Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בהגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בעת שהייתי בחניה בחניון בעת סיבוב כמעט מלא של ההגה, הוא נהיה פתאום קשה מאד, ובקושי זז.

הייתי צריכה להפעיל כוחות כדי שהוא יזוז במעט.

בדקתי נוזל הגה כוח, ויש מספיק.

יש לציין שלפני קרוב לשנה הייתה לי נזילה מהמשאבת הגה כוח, ושמו לי פלסטיקים לאיטום בליטל.

קבעתי אתם להגיע מחר.

יש לכם השערה מה יכולה להיות הבעיה?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
היום בעת שהייתי בחניה בחניון בעת סיבוב כמעט מלא של ההגה, הוא נהיה פתאום קשה מאד, ובקושי זז.

הייתי צריכה להפעיל כוחות כדי שהוא יזוז במעט.

בדקתי נוזל הגה כוח, ויש מספיק.

יש לציין שלפני קרוב לשנה הייתה לי נזילה מהמשאבת הגה כוח, ושמו לי פלסטיקים לאיטום בליטל.

קבעתי אתם להגיע מחר.

יש לכם השערה מה יכולה להיות הבעיה?

המשאבה ההידראולית ב 106 מונעת ע"י מנוע חשמלי. ייתכן ויש בעיה באספקת החשמל למנוע או תקלה במנוע עצמו שגורמת לחוסר לחץ במערכת (מה שגורם להגה לעבוד ללא תיגבור).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי ברכב קיים דבר דומה:

לעיתים בזמן חנייה (הילוך ראשון/רוורס) ההגה מתחיל להיות קשה. אני ממשיך עם הסיבוב ואז נשמע מעין 'פאק' (פ' דגושה :D ) וההגה חוזר למצב נורמלי. מה זה יכול להיות?

הרכב הוא פג'ו 306, SR 1.6 שנת 95.

פורסם

הייתי במוסך ליטל הבוקר (בביתי השני :roll: ) והדיאגנוזה של יוסי היא שהמשאבת הגה כוח החשמלית פגומה, ויש להחליפה.

חדשה עולה כ- 2600 לפני מע"מ. משומשת מפירוק- תלוי... אני עדיין בבירורים עם פירוקיות שונות.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
הייתי במוסך ליטל הבוקר (בביתי השני :roll: ) והדיאגנוזה של יוסי היא שהמשאבת הגה כוח החשמלית פגומה, ויש להחליפה.

חדשה עולה כ- 2600 לפני מע"מ. משומשת מפירוק- תלוי... אני עדיין בבירורים עם פירוקיות שונות.

אין משופצות ? אי אפשר לתקן ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...