Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנ"ל, אבל אני פתוח לחליפת זמש מעור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא רק תאילנדים, גם סינים אוהבים את זה, והכי אוהבים את זה יהלומנים. גם אם אתה והם חולקים שפת אם.

זהו, התחלת להסתלבט על יהלומנים?

:wink:

שם המחשבון משרת את עיקרון החשאיות.

כמה תיקתוקים במחשבון, כמה הנהוני ראש ובסוף עיסקת מליונים מסתכמת בתקיעת כף.

גם משרת את עקרון החשאיות (אם אתה אצל לקוח ויש אצלו עוד ספק ואתה לא רוצה שהוא ישמע את המחיר) וגם מגשר על פערי שפה (כבר הייתי במדינות שלא ידעתי מילה משפתם והם לא ידעו מילה באנגלית, עסקים נסגרו אודות למחשבון שגישר בשפה בינלאומית).

צאו מזה, עסקאות כבר לא נסגרות בלחיצת יד, מזמן התחילו להוציא חשבוניות מסודרות והקימו מוסד בוררות למקרה שגם החשבונית לא ברורה מספיק...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא דיברתי על עם חשבונית או בלי אלא בלי חוזה, תוקעים יד, כסף ויהלומים מחליפים ידיים וזיין גזונט, ככה זה לפחות מתנהל בבלגיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן, אין איזשהו חוזה שנחתם בעת מכירת יהלומים (למעט כאשר מדובר ביהלומים נדירים ומיוחדים).

מה שכן, עד היום מושרשת בתעשיה המילה ״מזל״ שנאמרת בעת ביצוע העיסקה (קיצור של מזל וברכה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אכן, אין איזשהו חוזה שנחתם בעת מכירת יהלומים (למעט כאשר מדובר ביהלומים נדירים ומיוחדים).

מה שכן, עד היום מושרשת בתעשיה המילה ״מזל״ שנאמרת בעת ביצוע העיסקה (קיצור של מזל וברכה).

בבלגיה ראיתי שהם יורקים ליד לפני שלוחצים( טוב, הם לא אשכרה מורידים סמחטה ירוקה ליד אלא עושים קול של יריקה מלווה ברטיבות קלה).

גועל נפש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כנ"ל, אבל אני פתוח לחליפת זמש מעור.

כל פעם אתם מחזירים אותי לטיול לאיסטנבול.

ביום החזרה ארצה היינו צריכים לשרוף איזה שעתיים-שלוש לפפני הטיסה. יצאנו לטיול בפארק שבקרבת המלון, ושם תפס אותנו רוכל מקומי שניסה למכור לנו מעילי עור במחיר התחלתי $150-200. כמובן שהמחיר לא היה סביר והורדנו אותו עד $15, ובסוף לא קנינו את המעיל כיון שאף אחד לא צריך להגיע הביתה עם מזוודה שכל הבגדים בה מסריחים מעור עיזים. אבל בכל זאת יצא משהו מהמפגש - המוכר הצליח לעוות את השם של אשתי לשם של יצרן רכב, ועד היום אני לעתים משתמש בבו ככינוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זהו, התחלת להסתלבט על יהלומנים?

שמע, לסיטונאי היהלומים יש את הקטעים שלהם שראיתי, אבל זה באמת בקטנה. הקמעונאים שמוכרים בחנויות הם יצורים אחד אחד מנסיוני, ועליהם רוב הצחוקים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...