Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים הבחנתי בזה שהדלת האחורית השמאלית, בהונדה סיוויק האצ'בק 2003, לא ננלעת אוטומטית.

כלומר, אם אני נועל עם מפתח \ כפתור הנעילה שליד הנהג \ עם השלט, לא ננעל ולא נפתח אוטומטית.

ברגע שאני עושה את זה ישירות במנעול של הדלת הארורה - זה עובד.

מה ניתן לעשות, אם בכלל, באופן עצמאי לתיקון העניין (אם זה לא מורכב מדי)?

ואם לא ניתן לעשות משהו באופן עצמאי, אשמח לקבל הערכת מחיר לתיקון במוסך?

בנוסף, יש מישהו שיודע להנחות אותי איך אני מגיע בצורה נוחה למאוורר של המזגן \ כל מקום אחר שתוקע את זרימת האוויר, על מנת לנקות אותו?

הכי קרוב שהגעתי היה ע"י פירוק הפילטרים מתא הכפפות והשחלת היד בצורה מאוד לא נוחה לאזור המאוורר...

הוצאתי משם לפחות שקית אחת מלאה בעלים יבשות, פליירים ועוד ואני מניח שיש שם עוד הפתעות,

אבל הגישה ממש לא מאפשרת לעשות משהו נוסף.

תודה מראש לעוזרים,

איגור

פורסם

ככל הנראה התקלה היא במנוע נעילה מרכזית בדלת אחורית שמאלית.

ניתן להחליף אותו לבד, וזה לא מסובך מידי. צריך לפרק את הדופן הפנימת של הדלת ואת מנגנון המנעול.

הבעיה שמנוע כזה חדש מקורי עולה באיזור 700 ש"ח בחברה.

לפני שאתה מפרק, בדוק שלמות הצמה שנכנסת לדלת.

פורסם

קרה לי בקורסה שלי .

ייתכן ונקרע מוליך באזור של הציר , שם החוטים מתכופפים ואם הוא לא גמיש מספיק הוא יישבר .

ניתן לעלות על זה אם אתה ידוע איזה פין במחבר הוא זה שאחראי על הפיקוד נעילה ופשוט לבדוק עם רב מודד .

בהצלחה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לילה טוב! לדעתי שני חברי הלכו רחוק מידיי,זה דבר ידוע וקורה מתי שהו לכולם ורכבים ישנים בכלל

מנוע נעילה מתעייף ומפסיק לעבוד,מה עושים??

או שהולכים לבעל מקצוע ששותל לך מנוע תחליפי ( לא מפרק את מקורי,אל דאגה הוא נשאר) שמתחבר על המוט נעילה של הדלת,כמו שאתה עושה בישביל לפתוח ולנעול או שאתה קונה את המנוע ומרכיב אותו לבד.בהונדה זה לא קל ככ וצריך להיות יצירתי(במיוחד בדלת האחורית) אבל אם אתה מאמין בעצמך וכמובן בעל כליי עבודה ויודע לזהות חוט נעילה ופתיחה,אז עשה זאת בעצמך! מקסימום לא תצליח תמיד תוכל ללכת לבעל מקצוע.

הכי חשוב,תזהר לא לעשות קצר במערכת הנעילה המרכזית ברכב.כי אם אתה לא תצליח לסדר את זה ואז יקחו לך כסף על תיקון כפול.

בהצלחה וחג שמח!

פורסם

במקום זה כדאי לבדוק אפשרויות אלטרנטיביות לקניית מנוע נעילה מקורי במחיר נמוך יותר.

• תוכן חדש...