Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבועים קניתי פיוניר 6950 משומש במצב טוב.

יש לו 3 זוגות RCA (קדימה, אחורה וסאב).

בהתחלה חברתי שתי שוזגות RCA קדימה ואחורה לשני מגברים. הסטאפ הוא כזה:

RCA קדמי מחובר למגבר LANZAR שמגביר קומפוננט קדמי דרך HPF ואותו סיגנל מתפצל באותו מגבר דרך LPF לסאב.

RCA אחורי מחובר למגבר השני שמגביר רמקולים אחוריים בלבד.

יש 4 חוטים שמחוברת בין מינוס של 2 זוגות RCA לגוף וברגע שהרכב מונע - אין רעשים.

ברגע שחברתי זוג יעדו של RCA לסאב - התחילו הרעשים!

לקחתי הביתה HU, הלחמתי חוטים דרך כל ה6 RCA וכל החוטים מחוברים לגוף של HU דרך כבל דק(כמו פיוז למקרה חרום).

הסטאפ הוא:

RCA קדמי מחובר לLANZAR במגניב קומפוננט קדמי בFULL.

RCA אחורי מחובר למגבר שני שמגניב רק רמקולים אחוריים בFULL.

וRCA של סאב מחוברים לLANZAR בBRIDGE שעובד על סאב בFULL (כל החיתוכים מתבצעים בHU בלבד).

יש רעשי אלטרנטור כשהאוטו מונע!

כיביתי HU, נתקתי RCA של סאב, הדלקתי HU - אין רעשים...

ברגע שאני מחבר RCA של סאב - יש רעשים.

אני בטוח בזה שהלחמות של מינוס לRCA בHU הן עם מגע טוב.

מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן?

נ.ב. האם הבעיה יכולה להיות בגלל RCA קדמי וRCA של סאב מחוברים לאותו מגבר? (4 ערוצים שמתוכם 2 לקדימה ו2 בBRIDGE לסאב).

בבקשה תעזרו לי לפתור את זה. הדבר היחיד שיש לי עוד לבדוק זה איכות מגעים של RCA לסאב בחיבור למגבר עצמו.

תודה לעוזרים

פורסם

תבדוק את המינוס של המגבר לשלדה, ותנסה לקבע מינוס חדש על נקודה בריאה בשלדה בשביל הרדיודיסק. תנסה לשים נגד של 100 אוהם בין המינוס של הרדיודיסק למינוס של הRCA.

קבל גם יכול לפתור את הבעיות האלו.

פורסם
תבדוק את המינוס של המגבר לשלדה, ותנסה לקבע מינוס חדש על נקודה בריאה בשלדה בשביל הרדיודיסק. תנסה לשים נגד של 100 אוהם בין המינוס של הרדיודיסק למינוס של הRCA.

קבל גם יכול לפתור את הבעיות האלו.

תודה, אני אבדוק את המינוס במגבר.

לפי מה שחשבתי היום (הרי אם כל 6 RCA מולחמים לגוף של פיונר דרך חוט צר - אז לא הגיוני שהבעיה תהיה במינוס בHU. כי בפירוש כאשר אני מנתק RCA שהולך למגבר/סאב - הרעש נעלם).

אז כנראה שהרעשים באים מRCA של מגבר/סאב ואני אבדוק את ההתנגדות בין RCA של מגבר לגוף שלו.

שאלה - למה לחבר מינוס דרך נגד של 100 אוהם?

ועוד שאלה - איך אפשר לפתור בעיה עם קבל? איך מחברים ואיזה קבל צריך?

פורסם

תמסה להחליף בין שני RCA נגיד קדמי להעביר לסאב. יכןל להיות גם בעייה בכניסות של RCA במגבר עצמו

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יש התקדמות והיא לא הכי משמחת:

הלחפתי בין הזוגות של קדימה וזוג של סאב - הבעיה(רעשי אלטרנטור) קוראת אך ורק (!!) כאשר גם זוג קדמי וגם זוג של סאב מחוברים למגבר.

ז"א, כאשר אני מחבר רק סאב - אין רעשים.

מחבר רק קדמיים - אין רעשים.

את הקדמיים מחבר איפה שסאב - אין רעשים.

את הסאב מחבר איפה שקדמיים - אין רעשים.

מחזיר בנוסף לקדמיים (או בנוסף לסאב) עוד RCA - נהיה רעש. עם החזרת רק RCA שלישי (מתוך 4, ולא משנה איזה) שומעים חצי רעש (חצי עוצמה של רעש אלטרנוטור).

נסיתי גם לנתק כבל יציאה לסאבוופר עצמו - גם לא עוזר.

כאשר המערכת עבדה מדבקתי התנגדות בין מינוס RCA במגבר לבין חשמל-מינוס במגבר(או גוף של מגבר) - היה 40 אוהם.

ברגע שנסיתי לחבר מינוס של חשמל-מגבר למינוס של RCA-מגבר - הרעש התגבר פי כמה, אז כמובן נתקתי.

יש רעיונות?

• תוכן חדש...