Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חבר שלי הוא בעלים של סוזוקי אלטו ידנית שנת 2010.

הוא אמור ליסוע עם עוד שלושה חברים מנהריה לירושלים.

האוטו יסחב או שכדאי לוותר על התענוג?

תודה למשיבים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

הגזמת... לפי איך שכתבת, אתה מפחד שהרכב יתדרדר לך באמצע העליה :)

אמנם לא נסעתי על אלטו, אבל נסעתי כבר בירושלים על רכב 75 כ"ס בן 20 שנה(לאלטו חדשה יש 67 כ"ס) והוא נסע בסדר גמור וסחב בלי בעיה, אז לא ניראה לי שיש לך מה לדאוג.

פורסם

סליחה שאני קצת לא בכיוון הנושא ,אבל למה לקנות רכב שאתה פוחד לנסוע בו בעליות? וגם הבטיחות של הרכב שואפת ל0.

אני מאמין שגם ככה יהיו פקקים בעליות בירושלים ולא יהיה צורך לנסוע מהר ...

פורסם

אם שברולט ספארק עשתה את זה עם 5 איש, אני בטוח שגם הסוזוקי תצליח. אומנם זה היה על הילוך 3 בעליות הקשות, אבל הצליח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לסבא שלי ז"ל שגר בירושלים היה בשנות השישים אוטו מדגם Vespa 400 עם 18 כ"ס איתו היה נוסע מירושלים לשפלה וחזרה בקביעות עם סבתא שלי במושב הימני וסיר ענק של קיגל או טשולנט בתא המטען.

בגלל שבימים ההם לא היה אינטרנט, הוא לא שאל אף אחד אם האוטו יסחב.

250px-1959_VESPA_400a.jpg

פורסם

סיר ענק של קיגל או טשולנט בתא המטען בירידות, וסיר ענק של קיגל או טשולנט בבטן בעליות...

בחייך, גם עם אופניים הם היו יכולים להגיע בלי בעיות

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לסבא שלי ז"ל שגר בירושלים היה בשנות השישים אוטו מדגם Vespa 400 עם 18 כ"ס איתו היה נוסע מירושלים לשפלה וחזרה בקביעות עם סבתא שלי במושב הימני וסיר ענק של קיגל או טשולנט בתא המטען.

תגובת היום. :-P

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הרשה לי לשאול אותך שאלה בשיא הכינות והכבוד לסבך וסבתך ז"ל. האם זכור לך שהם היו מתלוננים בקביעות על מחירי הדלק או דברים אחרים? פעם הרי היה יותר קשה לחיות בארץ מאשר היום. לא היה את כל השפע שיש היום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חברים אנחנו כבר לא בשנות ה80-90 ולא צריך להגזים...

כל רכב חדש שיוצא מהמפעל של כל חברה עם מינימום מוניטין מסוגל לנסוע בכיף וללא כל מאמץ לאורך כל המדינה וחזור גם מאה פעם ברצף.

פורסם
סליחה שאני קצת לא בכיוון הנושא ,אבל למה לקנות רכב שאתה פוחד לנסוע בו בעליות? וגם הבטיחות של הרכב שואפת ל0.

אני מאמין שגם ככה יהיו פקקים בעליות בירושלים ולא יהיה צורך לנסוע מהר ...

הבחור בד"כ נוסע נסיעות קצרות במישור והוא לבד ברכב.

הפעם יוצא לו ליסוע עם עוד שלושה חברים, נסיעה יחסית ארוכה ובעליות של ירושלים.

למה הוא קנה?

אני מניח שמהסיבות של כל קוני הזאנר:

1. מחיר קניה נמוך.

2. צריכת דלק נמוכה.

תודה לכל מי שהגיב.

פורסם

אין כזה דבר רכב שלא יכול לנסוע בעליות, יש דבר כזה נהג שלא יודע לנהוג.

גם לחברות הרכב הזוועתיות ביותר צריך לתת קצת קרדיט שהם חשבו שהרכב יאלץ לעלות גם עליות.

לצורך המחשה, חברתי לשעבר טענה שהיא לא מצליחה לעלות את העליות של בית אורן עם הטווינגו כי היא זוחלת.

אותה טווינגו בדיוק, עלתה יופי על העליות הנ"ל יחד עם עוד חבר במהירות שאילצה אותי לעקוף רכבים אחרים.

מדובר (דאז) על טווינגו שנת 94 כשבמקור נהנתה מ54 כ"ס, אך לאחר 5 ידיים ו280,000 ק"מ אני בספק שנשארו רעננים כפי שיצאו משער המפעל.

אז כפי שאמרתי, ללמוד לנהוג, במיוחד על ידני.

בהצלחה

כבר חתמתי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...