Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לשלול את הרישיון לאנשים ששואלים כאלה שאלות, ברצינות.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

+1, זה כאילו בארץ המציאו את הקונספט של "עליות"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב אני חייב לתרום מהסיפור שלי גם :lol:

אם פיג'ו 306 ספורטיבית בגיל בר מצווה הצליחה לנסוע 8000 ק"מ באירופה ללא תקלות (שלא היו באשמת מישהו..), לטפס לגובה 2500מ' באלפים, לחצות גבולות יבשתיים וימיים במעבורות, עם 2 אנשים וציוד של מעל 100 ק"ג! - אז אין שום סיבה שאלטו חדשה לא תצליח לחזור מירושלים. כולה 200 ק"מ...

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אם פיאט 600D (מנוע בעל הספק 29 כ"ס) היתה מובילה משפחה של 4 כולל הציוד לחופשות בצפת וירושלים - אלטו חדשה תעשה זאת בשמחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמת שזו שאלה מצחיקה.

הייתה לי פג'ו 205, יום אחד חשקה נפש חברתי דאז לבקר בשדרות ממילא (לא מוסבר בעליל)

אתה יודע מה עשיתי?! הכנסתי את המפתח לסוויץ', הנעתי, נסעתי, והפלא ופלא הגעתי וגם חזרתי. ואני חי עד היום כדי לספר על זה.

עכשיו בנימה רצינית:

כול יום עולים מאות אם לא אלפי רכבים לירושלים, באמת ניראה לך שכולם חדשים? שכולם מנועי 1800 טורבו מינימום?!

פורסם

בשנה האחרונה כבר ראיתי כמה אלטואים שירדו לאילת, ואפילו שרייד שנת 91 עם מנוע 900 סמ"ק.

אז מה זה ירושלים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל אנחנו עושים עם הפיקנטו 1.0 ידני שלנו.

443 הוא כביש נוח הרבה יותר. פחות תנועה , עלייה אחת מתונה , מה שמאפשרת לנו לנהוג בהילוך חמישי ורביעי .

חזרה לשפלה זה בכלל תענוג- שמים על הילוך חמישי והרכב כבר יורד בנעימות למטה.

כביש 1 הנוכחי (בקרוב יחלו העבודות על נציבים משופרים ) הוא אסון הנדסי , עליות וירידות, ללא שוליים ברוב הדרך , עומס.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
סבא וסבתא שלי עלו לארץ בגיל 20-18 (כל אחד לחוד) ,הצטרפו לגדוד העבודה שסלל בידיים את כביש טבריה-צמח. הם היו חברי הגנה בירושלים בתקופת מלחמת העצמאות.

נראה לך שהם היו מהסוג המקטר?

בעניין המוטורי , לסבא שלי היה (לפני שהגעתי לעולם) אופנוע Sunbeam עם ידית הילוכים ליד המיכל. המיתוס המשפחתי מספר שיום אחד תפס סבי, שהיה גדל מידות ובעל כוח ומזג של פרד, שני גנבים שניסו להוציא את האופנוע מתוך הליפט (מחסן עץ) שבו אוכסן. סבי אחז את שני הגנבים בעורפם וצעד איתם מרחוב חרל"פ בקריית שמואל ועד לתחנת המשטרה הבריטית שברחוב קינג ג'ורג' כשהוא מטיח מדי פעם את ראשיהם זה בזה. לא היה קץ לשמחתם של השניים כאשר הוכנסו זבי דם על ידי השוטרים לתא המעצר.

זהו אופנוע sunbeam 1929.

800px-Sunbeam_Typ1_349ccm_1929.JPG

אם כך סבך ז"ל היה שייך לדור שכבר ספק אם קיים. אשרייך שזכית לכזה סב. אנשים מפונקים שחיים בתקופת השפע של היום צריכים לקבל כמה שיעורים על להעריך את מה שיש להם בימים אלה ולא לבכות על כל דבר. כאמור, אשרייך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אם כך סבך ז"ל היה שייך לדור שכבר ספק אם קיים. אשרייך שזכית לכזה סב. אנשים מפונקים שחיים בתקופת השפע של היום צריכים לקבל כמה שיעורים על להעריך את מה שיש להם בימים אלה ולא לבכות על כל דבר. כאמור, אשרייך.

לא נמאס לך עם דמגוגיה בשקל ?

תזכורת: אנחנו בשנת 2012 ולא ב 1948, לא בשנות הצנע ולא בשנים שצבעו פנסי מכוניות בצבע כחול.

פורסם
כל אנחנו עושים עם הפיקנטו 1.0 ידני שלנו.

443 הוא כביש נוח הרבה יותר. פחות תנועה , עלייה אחת מתונה , מה שמאפשרת לנו לנהוג בהילוך חמישי ורביעי .

חזרה לשפלה זה בכלל תענוג- שמים על הילוך חמישי והרכב כבר יורד בנעימות למטה.

כביש 1 הנוכחי (בקרוב יחלו העבודות על נציבים משופרים ) הוא אסון הנדסי , עליות וירידות, ללא שוליים ברוב הדרך , עומס.

תצחק, אבל ממדידות שעשיתי, לירושלים עדיף להגיע דווקא מכביש מס' 1 (בהנחה ואין פקקים, כן?) ומירושלים עדיף לצאת דרך 443, בהיבט של צריכת דלק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...