Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל זאפירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז סוף סוף היא הושקה, לאחר גילוי הפרטים האם הייתם ממליצים על הזאפירה ביחס למתחרות אחריות בקטגוריה?

בהתחשב בנתוני צריכת דלק, אמינות , אבזור?

שלום עודד.

הזאפירה החדשה מצוידת במנוע 1.4(מוגדש) שמאפשר חיסכון בדלק במקביל לביצועים חזקים.

מבחינת האבזור, תמצא בזאפירה בקרת אקלים, שטח אחסון רב, קונסולה מרכזית, חישוקי מגנזיום ועוד תוספות רבות ואיכותיות.

אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה.

בברכה,

אמיר מנס, מנטור אופל.

פורסם

הזאפירה נראית מגניבה (לא נסעתי) אבל לאור העובדה שהיא עולה יותר מהמתחרות העיקריות, וכן לאור מה שמסתמן כאסטרטגיה (הלגיטימית לחלוטין, שלא תטעו) של היבואן, אני לא הייתי בוחר בה בלי מבצע או הנחה משמעותית.

פורסם

שלום עודד, עצתי אליך: אל תאמין לאמיר. הוא נוטה לדבר לעצמו. קוראים לזה סכיזופרניה וירטואלית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז סוף סוף היא הושקה, לאחר גילוי הפרטים האם הייתם ממליצים על הזאפירה ביחס למתחרות אחריות בקטגוריה?

בהתחשב בנתוני צריכת דלק, אמינות , אבזור?

נהגתי בחו"ל גם על הטוראן וגם על הזאפירה, 2 הדגמים של ה- 7 מקומות.

לטעמי, קשה לבחור בין השתיים. אם הייתי נדר לזאת, הייתי בוחר בטוראן, הרגשת המשיכה בהעלאת מהירות הייתה רציפה ושקטה יותר. גם לטעם הבנות שישבו מאחור הטוראן היה נוח יותר.

מעבר לזה, 2 המכוניות די זהות בתחושת הנהיגה, אולי טיפ-טיפה הסתדרנו עם המזוודות יותר בזאפירה, וגם הישיבה טיפה יותר גבוהה מעל הכביש, אך האיבזור היה קימעה צנוע יותר. לעומת זאת, צריכת הדלק הייתה טובה יותר בזאפירה 14 ל-1 בנסיעות ארוכות לעומת 12-13 בטוראן.

דבר שהפריע לי בזאפירה, חלון המשולש הקטן בצד הנהג. פשוט לא הסתדרתי איתו, לא משנה איך שכיוונתי את כסא הנהג, תמיד הייתה לי תחושה של שטח "מת" בשדה הראייה [קדימה ושמאלה].

פורסם
בברכה,

אמיר מנס, מנטור אופל.

גם אתה מנטור?

479.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מייק, חבל שתתאמץ. לא נראה שעודד, או אמיר, יקנה את ה-S מקס. רוב הסיכויים שבמקום זאת הוא פשוט ינסה למכור לך זאפירה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי הוא יכול לנסות למכור מה שהוא רוצה, אני עם רכבים חדשים לא מתעסק בשנים הקרובות(עשוי להשתנות עפ"י המבחר ועומק הכיס :wink: ), זה פשוט לא כלכלי, רק ציינתי את דעתי.

אבל חייב לציין שמתקפת אופל פה קצת פאטתית אם באמת מדובר במשהו מאורגן.

פורסם

ללא קשר לדיבור העצמי, האופל זאפירה מתומחרת בצורה טיפשית מאוד.

הרכב הוא רכב טוב ואיכותי אבל יקר מאוד ביחס לתמורה בהתחשב במתחרות.

S-MAX הוא יותר רכב מהזאפירה במחיר כמעט דומה!

• תוכן חדש...