותחים שרשורים של להדחף לאנשים לכיס ולנשמה?".

לפני שכולכם קופצים, כן, יש לי SUV, למרות שאני אישית מעדיף פרייבט.

למה יש לי אחד כזה? כי אשתי רצתה ;-)

מה אכפת לך למה אנשים קונים SUV? למה אנשים קונים דירת 6 חדרים והם רק זוג

עם ילד?

למה אתה קונה ג'ינס של דיזל/ליוויס/בוס/כל מותג נחשב אחר, ולא ג'ינס מהשוק?

• תוכן חדש...