Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי באדם די מבוגר שיש בבעולותו ג'טה מודל 88 ידנית,ממה שהוא אמר לי שזאת גירסת 16V נדירה בארץ לטענתו.

האם מישהו מכיר את הרכב הנ"ל,האם זה נכון שזה נדיר כמו שהוא טוען?

ובכלל האם הגרסה הזאת (16V) נחשבת לספורטיבית או שזו סתם גירסת סדאן קצת חזקה?

ובכלל לכל מי שיש מה להוסיף על הרכב רק יעזור לי.

תודה.

מחפש רנו 5 GT גם לפני שיפוץ בכל מצב (חוץ מפגיעת שילדה חמורה) נא לפנות בה"פ.

פורסם

לפי מיטב זכרוני, דגם הג'טה זו הגרסא המקבילה של הבורה בארץ.

הג'טה זה שם הדגם בארה"ב, בארץ זה בורה.

אל תתפוס אותי במילה, צריך לבדוק את זה יותר.

יום טוב :wink:

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

הג'טה המדוברת נדירה מאוד בארץ. צ'מפיון מעולם לא קיימה ייבוא סדיר של הג'טה החזקה (ואפילו לא של הגולף המקבילה).

מדובר במשפחתית חזקה למדי במושגים של שנות ה-80, והיא מצויידת במנוע הארבע שסתומים לצילינדר המפורסם והמוצלח של הגולף: 1,781 סמ"ק, 139 כ"ס, 8.8 שניות

מ-0 ל-100 קמ"ש ומהירות מירבית של 204 קמ"ש.

התנהגות הכביש אמורה להיות טובה לזמנה - הגולף GTI המקבילה נחשבה אז למלכת הקומפקטיות החמות - כאשר לג'טה אמור להיות זנב קצת יותר "שמח" בגלל תוספת המשקל מאחור.

פורסם
לפי מיטב זכרוני, דגם הג'טה זו הגרסא המקבילה של הבורה בארץ.

הג'טה זה שם הדגם בארה"ב, בארץ זה בורה.

אל תתפוס אותי במילה, צריך לבדוק את זה יותר.

יום טוב :wink:

אל תידאג אתה צודק

אם תיכנס לאתר של VW בארה''ב ותבקש ליראות את הג'טה אז יראו לך תמונה של בורה

רק ה' יודע למה לכל מדינה יש שם אחר לאותה מכונית :mad::mad:

הנה דוגמא למה לא לקרוא לרכבים בשם זהה בכל העולם:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=292031#292031

בארץ הג'טה לא הצליחה (זה עוד בניסוח עדין) ולכן לחזור ולהשתמש בשם הזה היה לא רצוי מבחינת היבואן, כנראה פה הסיבה.

• תוכן חדש...