Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כרגע רותח מכעס על סלכלום.

התקשרו אלי מספר פעמים ניצגות שירות כדי שאני אעביר את הקווים של ההורים שלי לתוכנית אחרת יותר יקרה, שאין להם שימוש בה.

אמרתי להם מספר פעמים אני לא מעוניין. ומה אני מגלה בסוף החודש שהיגיע החשבונית? כל קו קיבל שדרוג חדש לתכונית, שזה אומר 100 שקל תוספת לכל קו!

אני פשוט מיואש מהם.

האם יש פה עילה לתביעה משפטית? זה לא הפעם הראשונה שהם עושים דבר כזה. ואני די בטוח שהנציגה שהתקשרה עשתה זאת כדי לקבל את הבונוס שלה.

או שסלקום מנסה לבד לפצות על ההפסדים שלה ברבעון הזה.

בינתיים אני ממתין מהם לתשובה והם בודקים אם הם עשו את לזה לבד, או שאני אישרתי את זה.

זה בושה בפני עצמה שהם לא רואים מייד שלא הסכמתי לשום שינוי.

וגם אמרתי לו שאם אני לא מקבל את התוכניות שלי חזרה, פלוס החזר על ההפרש של החודש הזה בתוכניות, אין להם מה לדבר איתי , ואני הולך לחברות מתחרות, הבעיה היא שגם הן אותו הדבר , שקרניות.

פורסם

נתקלתי בתופעה דומה בסלקום בדצמבר - העבירו את בני מתוכנית חיילים לפי שימוש לחבילת דקות, ובניגוד אליך אפילו לא טרחו לשאול אותי.

את השינוי גיליתי בדיעבד במכתב שקיבלתי לביתי. העניין הוא שבלי שום קשר להתנהגות זו שני הקוים שלי בסלקום נוידו (אחד לאורנג' ואחד לפלאפון) יום אחרי ביצוע שינוי זה.

אני חייב לומר שמבחינה זו ההגונים ביותר הם אורנג' - בפלאפון היו הרבה התלונות על העברה מתוכניות ישנות (ללא דמ"ש) לתוכנית עם תשלום חודשי קבוע בלי הודעה מוקדמת ובלי קבלת הסכמת הלקוח. לעומת זאת יש לי באורנג' שני קוים שותקים בתוכניות עתיקות ללא תשלום קבוע - ומעולם לא נעשה נסיון לשנותן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Welcome to the club. בדיוק מקרה שאנחנו נתקלנו בו - התקשרו אלינו המון פעמים עם כל מיני הצעות כאלו ואחרות, כל פעם העניין נענה בסירוב. מה אני מגלה לפני כמה ימים? באחת הפעמים כן הוסיפו לנו את השירות שלא רצינו(איזושהי חבילת סמסים).

מה עשינו? הלכנו למרכז שירות של סלקום, שלחו בקשה לפתוח את ההקלטה של השיחה ושם יסגר העניין. זה מה שאני מציע לך לעשות.

פורסם
Welcome to the club. בדיוק מקרה שאנחנו נתקלנו בו - התקשרו אלינו המון פעמים עם כל מיני הצעות כאלו ואחרות, כל פעם העניין נענה בסירוב. מה אני מגלה לפני כמה ימים? באחת הפעמים כן הוסיפו לנו את השירות שלא רצינו(איזושהי חבילת סמסים).

מה עשינו? הלכנו למרכז שירות של סלקום, שלחו בקשה לפתוח את ההקלטה של השיחה ושם יסגר העניין. זה מה שאני מציע לך לעשות.

גם אני ביקשתי לשמוע הקלטה , כול פעם קיבלתי תירוץ אחר ,עשיתי להם אצבע משולשת, ניידתי 2 קווים ל"לוגמי הפאנטה" חוסך למעלה מ-100 ש"ח בחודש בהשוואה .

והמצחיק ביותר :

השבוע מתקשרת נציגה של סלקום , לברר מדוע ניידתי את הקווים ומציעה לי 300 ש"ח מתנה לקו תמורת חזרה .

והיא טוענת בפניי שלא דיברתי עם "שימור לקוחות" ,(דיברתי גם דיברתי!)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

רמי לוי מישהו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

2 דברים

קודם כל חובה עליהם לשמור על ההקלטה של השיחה (שכמובן לא התקיימה אז לא תהיה להם הקלטה)

דבר שני במקביל לטיפול של סלקום תרשום פניה למשרד התקשורת, מניסיון הטיפול שלהם מאוד יעיל רק שלפעמים לוקח קצת זמן

בנוסף הייתי ממליץ שאת ההעתק של הפניה למשרד התקשורת תשלח למדור צרכנות בYNET וכו... ותראה באיזה מהירות הדברים מסתדרים.

