Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,ברכב של אמי הרמקולים הקדמיים עושים רעשים וזה..אין שום מערכת הכל מקורי עם מה שהאוטו בא,וראיתי פה לפני שחשבתי עלזה בכלל איך עוזרים פה וזה חשבתי יאללה נראים אנשים שמבינים אז נתייעץ.

אז ככה זוג רמקולים קדמיים אם יש איזה מבצע אז גם רדיו דיסק+כניסת USB וAUX (אחד משניהם אם שניהם מה רע?)וחובה דיסק.

עד ה400 450 שקל אם מגיע ל500 שיספק את המחיר לא צריך שום מערכת ושום דבר כזה רק אוטו של אמי לא צריך יותר מזה..

אז.. הצעות? וכמובן חג שמח לכולם ! ואין צורך בהתקנה כלולה במחיר .

. . . Coming Soon

פורסם
אתה יכול אולי למצוא לי ולתת קישור לאיזה משו נחמד?קיצר אי אפשר בפרטי אז ראיתי איזה משו בוואלה שופס:

רדיו דיסק לרכב קורא MP3 וצרובים+שלט Pioneer DEH-2050

 

רדיו דיסק MP3 לרכב פיוניר דגם DEH2050 +מתנה. *במחיר מיוחד!

 

זוג רמקולים במתנה לכל רוכש! -לבחירה : זוג רמקולים אחוריים 6.5 בהספק כולל 400W או זוג רמקולים קדמיים בעצמה של 240w סה"כ + זוג טוויטרים

 

ד"א ראיתי בתגובות הגולשים שהרדיו דיסק מעולה הרמקולים בחלק מהתגובות בסדר והטוויטרים מאכזבים..הרדיו דיסק פחות חשוב..אם אפשר שתתנו לי לינקים לזוג רמקולים איכותיים אני אודה לך מאוד.

אתה מצד אחד אומר שהרמקולים הם צריכים להיות הכי בסיסיים שיש, ומצד שני רוצה לקבל משהו יותר טוב מהבסיסי שמציעים לך, הרי תגובות הגולשים הם בהשוואה למערכות יותר חזקות שהם שמעו או לאו דווקא, שזה פשוט לא עמד בציפיות הגבוהוות שלהם, 500 שקל זה "המון" על 2 רמקולים ומבחינתם זה לא טוב למחיר, הם פשוט התאכזבו, אמא שלך אני מניח לא רוצה מערכת שתעיף לה את האוטו אז הרמקולים הבסיסיים שמציעים לך שם יספיקו לה.

JL Audio

×
×
  • תוכן חדש...