Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך חודשיים היה מחובר למגבר xxx v18, סאב של red sound usa, שמוצהר 600W ב 4אוהם,

בניירת של המגבר (קניתי אותו חדש והקרטון והניירת שלו עדיין אצלי), הוא מוצהר כמוציא 2x200 ב4 אוהם,

במשך כמה זמן הסאב עבד על המגבר הזה, כאשר הגיין פתוח על חצי, אולי קצת יותר.

היום במפתיע ללא שום אזהרה מוקדמת, הסאב פשוט השתתק, בזמן עבודה באמצע שיר.

חיברתי סתם רמקול שהיה לי בבגאז' על מנת לוודא שהבעיה לא מהמגבר ואכן המגבר עדיין מוציא סאונד,

הסאב פשוט נשרף?

כשהגעתי הביתה הוצאתי את הסאב מהתיבה והכל היה מחובר ככה שזה לא ניתוק של חוט.

זה הגיוני בכלל? סאב שמוצהר שיכול לקבל יותר ממה שהוא קיבל נשרף?

והאם בגלל שכרגע אין לי סאב, זאת סיבה לא להגיע למפגש אודיו?

פורסם

תגיע למפגש אודיו, אין קשר אם אתה עם סאב או בלי.

מעבר לזה תגיע עם הסאב השרוף, אני בטוח שיוכלו לעזור לך או לפחות להגיד לך אם הוא ניתן לשיקום או שפשוט לא שווה.

בדר"כ לא שווה לתקן.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...