Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל ברווז, זה לא מדוייק - זה סכום כסף שאתה מתחייב להעביר במקרה של גירושין

tumblr_m2whtsTz1y1r69db6o2_250.png

בסוף הטיול לספרד, חשקה נפשי הזכה במיץ תפוזים. אני ואשתי נכנסנו לאיזו חנות, קנינו מיץ, ממתקים ושטויות וכולי. עלינו למונית לנמל התעופה, וכמובן, שכחנו השקיות במונית :brickwall::bad-word: .

טוב- בעסה אטומית, אבל עדיין אני רוצה מיץ. אז בנמל עלינו למעלה, מצאנו בקושי חנות אחת שפתוחה (ערב חג המולד), וקניתי את הבקבוק מיץ הראשון שנראה לי הגיוני. לצערי, אני לא דובר מילה אחת בספרדית, ואישתי חיפשה שטויות אחרות. משלמים, יוצאים, מתיישבים על איזה ספסל, ואני פותח את המיץ, לוקח שלוק, ומתבאס לי התחת- זה היה מיץ אפרסקים :shock:

אני אוהב אפרסקים. בתור פרי, לא בתור מיץ. המוח שלי לא אוהב את ההרגשה שאני עובד עליו, טעם של מוצק עם מרקם של נוזל.:roll: אז שתיתי בשלוקים קטנים ובכיתי לאישתי... :lol: אבל זה לא נגמר פה.

במטוס כמובן לא היה להם מיץ. רק קולה. אז בסוף נחתנו, אבי אסף אותנו מנמה"ת, ובדרך סיפרנו לו על השיטואצייה. בדרך הוא עצר לנו לקנות מיץ תפוזים באיזו פיצוצייה על הכביש.

כולי מבסוט שהגענו לנחלה, גיליתי לחרדתי שהמיץ הינו פג-תוקף.

אני חושב שזה היה היום שבו בפעם הראשונה התחלתי לקלל בצורה ציורית ומליצית במיוחד.:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל ברווז, זה לא מדוייק - זה סכום כסף שאתה מתחייב להעביר במקרה של גירושין

לגבי הכתובה - זה מעין ביטוח של האשה, מה שמגיע לה במקרה גירושין ואני חושב שגם במקרה התאלמנות. העניין הוא שגברים חותמים על כתובות ענק ללא סיבה או בסיס ואח"כ מחוייבים בסכומים כאלה במקרה גירושין.

נכון מאוד. גם אני חשבתי שזה לא מדויק ממש אבל בשביל לא להסיט את נושא הדיון נעצור כאן.

זה לא בלי סיבה, זה כדי להראות איזה אכבר גבר הם.

אצל אנשים מסוימים.

נו מה, אני מוכן לתת לה בכתובה מחיר מחירון בלבד + שיקלול ידיים + שיקלול קילומטראז'

זה תלוי גם אם היא מתחממת גם או לא, לא? (צרפתייה או פולניה:lol: )

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

לפני כשנתיים הייתי עם כמה חברים באיה נאפה לפני גיוס ובאחד הימים הלכנו לשחק כדורגל מים. עכשיו זה עולה ממש יקר משהו כמו 20 יורו ל10 דקות, לקחנו 20. על המזל שלנו באנו בסוף היום וצמד המוכרים נתנו לנו עוד חצי שעה מתנה+כרטיסים למועדון חשפנות בלי שנבקש בכלל :D

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

תאילנד, האי קופיפי, אישתי ואנוכי מסיימים בילוי בחוף הים ומחליטים ללכת למסאז', אישתי פותחת את הדלת ומקדמת את פניה איזו בחורה ארוכת שיער, אישתי נכנסת ולא מבינה למה אני נשאר לעמוד בפתח.

"נו,מה נתקעת שם?" היא שואלת.

"מעדיף להתקע פה מאשר להתקע בפנים...." אני עונה.

אישתי מבינה את הרמז, מעיפה מבט בבחורה ופתאום נופל לה האסימון שבחורה בגובה 2 מ' עם מבנה גוף של אורנג אוטנג וקול גברי היא בעצם בחור....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה שמדהים בתאילנד שאתה יכול לנהל התמקחות שקטה או אפילו קולנית בלי להוציא מילה , התמקחות שלמה עם מחשבונים כל אחד רושם מחיר בתורו ונפגשים בעמק השווה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

+1

המחשבונים האלו המצאה גאונה בשבילהם :D

ככה באמת התמקחתי איתם מבלי לומר את הסכום באנגלית, כי הם לא כ"כ מבינים אנגלית.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לא רק תאילנדים, גם סינים אוהבים את זה, והכי אוהבים את זה יהלומנים. גם אם אתה והם חולקים שפת אם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שם המחשבון משרת את עיקרון החשאיות.

כמה תיקתוקים במחשבון, כמה הנהוני ראש ובסוף עיסקת מליונים מסתכמת בתקיעת כף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה מליונים? כולה טבעת מצ'וקמקת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כזאת?

h092303-kaleidoscope-ring-a5286.jpg

פורסם

למעט מושבים אחוריים של מכוניות מסויימות, אתה ואני ממש לא חולקים את אותו טעם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ברור, גס צעקני וצבעוני מידי אבל ראבאק, זה פאברג'ה, עולה כמה חצי דימונה! :lol:

פורסם

שמור את חצי דימונה לעצמך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

"חצי פתח תקווה תהיה שלך!"

• תוכן חדש...