Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S 69 AMG?

RS
שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב,

S 65 AMG, חלשה מידי לטעמכם?

הנה הפתרון לכל בעיותכם - S 69 AMG.

V12 בנפח 6.9 , טווין טורבו , המספק כ-700 כ"ס ו-100 קג"מ :!:

0 ל-100 ב- שניות בלבד :shock:

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=3562

במרצדס וב-AMG , מתכננים להשתיל את המנוע הנ"ל , גם ב-CL וב-SL.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל AMG המנוע הגדול בנתיים שהם היו משתלים היה 7.3.

והשתילו אותו אז ב SL(SL73AMG)

רק אז המנוע סיפק...550 כ"ס.

:roll:

SL69 אממ לא יודע לא נשמע הכי טוב :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשל 3 סיבות (יתכן ויש עוד סיבות אך נכון לעכשיו אלו הנק' שיש בידי להעלות):

1. בנק' מסויימת כבר משתלם ללכת לשפר בסדנא מאשר לרכוש את המקור (כמו שקרה בסוף שנות ה90 כאשר אלפינה, הסדנא המפורסמת לשיפור BMW שיחררו גרסה של הB10 שעמדה יפה מול ה540 והייתה זולה ממנה...), ואני בספק שהלקוחות ירגישו רגשי נחיתות אם הרכב שלהם יהיה בעל סמל של סדנא מכובדת לעומת AMG.

2. מרצדס שואפת גבוה מידי ויתכן שאנשים לא יראו לנכון לרכוש את הדגמים הנ"ל מפאת חוסר צורך ואו חוסר כדאיות (ראה המצב שהלקוחות לא עולים מS למייבאך)

3. יתכן ולקוחות פוטנציאלים יעדיפו לשלם קצת יותר ואף מחיר דומה ולעלות ברמה לרכב אחר. אומנם למרצדסים יש מספר יתרונות מאשר המתחרות/ האופציות הנוספות שבשוק אך אינני בטוח שהיתרונות יצדיקו הישארות בחוג הלקוחות של מרצדס (ואני לא מדבר ספציפית על הS אלא בעיקר על הCL והSL).

מצמץ, ששמח שAMG מתקדמים (ויודע שמן הסתם כל היח' ימכרו) אבל חושב שבאופן מסויים AMG יורים לעצמם ברגל.

נ.ב.

1. הייתי מייעץ למרצדס/AMG לשים את המנוע הזה גם בG. אנשים יסכימו ברצון לשלם עבורם שכן אין להם כמעט אלטרנטיבות/מתחרות בשוק (בייחוד כשמדובר על רכבים משוריינים שזה יכול להיות להיט. עם זאת זה כמובן תלוי ברמת השריון וגם במקום בתא המנוע לאחר השריון).

2. רצוי שAMG יתחילו לשפר מנועי ט"ד אחרת הם יפגרו מאחור בתחרות עם הסדנאות שכבר צברו נסיון בתחום (מה גם שהביקוש לרכבים בעלי מנוע דיזל רק עולה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רק מראה עד לאן אפשר להגיע...

אלוהים ישמור!!.....רכב ששוקל 2 טונות עם נתונים כאלה?!....

מי לעזאזל צריך פרארי צפופה כשיש רכב פאר עם נתונים כאלה....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שרוצה מכונית ספורט ולא טנק טורבו... :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שרוצה מכונית ספורט ולא טנק טורבו... :p

טנק או לא טנק,זה בכל זאת מאיץ ל100 ב4 שניות. :shock:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טנק או לא טנק,זה בכל זאת מאיץ ל100 ב4 שניות. :shock:

לכן קראתי לו "טנק טורבו". אבל חוקי הפיזיקה לרעתו. הוא עדיין שוקל שני טון...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכונית מיותרת ביותר ללא קהל יעד! כבר עדיף להנות במושב האחורי של המאייבך שמאיצה כולה 8 מאיות אחריה למאה אם אני לא טועה.

כי אם מישהו רוצה לקנות מכונית במחיר כמו שלה ואני בטוח שהוא יעבור ת-4 מיליון לפני האופציות, אז או שאני קונה מכונית פאר מפנקת שמישהו ינהג בה בשבילי כמו המתחרה הביתית המאייבך ונראה לי שהם יעלו באותו אזור או שאני קונה מכונית ספורט אמיתית שאני נוהג בה!

חתימה עד שלוש שורות בלבד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכונית מיותרת ביותר ללא קהל יעד! כבר עדיף להנות במושב האחורי של המאייבך שמאיצה כולה 8 מאיות אחריה למאה אם אני לא טועה.

כי אם מישהו רוצה לקנות מכונית במחיר כמו שלה ואני בטוח שהוא יעבור ת-4 מיליון לפני האופציות, אז או שאני קונה מכונית פאר מפנקת שמישהו ינהג בה בשבילי כמו המתחרה הביתית המאייבך ונראה לי שהם יעלו באותו אזור או שאני קונה מכונית ספורט אמיתית שאני נוהג בה!

למה ללא קהל יעד?

למרצדס יש את חוג הלקוחות שלה,לכולם יש חשבונות בנק מנופחים ביותר,

ובינהם בטוח יהיו מי שירצו לקנות מרצדס עם 700 כ"ס.

יהיו לאוטו הזה קונים,תאמין לי. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה ללא קהל יעד?

למרצדס יש את חוג הלקוחות שלה,לכולם יש חשבונות בנק מנופחים ביותר,

ובינהם בטוח יהיו מי שירצו לקנות מרצדס עם 700 כ"ס.

יהיו לאוטו הזה קונים,תאמין לי. :lol:

אותם אנשים שאתה מדבר עליהם עבדו כל החיים והם מיתקרבים עכשיו לגיל 45 בערך

אז לא ניראה לי שבגיל 40+ אתה מיתלהב ליפני החברה שהם חלק ממעוצת המנהלים של החברה שלך, איך המכונית שלך מאיצה

אנשים כאלה יעדיפו מכונית שתואמת את המייבאך ולא את הגירסה הספורטיבית

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אנשים אוהבים את ההרגשה שהם יכולים לעשות 0-100 ב-4 שניות או להגיע ל-250 במספר שניות שלוקח למכונית ממוצעת להגיע ל-100, זה לא אומר שהם יעשו את זה.

כמה אנשים באמת מנצלים את רכב השטח שלהם? לא הרבה, אבל בכל זאת קונים אותם, ואותו דבר לגבי מכוניות ספורט שבהרבה מקרים קונים רק כדי שיהיה להם והם יוכלו להרגיש שהם יכולים. טבע של האדם.

:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...