Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מתלבטים לגבי גריל גז.

אפשרות 1 תעלה לנו 2000. מגיע עם שנה אחריות. אין מגש נשלף. איך קאמפטאון בנושא? הגריל הוא בתפוקה 60 אלף BTU, ומשטח הצלייה בגודל 70*50.

אפשרות 2 תעלה גם כן 2000. אמנם רק 28 אלף BTU, אך לטענת המוכר- עקב שיטת העבודה הייחודית לגרנד-הול הוא מקביל ל42 אלף BTU. שטח הצלייה 56*39.

אפשרות 3 תעלה 3000. התפוקה היא 38 אלף BTU, וגם כאן לטענת המוכר- עקב שיטת העבודה הייחודית לגרנד-הול הוא מקביל ל57 אלף BTU. שטח הצלייה 60*45. בגריל זה יש כירת גז בצד לבישול וטיגון- זה קריטי ושימושי בכלל? או שאפשר לוותר?

אפשרות 4 תעלה 2800. התפוקה היא 48 אלף BTU, כאן נראה שהשיטת העבודה היא דומה למה שיש באפשרות 1. שטח הצלייה 55*45.

בקשר לאפשרויות 2 ו3 זה באמת נראה אחרת (כל המערכת, המבערים והרשתות) כך שייתכן והוא צודק. יש פה מישהו שמבין בזה?

עוד נקודה לטובת גרנד-הול- אחריות כולל על המבערים והרשתות ל5 שנים. הגרילים מתוצרת הולנד. קאמפטאון מיוצרים בסין.

אשמח להארות והערות בתחום מפני שאין לי שמץ של מושג למה להתייחס, ממה להיזהר, מה נחשב ומה טרפה וכו'.

תודה, בברכת קורבן העצמאות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

וובר. יקר, אבל שווה כל שקל. אנחנו קנינו את ה-Q220 באזור ה-2400 שקל (מגיע עם עגלה). משטח צליה גדול ואיכותי. מאפשר למנגל מלא בשר בנגלה - שתיים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גרנד הול היא חברה סינית בערך כמו גרייט וול במכוניות. תקרא עליה קצת באנגלית.

הבנתי שאנשים פשוט לא הצליחו לצלות איתם סטייק כמו שצריך וזרקו אותם.

למרות שעל פניו הטכנולוגיה נראת מעניינת.

אני אישית פוזל לכוון COLEMAN כפשרה ליוקר של וובר.

פורסם

בשופרסל יש מבצע על גרילרים תוצרת קנדה, של חברה שאינני מכיר (או זוכר) 24,000 BTU ב 600 שקלים ו 27,000 BTU ב 800 שקלים. נראה מסיבי, על קונסטרוקציית ברזל עם גלגלים, עם אפשרות להנחת בשר בגובה מעל האש ומכסה ברזל כבד.

מישהו מכיר? ניסה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כדאי לוודא שרשת הברזל היא אכן מברזל ולא (נגיד) אלומינום צבוע בשחור! יש לצבע נטייה להתקלף ולהאסף לאוכל. יש כאלו שאוהבים, אני אישית לא :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הוובר לא חלש מדי? יש ל Q220 רק 13 אלף BTU ולדגם Q320 רק 23 אלף BTU?

אנחנו לא טיפוס עם סבלנות ולהשאיר את המכסה סגור, ואוהבים להשאיר פתוח, אז מן הסתם אנחנו צריכים BTU גבוה, אני צודק?

(עד היום השתמשנו בגרילי פחמים- שבמקרה מתוצרת וובר).

לגבי הגרנד-הול- אם הם לא מציאה- אז לפי מה ידיעות אחרונות נותנים לגרילים בהשוואות שלהם? :-|

בכללי- השאיפה היא לא לעבור את ה2500, אם אפשר. הוובר Q220 יעלה לנו 2100 וה-Q320 יעלה 2700. אשמח לעוד הצעות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
הוובר לא חלש מדי? יש ל Q220 רק 13 אלף BTU ולדגם Q320 רק 23 אלף BTU?

אנחנו לא טיפוס עם סבלנות ולהשאיר את המכסה סגור, ואוהבים להשאיר פתוח, אז מן הסתם אנחנו צריכים BTU גבוה, אני צודק?

(עד היום השתמשנו בגרילי פחמים- שבמקרה מתוצרת וובר).

לגבי הגרנד-הול- אם הם לא מציאה- אז לפי מה ידיעות אחרונות נותנים לגרילים בהשוואות שלהם? :-|

בכללי- השאיפה היא לא לעבור את ה2500, אם אפשר. הוובר Q220 יעלה לנו 2100 וה-Q320 יעלה 2700. אשמח לעוד הצעות.

לגבי וובר: את ה-Q320 אפשר להשיג בפחות מ-2500 ש"ח במכרזים השונים (כמו אולסייל).

חשוב להבין שהוא עובד שונה מאחרים, ולכן ה-BTU שלו נמוך. דרך אגב, הדבר היחיד שהנתון של ה-BTU מלמד עליו זו צריכת הגז. לא החום המופק ובטח ובטח לא איכות התוצר הסופי או הגריל עצמו. הוובר חסכוני מאוד מאוד בגז.

קניתי לא מזמן את ה-Q320, ואני מאוד מאוד מרוצה. מתוך מה שכתבתי בשרשור הזה:

יתרונות:

1. צריכת גז הכי חסכונית שיש.

2. קלות שימוש וניקוי.

3. שטח צליייה גדול ונוחות תפעול מעולה (הפנס הזה גאוני).

4. כמעט ואין להבות אש.

5. הכי חשוב - כששומרים על ההוראות וזורמים עם השיטה שלו, התוצאה פשוט הכי טובה שטעמתי בבית אי פעם, בהשוואה לכל שיטה אחרת - מחבת פסים, פחמים, או גריל גז בשיטה "רגילה".

חסרונות:

1. הוראות ההרכבה היו יכולות להיות מפורטות יותר

2. דורש זמן חימום מקדים של כ-5-10 דקות.

3. אין אפשרות קלה לקבל אזורי חימום בדרגות שונות, כמו שאפשר עם גריל גז שיש לו יותר משני מבערים.

4. וכאן הקאץ' הכי גדול - הוא לא עובד טוב בשיטה המסורתית של מכסה פתוח ובדיקת הבשר "לפי העין". הוא נועד לעבוד עם מכסה סגור, ושם כפי שאפשר לראות ביתרון האחרון הוא מצטיין. יש להם חוברת עם זמנים, והם די מדוייקים.

5. הוא מהיר, מה שיכול לגרום לפספוס בדרגת העשייה. כנראה שזה יתרון אחרי שמתרגלים.

בגדול, אני לא בטוח שהוא מתאים לכל אחד. כי צריך להתרגל לשיטה אחרת, מסורתית פחות, ואי אפשר לעמוד עם מכסה פתוח ולהפוך את הבשר כל כמה שניות כמו שהרבה אוהבים. אבל התוצאה פשוט הפתיעה לטובה ברמתה. קצת מתאפקים - ומתוגמלים בהתאם.

פורסם

לא שמתי לב לבעיות חום אצל הוובר. יש לו מתחת לרשת שני צינורות של גז - האחד ישר והשני בצורה של P כזאת. הם מספקים אחלה חום לכל המנגל.

אגב, זו פעם ראשונה שאני שומע שעובדים איתו עם מכסה סגור. עד היום, תמיד הכנתי בשר עם מכסה פתוח ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות (בד"כ סטייקים אצלנו זה מדיום רר (לבני אדם) ומדיום - וול דאן (לחלשים))

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...