Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברצינות, מה אתה רוצה? פורשה, פרארי, מוסטנג, ולוסטר. מה הן קשורות אחת לשניה, ומה התקציב שלך בכלל קשור אליהן? אפילו ולוסטר לא תוכל לקנות בתקציב הזה.

אני גמיש בתקציב.

היונדאי קופה זה 4 מושבים ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רושם אצלי זה מרצדס.

אני הייתי קונה את לי איזה CLK הכי חדשה בתקציב הזה ואפילו מקבל קופה 4 מושבים :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רושם אצלי זה מרצדס.

אני הייתי קונה את לי איזה CLK הכי חדשה בתקציב הזה ואפילו מקבל קופה 4 מושבים :wink:

אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי הדגם?

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול למצוא מהדור השני, זה הרכב:

03-06_Mercedes-Benz_CLK.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יפה. מה לגבי האחזקה שלו? טיפולים, דלק וכו'?

יש הבדל משמעותי במחיר בין הדור הזה לדור החדש יותר?

פורסם

זה רכב יוקרה הטיפולים יהיו מאוד יקרים.

אני גמיש בתקציב.

היונדאי קופה זה 4 מושבים ?

2+2 אנשים גדולים במיוחד לא יכנסו מאחורה. מעולם לא ישבתי באחת אז אני לא יכול לתת חוות דעת יותר רצינית מזו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הרצונות שלך לא ברורים וקצת לא מחוברים למציאות.

מוסטאנג ספק אם תמצא בתקציב, והאחזקה במדינת ה-8 שקל לליטר תהיה דיי כבדה.

אלפא GT, רכב מדהים, ואקסלוסיבי.

הבחירה הכי חכמה בשבילך תהיה ולוסטר, הרבה הושקע בעיצוב של הרכב, תוכל למצוא אחת שלא נמצאת הרבה זמן על הכביש(שזה יתרון גדול) והאחזקה לא תהיה יקרה.

אם אתה רוצה להיות קצת יותר הרפתקן חפש לעצמך יונדאי קופה כמו שהמליצו.

פורסם

מוסטנג שנת 2008 כן יש בתקציב שלי. הבעיה איתו רק זה האחזקה.

BMW Z3 - לא מצאתי באתר יד 2 דגם משנה נורמלית (מצאתי שנת 98), וזה רכב ידני לא אוטומטי.

BMW סדרה 3 רגיל או קופה - בהחלט יפה אבל אני רוצה יותר WOW מבחינה חיצונית.

הונדה CRZ - יפה אבל לא מספיק מיוחד וגם זה לא גיר אוטומטי.

אהבתי מאוד את הקרייזלר קרוספייר - חבל שיש לו רק 2 מושבים.

כרגע מה שהכי נראה לי בינתיים זה מוסטנג 2008, יונדאי קופה הדור החדש 2008, ולוסטר 2011.

פורסם

איך בדיוק מכונית (מוסטנג), שהמחיר שלה לא מגיע ל100 אש"ח בארץ המוצא שלה כחדשה (ונוכח מחירי דלק גבוהים היא גם נמכרת שם בגרושים כיד שניה), מתומחרת בארץ במחירים הזויים שהיא מתומחרת בהם, כיד שניה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כרגע מה שהכי נראה לי בינתיים זה מוסטנג 2008, יונדאי קופה הדור החדש 2008, ולוסטר 2011.

חבר,

אני מקווה שאתה מודע לצריכת דלק של המוסטנג, לרכוש רכב זה חלק אומנם לא פשוט, אבל הקל יחסית.

להחזיק רכב כזה, כאן מתחילה הבעיה, עלות ביטוחים, טיפולים שוטפים - אין יבואן מסודר, אחזקה - לצורך העניין החלפת צמיגים. דלק - רכבים כאלו צורכים משהו כמו 1:6.

אומנם הוולוסטר המונית, אבל זה רכב פוזה, לא כ"כ עם יומרות ספורטיביות, אם אתה מחפש רכב עם יותר יומרות ספורטיביות כדאי שתבדוק את האבארתים (500 ופונטו), רכב פוזה ועם יומרות ספורטיביות.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

500 זה רכב פוזה?! פוזה של כוסיות אולי. ויסלחו לי (או שלא) בעלי ה-500 ובמיוחד הארבאתים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...