Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השפלת חיילים בצה"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזדעזעתי לקרוא את הכתבה ב NRG שהראתה השפלת חיילים בבסיס בדרום. לאחרונה נראה שנושאי הזובור וההשפלה ממשיכים לככב בצה"ל ולא מתבצעת ענישה ובדיקה של הגורמים הפיקודיים שמעורבים בכך באופן פעיל (או אומרים "לא ידענו"). אז מג"ד יקבל נו-נו-נו ותירשם לו אזהרה. אז המפקד הישיר של החייל יקבל חידוד נהלים. אבל סה"כ לא נראה לי שמבצעת בקרה וענישה ראויה של הגורמים האחראים להשפלות או לשמירה על כבוד החייל.

מה דעתכם?

פורסם

אם יש ולו טיפת אמת בכתבה הזאת (בכל זאת לתקשורת יש כישרון לסלף דברים) יש למצות את הדין עם האחראים. בצורה כזו שלא תשאיר כל ספק בעניין זה. בעיטה לקיבינימט מהצבא!

ועל בתי הדין הצבאים להחמיר בעניין זה.

מעולם לא שמעתי על מקרה שאוזקים חייל לכיסא(!!!???) ואפילו 2 חיילים אחד לשני בעניין רציני שמעורב בו משפט מול סמכות שיפוטית צבאית.

בתור מפקד בסדיר באמת שאני שלא מבין איך מפקד בצה"ל בוגר קורס פיקודי ואפילו בה"ד 1, יכול לחשוב בצורה כל כך אינפנטילית וחסרת אחריות.

פורסם

זה כנראה בגלל הסיבה הפשוטה שרמת החיילים שעוברים קורס קצינים לא ממש בעלייה אלא ההפך מכך.

כנראה גם זה חלק מהעניין.

פורסם

אני לא מכיר את הגורם האנושי במערך העורפי, במיוחד לא בבסיס התובלה משמרת הנגב.

אמנם, ההיגיון הבריא אומר שרק הטובים מקודמים לתפקידים כמו מג"דים וכו'.

אם כך, איפה החבר'ה הטובים?

איפה הערבות ההדדית, כאשר קצין אחר זוטר ככל שיהיה רואה את העניין, עליו לדווח על המקרה לגורמים המוסמכים לכך.

• תוכן חדש...