Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רדיו דיסק עד 1000 ש''ח שיתאים לפריוס '08 שיישתלב עם מגבר -lighting audio ,קומפוננטים של JBL 6.5 וסאב של קיקר בתיבה אטומה.

ראיתי בעיקר פיוניר או ALPINE אך רק פנסוניק היה במחיר 800 ש''ח עם עוצמה גבוהה בהרבה מכל השאר ,

70X4 MOSEFT , 33- RMS

האם לדעתכם עדיף ללכת על ALPINE או פיוניר או עליו ? אני מחפש להעשיר את איכות השמע והעוצמה , USB עדיף אך לא הכרחי.

מה תכלס קובע , מותג או עוצמה? אני לא מבין בזה.

תודה לעוזרים !!

פורסם

הפנסוניק לא רמה

האלפיין מציגים יחס תמורה לכסף נמוך ברמת המחירים הנ"ל

הייתי הולך על קלריון או פיוניר.

וספציפית על פיוניר 9350

או אם אתה רוצה מכשיר גם עם בלוטות' על קלריון CZ501

פורסם

מה דעתכם על איזה כדאי ללכת מבין ה2 אם בכלל אחד מהם ??

Pioneer DEH9350SD או Clarion CZ500A

אני מעדיף דגם שאוכל לחבר אותו לשליטה בהגה (פריוס 2008 ), תודה על ההצעות !

פורסם

CZ500 רוב הסיכויים שלא תמצא מדובר בדגם ישן

מה שיש היום ברוב החנויות זה CZ501

מעבר לזה אתה יכול לחבר את שניהם לכפתורי ההגה בעזרת מתאם

קח בחשבון שעלות המתאם אינה זולה ,צפה למחיר של באזור 400 שח על המתאם הנ"ל.

שני המכשירים איכותיים ומהמובילים בקטגוריה שלהם

אם אין לך חשיבות לבלוטות' או לתפעול הרדיו בשיטה המסורתית של 6 כפתורים.

הפיוניר הוא לדעתי המועדף מבניהם בכול השאר.

פורסם

אז אני באמת אלך על הפיוניר , אני מעדיף איכות שמיעה על פני כל השאר בשורה התחתונה , אם יש המלצה על דגם מסוים של פיוניר עד 1000 ש''ח אשמח .

תודה !!

פורסם

אני לא רוצה לחרוג מ1000 ש''ח , ואם אתה ממליץ בסכום כזה על פיוניר שישתלב הכי טוב עם המערכת המותקנת שלי אז אלך על זה תודה !

פורסם

פיונים ב1000 זה מכשיר בסיסי ביותר . לפי דעתי יש אחד בפורום שמוכר אלפיין 9886 אם אתה פתוח ליד2 . מכשיר אלוף תתייעץ בפורום לגביו ותיראה ההמלצות. לא מאמין שימכור אותו פחות מ1000.

פורסם

מכל מכשירי פיוניר הזולים לא אהבתי אף אחד, דעתי גם לאלפיין וגם לקלריון מכשיר באותו מחיר יהיה יותר איכותי.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אלפיין נשמע יותר משכנע מקלריון אבל בדגמים של 1000 ש''ח לא מאמין שאמצא דגם טוב אז נשארתי אם קלריון לפי התגובות .

פורסם

לדעתי האלפיין מכשיר בהרבה יותר איכותי מהקלריון .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

• תוכן חדש...