Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,החלטנו שאנחנו מחליפים את הרכב המשפחתי לקטן יותר. הקנייה היא קנייה לרכב חדש יש לציין.

לאחר בדיקה ראשונית של מספר רכבים נשארתי עם כמה אפשרויות,ואשמח לשמוע את דעתכם עליהם ואולי להוסיף אפשרות שלא חשבתי אך מומלצת.

אנחנו בהתלבטות בין מאזדה 2,שהיא כרגע סוג של הבחירה ההגיונית שלנו.

יש את הטויוטה יאריס.

פולו.

פג'ו 207.

חשבנו גם על הסוזוקי ספלאש.

מבחינת צרכים,רובם הם לתוך העיר וסביבתה אך לא מעט יוצא לנו לסוע אל מחוץ לעיר גם לנסיעות ארוכות (שעה וחצי לכיוון בקירוב)

המנוע אני חושב שאעדיף 1.4 במינימום. (למרות שהיאריס היא 1.3 )

לגבי מחיר,יחסית כל הדגמים הללו סובבים סביב אותו מחיר,95000-105000 שזהו התקציב המקסימום בעיקרון.

אשמח לשמוע חוות דעת. ואפילו אם אפשר לשים דגש על המאזדה 2.

תודה מראש!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה נוסעים ישתמשו ברכב, והאם יש צפי לשינוי במספר ואופי הנוסעים?

האם תאי המטען של הדגמים האמורים מספקים את צרכיכם, הנוכחיים והעתידיים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אהלן. הייתי ממליץ לך מאוד על סקודה פאביה עם מנוע 1.2 TSI , לדעתי כדאי לך לבדוק את האופציה הנ''ל וכמובן תעשה נסיעת מבחן קודם. המכיר הוא סביבות 100K . אתה יכול לשקול גם את האופציה של סוזוקי סוויפט.

פורסם

בכ80% מהפעמים ישתמשו רק שני נוסעים ברכב,המספר לא ישתנה,אין גם ילדים במשוואה,בהתאם לזאת גם קיבולת המטען שמוצעת ברכבים אלו היא מספיקה בהחלט ואין צורך ליותר.

אני לא מבין גדול,אבל מנוע 1.2 לא חלש מידי? בכל זאת כמו שציינתי,יוצא לא פעם לסוע נסיעות ארוכות,מה גם שבשבילי (אחד מהמשתמשים ברכב) אעדיף גם להנות מהנסיעה למרות המעבר ממשפחתית לרכבים הנ"ל.

פורסם

אני לא מבין גדול,אבל מנוע 1.2 לא חלש מידי?

אם היינו לפני 10 שנים היה אפשר להבין את השאלה הזאת, כנראה שלא ממש התעדכנת מאז.

ממליץ בחום על הונדה ג'אז ידנית ב-99 אלף, היא סופר-מיני מבחוץ וענקית מבפנים, ולדעתי מהנה מאוד לנהיגה.

מה שבטוח זה שהיא הכי יפה והכי חסכונית בדלק.

פורסם

סליחה על הבורות,אני היחיד כרגע שיכול לטפל בעניין הזה של קניית הרכב,דבר שזר לי עקב גילי (23) לכן חשובה לי החוות דעת הזאתי.

ידני הוא לא אופציה

ואשמח להתייחסות לגבי האפשרות של מאזדה 2.

פורסם

הייתי בודק גם טויוטה ספייס-וורסו שהמחירון שלה הוא 110 אלף (לגרסה הבסיסית) אבל נמכרה לפני החג במשך כמה שבועות ב-105 אלף.

היא הכי מרווחת, בערך כמו הג'אז, והיא הכי חסכונית בדלק.

פורסם

Yaris עדיפה בחיסכון בדלק ואמינות. המחיר שלה סביר, עלויות הביטוח נמוכות וסחירות פנטסטית כיד שניה.

פורסם
הייתי בודק גם טויוטה ספייס-וורסו שהמחירון שלה הוא 110 אלף (לגרסה הבסיסית) אבל נמכרה לפני החג במשך כמה שבועות ב-105 אלף.

היא הכי מרווחת, בערך כמו הג'אז.

מצטרף להמלצה!

פורסם

קודם כל תודה רבה.

אני מבולבל לגמרי עכשיו.

אם אפשר להגיד לי מה ההבדל בין

H1.2TSI-AMB- סקודה פאביה 102000

H1.2TSI-ELG - סקודה פאביה 108000

חוץ מהמחיר שכמובן אעדיף את האופציה הראשונה,6000K לא בא ברגל,השאלה מה אני מפספס פה.

היא מתחילה להיות מועמדת רצינית כרגע.

ואם אפשר לשמוע על רמת הביצועים שלה בבין עירוני.

הספייס ורסו לא נראית לי משומה. מה גם שמקום ומרווח וכו' הוא לא כל כך נצרך אצלנו.

טויוטה משומה רק רע אני שומע עליה לאחרונה (גם מבחינת המנוע שלה,ההילוכים,פנים האוטו והגימור.)

ומה,לא יכול להיות שרק דברים רעים יש להגיד על המאזדה 2?

פורסם

ההבדל הוא ברמת האבזור, חפש במפרט הטכני של פאביה באתר סקודה. הפאביה היא הכי זריזה מבין כל הקטנות הנ"ל.

דבר טוב על המאזדה? כן, המנוע שלה הוא הכי גדול...והיא שותה כ-20% יותר דלק...

פורסם

אחלה,לפי הבדיקה לא נראה שזה הבדל משמועתי באבזור כגון,

בקרת אקלים

תא משקפיים

גג לבן.

עכשיו,באתר שהבאת לי למעלה לא מופיע תוצאות של מבחן ריסוק. בדגם הamb יכול להיות שזה לא מעודכן?

פורסם

ההבדל בין רמת Ambition לבין Elegance הוא בקרת אקלים, חישוקים קלים ופנסי ערפל. גג לבן ושש כריות אוויר זה רק אופציה ב-Elegance, דורש תוספת כסף.

• תוכן חדש...