Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDISON LRX 4.1

michelll
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבוריס אמר, בארץ לפחות, ניתן להשיג רק משומש, בסביבות מחיר של 2000 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה, הקבלים בפנים זה של אקליפס?

אלא אם כן נהרס מכלול, כמו פאנל שלם, או חלק מאוד מסוים, לרוב ניתן לתקן מכשירים ולהביא אותם לרמה טובה, יש כאלו שמביאים אותם לרמה טובה יותר מהמקור, אבל זה כבר לא תיקונים, אלא כל מיני שדרוגים שנעשים ע"מ לשפר את הר"ד המקורי.

פורסם

אלפיין 117, 9887.

פיוניר P88RS, P99RS.

קלריון HX-D3.

מכשירים שאמורים לצאת ממש בקרוב:

פיוניר P80RS.

קלריון CZ702.

תבחר בהתאם לתקציב ולצרכים.

פורסם

אני מכיר את ה- HX-D3 :twisted: והבהחלט אני יכול לומר שמבחינת סאונד הוא הרבה יותר טוב מה- P99RS.

אבל מבחינת נוחות אז לפיוניר יש USB אשר קורא אפילו דיסק קשיח, התצוגה מראה את שמות השירים וכו,

בקיצור יש לו הרבה פיצ'רים וגם יש לו סאונד איכותי, הוא לא ברמה של ה- P9 הישן אך בשילוב של פיצ'רים וסאונד הוא בין הטובים.

אותי לדוגמה לא מעניין כלום חוץ מסאונד וזה למה בחרתי ב- HX-D3.

לדעתי אם לא מעניין אותך הגברה אקטיבית 4 WAY אז עדיף האקליפס 7200 ש- Ostrer73 ו Floyd88 מוכרים יש לו סאונד יותר טוב מה- P99RS וגם מלא פיצ'רים כמו BT, USB , AUX וכו'...

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

רועי, תרשה לי לסייג את דבריך.

על כל אחד עם דעה כמו שלך יש אחד עם דעה הפוכה.

לא ברמה של ה P9? בדקת? בסטאפ 1:1 או בסטאפ שעבר מליון ואחד שינויים שיותר סביר שאחד מהם גרם להבדל בסאונד ולא המכשיר?

לי יש P90, שהוא טיפה מעל ה P9. כשיצא ה P99RS קראתי כ"כ הרבה רשמים וביקורות, חלקן מצדדות בראשון ואחרות באחרון, עד שהבנתי שזה מאוד אינדיבידואלי, בסטאפ מסוים ר"ד אחד יכול לתת תוצאה יותר טובה ובסטאפ אחד ר"ד אחר ייתן תוצאה יותר טובה.

דוגמה נוספת אתה יכול לראות עם הר"ד של מקינטוש ונקמיצ'י CD700, ראיתי השוואות 1:1 שהמק יוצא כשידו על העליונה וראיתי השוואות אחרות בהן הנאק נשמע טוב יותר.

אני, אישית, הגעתי למסקנה שברמה מסוימת, יש הרבה מכשירים טובים, אולי הם לא נשמעים אותו דבר, אך קשה להגיד מי טוב יותר, אפשר לשמוע סטאפ ספציפי ולהגיד מי עדיף באותו הסטאפ, אך עדיין לא מצאתי תבנית או מגמתיות שיחרצו את הגורל.

פורסם

סרול תודה על התיקון ואתה צודק בסופו של דבר זה תלוי בשילוב וגם בטעם של המשתמש.

כן בדקתי על אותו סטאפ את המכשירים הנ"ל (P9 P99 7200 HX-D3 ואפילו מולטימדיה של פיוניר ושל רנז)

הכי אהבתי את ה HX-D3 ואת ה- 7200.

Clarion HX-D3 Special Edition

• תוכן חדש...