אני אגב בחיים לא חוזר לסלקום אפילו אם הם ישלמו לי 300 שקל לחודש על כל קו, חבורה של חובבנים כאלה עוד לא המציאו בכלל...

פורסם

בעקרון דיברתי כבר דיברתי עם נציגה אחרת, היא אמרה לי כמובן שהייתה בעיה למצוא את השיחה כי השרתים שלהם לא עובדים.

ביקשתי להתנתק כי לא מעניין אותי התקלות שלהם. העבירו אותי לאחראית כלשהי, היא בדקה ופתאום הכל עובד, אבל ייקח לה עד יום שני הבאה להאזין לשיחה.

אני אמרתי שסבבה אני אמתין, ונראה מה יהיו התוצאות, כמובן כאשר הם יחזירו אותי לתוכנית הרגילה פלוס החזר על הגביה המיותרת, אני עדיין אדרוש להתנתק, אלא אם כן הפיצוי יהיה באמת הולם, כי באמת נמאס לי כל חודשיים להיתקל בכל מיני בעיות.

לשרוף יומיים עם השיחות איתם. פשוט לא הגיוני.

אפשר בבקשה הפניה איפה פונים למשרד התקשורת?

תודה

פורסם

אתמול הייתה להם בעיה במערכת(לא נשמע טוב..) בכל אופן בראשון אתקשר אליהם ואדרוש שיאזינו לשיחה. הדבר לוקח 7 ימים עסקים זאת אומרת שביום שלישי עוד שבועיים אני אקבל תשובה. בכל מקרה אני לא אניח להם עם העניין הזה ויש גבול למריחות שאפשר לעשות לאדם. נקווה שלא יתחילו לבחון אותי.

בכל מקרה לא מאמין שתהיה איזושהי בעיה ואני מאמין שזה יטופל.

פורסם

אצל ארוסתי (שנמצאת אצל אנשי הפאנטה) היה בדיוק אותו סיפור שלמיטב ידיעתי הלך כך-היא שינתה חבילה לפני שנה וחודשיים ל200 דק'+200 SMS. החבילה הקודמת שלא בוטלה למרות שהיא דרשה זאת היתה חבילה של 300 SMS שלקחו עליה כל חודש 80 ש"ח במשך שנה וחודשיים. היא לא בדקה חשבוניות באופן קבוע ולכן פספסה את החבילה הזו.

מה שכן-ההיגיון אומר שברגע שהיא ביטלה חבילה ועברה לאחרת, כל החבילות שהיו פעילות מבוטלות אוטומטית. היא שולחת אולי 10 הודעות בחודש.

במקרה היא עלתה על זה כשניסיתי לשכנע אותה לעבור לרמי לוי והיא בתגובה התקשרה לאנשי הפאנטה על מנת להוזיל את החשבונית והתברר שחייבו אותה במשך תקופה ארוכה על שירות שהיא לא היתה צריכה. הנציגה שדיברה עמה הבטיחה לה זיכוי על סך 1100 ש"ח על כל התקופה ויחזרו אליה בימים הקרובים על מנת לאשר את הזיכוי כי היא לא יכולה להזין זאת במערכת. נחשו מה-עבר שבוע וחצי, ולא חזרו אליה. היום היא התקשרה אליהם מיוזמתה,ונציגה ענתה לה ש"לפי משורת הדין" הם מזכים אותה ב500 ש"ח בלבד. התגובה של ארוסתי הייתה פשוטה ונדרשת-היא ענתה להם שבמידה והם לא מאשרים לה את הזיכוי בשיחת הטלפון הנוכחית היא הולכת לבצע 3 דברים ביום א':

א. הולכת לכתוב מכתב תלונה למועצה לצרכנות ולאמון הציבור.

ב. הולכת לכתוב מכתב תלונה למשרד התקשורת.

ג. ניגשת על הבוקר לבית משפט לתביעות קטנות ותובעת את החברה בסכום שהם מסרבים להחזיר לה+ריבית פיגורים והצמדה.

הנציגה שהייתה עמה על הקו אמרה לה להמתין ותוך 2 דקות חזרה אליה ואמרה "אנו רוצים שתישארי מרוצה איתנו ואנו עשינו מאמצים ועל פי משורת הדין ולמרות שזה לא נהוג אצלנו אנו נזכה אותך על כל הסכום ותראי זאת תוך 3 ימים".

מעניין אם הזיכוי יתקבל. במידה ולא-הוא יתקבל בדרך היותר קשה בשבילם, שלא לדבר על כך שהחברה תאבד עוד לקוחה.

פשוט לא להאמין איזו חוצפה יש להם.

• תוכן חדש...